آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج خانه داري

طرز تهیه خورش قیمه اسفناج
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خورشت قیمه اسفناج از خورش های سنتی و قدیمی ایرانی است که امروزه برای کدبانوها از غذاهای کمتر شناخته شده محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه اسفناج در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر ران یا سینه مرغ 450 گرم اسفناج 500 گرم لپه 1 پیمانه پیاز بزرگ 1 عدد سیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آبغوره ½ فنجان نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی کاری و پودر شنبلیله به مقدار کافی طرز تهیه خورش قیمه اسفناج مرحله اول برای تهیه خورش قیمه اسفناج خوشمزه ابتدای کار لپه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی می شوییم تا گرد غبارش کاملا شسته شود، سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. مرحله دوم در این مرحله اجازه می دهیم لپه درون آب جوش بماند تا نیم پز شود. در ادامه اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم. مرحله سوم حالا اسفناج را به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس یک سوم آن را پر از آب می کنیم و یک توری بخار پز یا آبکش روی قابلمه قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم. مرحله چهارم در این مرحله اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه اسفناج ها را درون توری قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم اسفناج ها با بخار آب بخار پز شوند. مرحله پنجم حالا درون یک تابه مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و سینه یا ران مرغ را درون تابه قرار می دهیم، سپس دو طرف گوست مرغ را به صورت یکدست سرخ کرده و از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله ششم در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم. مرحله هفتم حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه، کاری و پودر شنبلیله را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها به طور کامل گرفته شود. مرحله هشتم در این مرحله لپه نیم پز شده را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه اسفناج بخار پز شده را از توری خارج می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم. مرحله نهم حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب کاملا سرخ شده و رنگ آن درون قابلمه باز شود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. مرحله دهم در این مرحله سیر را به قابلمه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه اسفناج بخار پز شده را به همراه لپه نیم پز شده درون قابلمه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم. مرحله یازدهم حالا مواد درون قابلمه را به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تکه های مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تا اندازه ای که روی مرغ ها را بگیرد آب ولرم اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم. مرحله دوازدهم در نهایت حرارت را متوسط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 1 ساعت بپزد تا خورش جا بیفتد. در 15 دقیقه آخر پخت آبغوره را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در آخر خورش را به همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

خورشت قیمه اسفناج از خورش های سنتی و قدیمی ایرانی است که امروزه برای کدبانوها از غذاهای کمتر شناخته شده محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه اسفناج در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
ران یا سینه مرغ450 گرم
اسفناج500 گرم
لپه1 پیمانه
پیاز بزرگ1 عدد
سیر2 حبه
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
آبغوره½ فنجان
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کاری و پودر شنبلیلهبه مقدار کافی
طرز تهیه خورش قیمه اسفناج
مرحله اول
برای تهیه خورش قیمه اسفناج خوشمزه ابتدای کار لپه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی می شوییم تا گرد غبارش کاملا شسته شود، سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه می دهیم لپه درون آب جوش بماند تا نیم پز شود. در ادامه اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا اسفناج را به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس یک سوم آن را پر از آب می کنیم و یک توری بخار پز یا آبکش روی قابلمه قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه اسفناج ها را درون توری قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم اسفناج ها با بخار آب بخار پز شوند.
مرحله پنجم
حالا درون یک تابه مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و سینه یا ران مرغ را درون تابه قرار می دهیم، سپس دو طرف گوست مرغ را به صورت یکدست سرخ کرده و از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله هفتم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه، کاری و پودر شنبلیله را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها به طور کامل گرفته شود.
مرحله هشتم
در این مرحله لپه نیم پز شده را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه اسفناج بخار پز شده را از توری خارج می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم.
مرحله نهم
حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب کاملا سرخ شده و رنگ آن درون قابلمه باز شود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله سیر را به قابلمه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه اسفناج بخار پز شده را به همراه لپه نیم پز شده درون قابلمه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم.
مرحله یازدهم
حالا مواد درون قابلمه را به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تکه های مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تا اندازه ای که روی مرغ ها را بگیرد آب ولرم اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم.
مرحله دوازدهم
در نهایت حرارت را متوسط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 1 ساعت بپزد تا خورش جا بیفتد. در 15 دقیقه آخر پخت آبغوره را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در آخر خورش را به همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/718236/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه استرس و اضطراب را کنترل کنیم؟

بیماری های روانی از طریق والدین به جنین منتقل می شود؟

ابتلا به افسردگی، 8 دلیل پنهان دارد!

آیا برای مشاوره به روانشناسان مراجعه می کنید ؟

10 فرد سمی که باید هر چه سریع تر از خودتان دور کنید!!

چرا گاهی احساس بدبختی می‌کنیم؟

با دیدن این 7 نشانه به دوستی های خود پایان دهید

افسردگی پاییزی، با دلشوره و افسردگی پاییزی چه کنیم؟

اضطراب مانعی برای درمان شوره‌سر

چه کسانی بیشتر در معرض افسردگی‌ هستند؟/مشخصات افراد افسرده

اینقدر به خودتان فشار نیاورید!

با آلزایمری‌ها چگونه رفتار کنیم؟

چرا خانم‌ها روی ظاهرشان بیش از حد حساس‌اند

علت بدبینی برخی افراد چیست؟

روانشناسی رنگ آبی

مراقب اختلالات روانی نوجوانان باشید

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

نقش شبکه‌های مجازی در درمان افسردگی

هفت دلیل برای کسل بودن و کمبود انرژی شما

بهداشت روانی چیست؟

اگر شما هم دچار خودانتقادی مخرب هستید، بخوانید

دلایل اصلی پایین آمدن عزت نفس

پیامدهای سرنوشت‌باوری (تقدیرگرایی)

اوج افسردگی پاییزی چه زمانی است؟

علائم کمبود اعتماد به نفس در خودتان را بشناسید

ارتباط هورمون استرس با عملکرد بد حافظه افراد مسن

مهربانی و صداقت: آیا می‌توان یکی را به‌تنهایی داشت؟

کمال گرایی تهدیدی برای سلامتی روانی

این رنگ ها تاثیر منفی روی احساسات تان می گذارند!!

خوره‌ای که مغزتان را می‌خورد

استرس های روانی باعث فشار خون و کهیر می شود

سلامت روانی نوجوانان دوجنسیتی در معرض خطر بیشتر

عکس پروفایل شما چه حقایقی را در مورد شخصیت تان بر ملا می کند؟

انواع روان درمانی و مشاوره + مزیت های مراجعه به روانشناس

ترس‌هایی که مانع پیشرفت می‌شوند

استرس، مغز را کوچک می‌کند

نشانه‌های هشدار دهنده تاثیر منفی تنهایی بر سلامت

شب بیداری علت شکست های عاطفی

10 جمله ممنوعه در محل کار!!

علائم فشار روانی بر مراقبت‌کننده از بیمار مبتلا به آلزایمر

فکر کردن باعث شارژ شدن مغز می شود

این جملات را هرگز در پیامک تان نگویید!!

دروغگویی یا چاپلوسی

درمان بی خوابی شبانه تنها در 60 ثانیه

مادران افسرده، فرزندان افسرده تربیت می‌کنند

کمال گرایی چیست و چگونه می توان به کمال گرایی غلبه کنیم؟

افسردگی پاییزی بیشتر سراغ چه کسانی می‌آید؟

انعطاف پذیری عصبی و کارایی آن در زندگی

اختلالات سایکو سوماتیک یا روان تنی چیست ؟