آریا بانو

آخرين مطالب

چالش های ازدواج معمولی‌ ها با موفق‌ ها ! روانشناسي

چالش های ازدواج معمولی‌ ها با موفق‌ ها !
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / آشنایی با 5 مورد از چالش‌هایی که در ازدواج با یک فرد بسیار موفق می‌تواند بیشتر از شرایط عادی روی دهد و نیاز به مدیریت دارد
بعضی افراد ترجیح می‌دهند با کسی ازدواج کنند که توانسته باشد در زندگی موفقیت‌های چشمگیری در زمینه‌های تحصیلی و حرفه‌ای کسب کند ، خیلی پولدارتر باشد یا در جوانی مدیر شده و خودساخته باشد. اما گاهی اوقات وقتی میزان موفقیت یک نفر افزایش قابل‌توجهی پیدا می‌کند، نگرانی از ازدواج با او هم شروع به افزایش می‌کند. برای این موضوع البته دلایلی هم ذکر می‌شود. این که فرد موفق همسرش را دست کم خواهد گرفت یا این که ممکن است فرد موفق نتواند همراهی یک نفر دیگر را بپذیرد و عادت او به استقلال در زندگی مشترک مسئله‌ساز شود و ... اما آیا واقعا این نگرانی‌ها به‌جا هستند؟
خوش‌خیالی را کنار بگذاریم
شاید شما هم عبارات ناخوشایندی از این دست را شنیده باشید که «فلانی از همسرش سرتر است»، عبارت زشتی که طی آن گوینده به خود اجازه می‌دهد دست به مقایسه بین دو همسر بزند و سپس با توجه به معیارهای شخصی‌اش یکی را جلوتر از آن یکی در نظر بگیرد و البته این قضاوت را با دیگران هم در میان بگذارد. متاسفانه چنین قضاوت‌هایی، غالبا به روابط بین همسران آسیب می‌زند. درباره موقعیت مدنظر ما، یعنی وقتی یکی از همسران موفقیت قابل‌توجهی دارد، احتمال بیان شدن چنین قضاوت‌هایی می‌تواند افزایش پیدا کند و بر همین مبنا هم این تصور که چنین موقعیتی چالش اضافه‌تری ندارد، خوش‌خیالی است. اما آیا انجام چنین قضاوت‌های غیراخلاقی به آن معناست که ازدواج یک نفر با شرایط معمولی با فردی موفق‌تر از خود، به صورت کلی خطاست؟
5 موقعیتی که مسئله را پیچیده می‌کند
اظهارنظرهای بی‌جای دیگران قطعا دلیل خوبی نیست برای این که کل موضوع ازدواج در این شرایط را زیر سوال ببریم اما می‌تواند به ما هشدار بدهد که دست کم متوجه چالش‌های احتمالی این سبک ازدواج‌ها باشیم. پنج مورد ی که در ادامه می‌گوییم از چالش‌هایی است که در ازدواج با یک فرد بسیار موفق می‌تواند بیشتر از شرایط عادی روی دهد. البته صرف بیشتر بودن احتمال بروز این چالش‌ها به معنای آن نیست که ازدواج با این افراد همیشه با مشکل روبه‌رو می‌شود بلکه هدف، قدم برداشتن آگاهانه در این زمینه است.
اعتمادبه‌نفس شکننده| اگر این آگاهی را درباره خود دارید که اعتماد به نفس‌تان در وضعیت مطلوبی نیست، در خصوص وارد رابطه شدن با فردی بسیار موفق، محتاط باشید چرا که بودن در کنار فردی موفق، می‌تواند مسیر بهبود را برای شما دشوارتر کند. البته در چنین شرایطی، فارغ از هر چیزی، ضروری است در اولین فرصت روی موضوع اعتماد به نفس خود کار کنید.
هدف‌های مبهم در زندگی| اگر هنوز هدف‌های روشنی در زندگی برای خود ندارید، برای ورود به چنین رابطه‌ای احتیاط بیشتری داشته باشید چراکه در وضعیتی که شما هنوز مسیرتان را پیدا نکرده‌اید، همسرتان موفقیت های چشمگیری کسب کرده است و این مسئله می‌تواند احساس عقب‌ماندن را تشدید کند.
اهمیت بالای نظر دیگران| اگر نظر اطرافیان برای شما اهمیت زیادی دارد، برای وارد شدن به چنین رابطه‌ای بیشتر احتیاط کنید چراکه تفاوت وضعیت شما با همسر آینده، همان‌طور که اشاره شد می‌تواند اظهارنظرهای ناخوشایندی را از سوی اطرافیان به دنبال داشته باشد.
اعتقاد به سبک‌زندگی سنتی| اگر پسری هستید که در فکر ازدواج با دختری بسیار موفق هستید، دقت داشته باشید که لازم است درخصوص نگرش خود درباره ازدواج، با خود صادق باشید. اگر رابطه سنتی بین زن و مرد در موضوع ازدواج، از دید شما مطلوب است، پس بهتر است وارد رابطه‌ای که زن برای خود هویت مستقل تعریف کرده و تمایل به پیشرفت در او بالاست، نشوید چرا که با این کار هم خودتان را آزار خواهید داد و هم ازدواج پرچالشی انتظار شما را خواهد کشید.
رویای اولین اولویت‌همسر بودن| افراد موفقی که با تلاش شخصی فراوان توانسته‌اند مسیری را طی کنند، قطعا در مسیر موفقیت، ناچار شده‌اند از بخش‌های دیگر زندگی و از جمله زندگی شخصی و خانوادگی خود بگذرند. پس اگر دوست دارید همسر آینده شما، اولویت بالایی را برای شما در نظر بگیرد، شاید لازم باشد در این باره کمی بیشتر تامل کنید و با شناخت بهتری از فرد مقابل خود، وارد چنین رابطه‌ای شوید.
نویسنده : نرگس عزیزی| کارشناس‌ارشد مشاوره‌خانواده

