آریا بانو

آخرين مطالب

نگرانی از دست دادن سهم بازارهای صادراتی برای صنعت لوازم خانگی وجود دارد گوناگون

نگرانی از دست دادن سهم بازارهای صادراتی برای صنعت لوازم خانگی وجود دارد
  بزرگنمايي:

آریا بانو -

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران « ال کا ایران »، شرکت‌های سازنده لوازم‌خانگی در اثر تغییر و تحول شرایط و عوامل اثرگذار که روز به روز شتاب بیشتری نیز خواهد گرفت، در مرحله حساس و پیچیده‌ای قرار گرفته‌اند. در این شرایط صنعت لوازم خانگی کشور در برابر یک فرصت و چالش تاریخی و بی‌سابقه قرار گرفته است. از یک طرف جلب رضایت مصرف‌کننده داخلی و از سوی دیگر جهانی شدن و حضور در بازارهای بین‌المللی که تحقق این دو مهم مستلزم تولید لوازم خانگی با کیفیت و قیمت قابل رقابت در مقیاس جهانی و افزایش میزان تولید است. اتفاقی که بسیار کند در حال حرکت است و متاسفانه صنعت لوازم خانگی ایران مشابه اغلب صنایع داخلی در نفوذ به بازارهای بکر و مستعد کشورهای تازه استقلال‌یافته و حوزه خلیج فارس موفقیتی قابل قبول نداشته و کند بودن این حرکت نگرانی از دست دادن سهم بازار در بازارهای صادراتی را برای این صنعت در پیش رو دارد.
عباس ابهری، مدیرعامل شرکت «صنایع الکتریکی ناسیونال ایران» می‌گوید: در سال 1344 کلنگ احداث مجموعه ما زده شد و هم‌اکنون حدود 55 سال از قدمت آن می‌گذرد. در ابتدا شریک تجاری ما یک شرکت ژاپنی بود که دارای 30 درصد سهام شرکت بودند و محصولات این شرکت تحت نام تجاری ناسیونال و بعدها پاناسونیک به بازار عرضه می‌شد.
در این مدت تولید محصولاتی که خارج از سبد محصولات شریک خارجی بود، با نام برند ایشان ممکن نبود؛ بنابراین خلق برند تولیپس به جهت تکمیل سبد کالا از سال 1384 در شرکت ناسیونال ایران انجام شد و محصولات متنوعی با این نام و با همان کیفیت و استاندارد تولید می‌شد.

آریا بانو

آریا بانو


این شریک تجاری تا چهار سال پیش به‌صورت مستقیم با ما همکاری می‌کرد، اما در سال 97 این همکاری به‌دلیل شرایط تحریم ظالمانه جهانی، خاتمه یافت و نهایتا کل سهام شرکت «صنایع الکتریکی ناسیونال ایران» توسط سهامدار ایرانی اداره می‌شود. با وجود این، این ارتباط هم اکنون در بخش پشتیبانی‌های فنی و توسعه بازار در حال انجام بوده و ادامه دارد و در خیلی موارد بسیار سودمند و راهگشاست و به بالا بردن کیفیت محصولات و انتخاب صحیح تامین‌کنندگان جهت برخی قطعات در سطح بین‌الملل به ما کمک می‌کند.
وی می‌افزاید: در حوزه لوازم خانگی کوچک، شرکت ما هم اکنون یکی از دو شرکت اصلی از نظر تنوع، مدل‌ها و تیراژ تولید است و حتی مسیر را در بازار تعیین می‌کند که این موضوع نشان از اصالت و قدمت تولید و حضور در بازار تولید لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی کوچک است.
ابهری ادامه می‌دهد: با توجه به شرایط کیفی که برای تولید در نظر می‌گیریم، محصولات ناسیونال طول عمر بالایی دارد؛ ضمن اینکه خدمات گسترده پس از فروش داریم به گونه‌ای که بیش از 260 نمایندگی فعال پاسخگوی نیازهای مشتری نهایی و مصرف‌کنندگان هستند.
مدیرعامل شرکت صنایع الکتریکی ناسیونال ایران در مورد جلوگیری از واردات قطعات کره‌ای می‌گوید: واقعیت این است که شرکت‌های کره‌ای پس از توافق برجام در شرایطی که کشور ما به ناحق و یکسویه مجدد با تحریم‌های ظالمانه روبه‌رو شد، با بد‌عهدی بازار را خالی کردند و نشان دادند کشور ما را صرفا به عنوان یک بازار مصرف می‌بینند. بنابراین از این نظر به اقتصاد کشور آسیب جدی وارد کرده‌اند. اما از طرفی بحث ایجاد محدودیت برای جلوگیری از ورود لوازم کره‌ای، در دراز‌مدت و میان‌مدت باعث ایجاد رانت‌هایی خواهد شد و صدمات ناشی از این موضوع به بدتر شدن اوضاع دامن خواهد زد.

آریا بانو

آریا بانو


بنابراین اگر محدودیت منجر به انحصار شود، ما هم به عنوان تولیدکننده مخالفیم. واردات در بخش‌هایی که تولید نتوانسته بازیگردان خوبی باشد، باید وجود داشته باشد تا نیاز مصرف‌کننده مرتفع شود. بنابراین در مقطعی ممکن است ممنوعیت‌هایی ایجاد شود اما نباید به منزله قطع همکاری کامل باشد.
اگر قرار باشد طرف خارجی از بازار بالقوه و بکر ایران صرفا استفاده فروش کالا بدون انتقال سرمایه یا دانش فنی داشته باشد، به درد اقتصاد کلان و کنترل بازار نمی‌خورد.
نکته مهم دیگر اینکه تولیدکننده داخلی با بالا بردن قیمت‌ها هم نمی‌تواند بازار پایداری برای خود ایجاد کند و صرف بالا بردن قیمت‌ها فقط منجر به رکود بیشتر صنعت و احتمال افزایش قاچاق و … خواهد شد. بنابراین نه با افزایش قیمت موافقیم و نه با ممنوعیت بلند‌مدت واردات؛ چون منجر به انحصار و شاید توقف رشد در صنعت ‌شود. تا کی باید با دیدن دستاوردهای نمایشگاه‌های بین‌المللی دنبال تقلید از تولیدات باشیم.
صنعت با دیدن رشد نمی‌کند بلکه ارتباط، تعامل، همکاری مشترک و انتقال دانش فنی باعث رشد و توسعه می‌شود.
این تولیدکننده ادامه می‌دهد: مواد اولیه‌ای که در صنعت لوازم خانگی به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد، شامل مواد پلیمری است که پتروشیمی‌ها تولید می‌کنند، اما با توجه به افزایش تولیدات لوازم خانگی روش توزیع آن پاسخگوی نیاز صنعت نیست. از طرفی بیشتر این مواد به‌دلیل داشتن مزیت صادراتی، صادر می‌شود. حتی خرید این مواد در بورس و بیرون از آن متفاوت است.
این مساله در بحث ورق هم وجود دارد. البته در یک سال اخیر با مدیریت وزارت صمت و ورود و نظارت بیشتر به موضوع، وضعیت بهتر شده است. مدیر عامل شرکت «صنایع الکتریکی ناسیونال ایران» در مورد صادرات هم خاطرنشان می‌کند: ظرفیت مصرف داخل بالاخره تا حدی گنجایش داشته و در نهایت اشباع می‌شود و چاره‌ای جز روی آوردن به صادرات نیست.
به گزارش دنیای اقتصاد، خوشبختانه در نمایشگاه سال گذشته و امسال بازخوردهای خوبی در این زمینه داشتیم و اگر چه محدودیت مراودات بین‌المللی به واسطه تحریم، مشکلاتی ایجاد می‌کند، اما امیدوار به بهبود اوضاع هستیم. در بعد کیفیت نیز مجموعه ما درچندسال اخیر از طرف سازمان ملی استاندارد به عنوان واحد نمونه انتخاب می‌شود و امسال نیز این توفیق را داشتیم که اداره استاندارد مجوز تولید محصول تحت عنوان «صنایع الکتریکی ناسیونال ایران» با نشان استاندارد را ارائه کرد بنابراین هر کالایی از کارخانه خارج شود، دارای نشان استاندارد است و این اتفاق جز با ترجیح کیفیت بر کمیت در طول سال‌های متمادی به دست نیامده است.
انتهای پیام/

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

آریا بانو

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/708297/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بعد از ورزش بدن‌درد دارید؟ برای تسکین، این روش‌ها را امتحان کنید

اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید

20 دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید

نشانه‌های کمبود ویتامین K

آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟

محققان از ارتباط بین ورزش‌های سبک و کاهش افسردگی خبر می‌دهند

چند بار باید دستان خود را بشوئید؟

آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی

ترانه شاد «یار یار» با صدای امید حاجیلی

آهنگ «طبق معمول» با صدای آرمین زارعی

اجرای «شامیسن»، سازی از کشور ژاپن

اجرایی از استاد حسین علیزاده و گروه هم آوایان

موزیک ویدئوی نوستالژیک «راز» از مازیار عصری را اینجا ببینید

قطعه «دی بلال» با نوای بختیاری از کوروش اسدپور

اجرایی از ترانه بیکلام و پر انرژی «children»

«امید»، موسیقی کمانچه روح نواز و الهام بخش از مارک الیاهو

آهنگ قدیمی و زیبا با صدای علیرضا طلیسچی

نماهنگی تماشایی با صدای گرشا رضایی

صعود قیمت جهانی خودرو

طرح دولت برای واردات خودرو، یعنی 50هزارمیلیاردتومان رانت

خودروهای 2022 که نامزد ورود به بازار ایران هستند/ 14 گزینه باکیفیت تا 20 هزار یورو(+عکس و مشخصات)

وزیر صمت: 30 درصد قطعات یدکی تقلبی است/ کمک فنر دست دوم را به جای نو می فروشند

وزارت صمت: واردات خودرو بالاتر از 20 هزار دلار باعث گسترش فخر فروشی می شود

چکش‌کاری واردات خودرو

سومین دوره عرضه خودرو در سامانه یکپارچه؛ این هفته

جزئیات قرعه‌کشی جدید خودرو/ ثبت‌نام از 16 شهریور ماه آغاز می‌شود

روزنامه خراسان: منتظر واردات خودروهای برند معتبر نباشید؛ خودرو وارداتی همین چینی هاست،شاید هم روسی و کمی هم هندی

جزئیات واردات خودرو به مناطق آزاد

قیمت خودروهای وارداتی اعلام شد

تولید ایران‌خودرو و سایپا؛ هر روز کمتر از دیروز!

ثبت‌نام سومین مرحله قرعه‌کشی خودرو آغاز شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل

کدام خودروها فرسوده محسوب می‌شوند؟

زمان ثبت نام سومین مرحله قرعه‌کشی یکپارچه خودرو تمدید شد

سرقت قطعات خودروهای وارداتی در گمرک/ خودروها را بی زاپاس و ضبط به ما تحویل دادند

صادرات خودرو بیشتر شبیه شوخی است

قرعه‌کشی سومین مرحله سامانه تخصیص خودرو، امروز ساعت 14

سود میلیاردی واردات خودرو برای مافیای دولتی! /مردم امسال منتظر خودروی وارداتی نباشند

قرعه‌کشی سومین فروش یکپارچه خودروها/زمان اعلام نتایج

سود میلیاردی واردات خودرو برای مافیای دولتی!/ مردم امسال منتظر خودروی وارداتی نباشند

سناریوهای برجامی واردات خودرو

وارداتی‌های بازار خودرو گران شدند/ آخرین قیمت تویوتا، رنو، کیا و هیوندای

نتایج سومین مرحله قرعه‌کشی خودرو اعلام شد

عکس | کیا سول 600 میلیون تومانی در کره ، گزینه جدی واردات به ایران می شود؟

نماینده مجلس: تعیین عوارض شناور برای واردات خودرو یعنی سجده در برابر پراید

بررسی نوسانات قیمت خودرو در بازار 10 روز اخیر

تکلیف خودروهای توقیفی در گمرک مشخص شد/ فقط ترخیص این خودروها ممنوع است

شروط عجیب و غریب برای واردات خودرو

لکسوس، بنز، پورشه، بی ام و، کیا و هیوندا به مزایده می‌روند

قیمت پراید برابر با یک سال‌ و نیم درآمد خانوارهای شهری/ رشد 17 برابری قیمت پراید در 11 سال

تا کی مردم باید تاوان ارابه های مرگ و مافیای خودرو را بدهند؟