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/724329/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!

قصه گفتن در خانه شما هم مثل خیلی از خانه‌ها فراموش شده؟

افزایش مسئولیت پذیری کودکان با مشارکت در کارهای خانه

کودکان 3 تا 7 ساله چقدر باید بخوابند؟

استرس امتحان در دانش آموزان

این معلم‌ها را برای کودکانتان انتخاب نکنید!

فواید دوستی در کودکان

برای نوزادتان مادر خلاقی باشید!

با کودکان طلاق چگونه رفتار کنیم؟

چرا کودکان بازی دالی موشه را دوست دارند؟

درمان اختلال «کم توجهی – بیش فعالی» بدون دارو

گریه روشی برای رسیدن به خواسته‌های کودک

از چندسالگی بچه‌ها را به اردوهای تابستانی بفرستیم؟

بچه ها از چه سنی می توانند گوشی هوشمند بگیرند و چقدر از آن استفاده کنند؟

چگونه با شب‌ ادراری کودکان برخورد کنیم؟

کودکمان را برای نگهداری نزد بستگان بگذاریم یا مهد کودک؟

چگونه یک کلاس تابستانه مناسب برای کودکمان انتخاب کنیم؟

چطور از کودکم در برابر پدوفیل‌ها (بچه بازی) محافظت کنم؟

دوست‌دارید در خانه به فرزندتان بیشتر خوش بگذرد؟

با خیالپردازی کودکان چه برخوردی داشته باشیم؟

چگونه فرزندم را از قرص های روانگردان دور نگه دارم؟

شعر خواندن برای بچه‌ها چه فایده ای دارد؟

8 روش ساده برای افزایش اعتماد به نفس در کودکان

چرا باید در مقابل کودک، خشم خود را کنترل کنیم؟

چیزهای که ممکن است فرزندان به دلیل ترس و اضطراب نتواند به شما بگوید

چگونه کودکم سال تحصیلی جدید را هدفمند آغاز کند؟

با نقاشی و کاردستی های فرزندمان چه کنیم؟

تفاوت بین اوتیسم و اضطراب اجتماعی

در هنگام بیماری مادر چگونه کودک را سرگرم کنیم؟

راه های برخورد موثر با کودکان در مقابل استفاده از بازی های کامپیوتری

علل افسردگی در کودکان

کودکان را برای بازی به فضای باز ببرید

چه کنیم بچه ها از آرایشگاه رفتن نترسند؟

3 تمرین کاردرمانی برای کودکان بیش فعال

درمان افسردگی بچه ها، روش جالب موثر!

بازی برای کودکان 1ماهه تا دو ساله

علت لکنت ناگهانی زبان در کودکان

چگونه به کودکان خود نه بگوییم؟

با کودک کج خلق چگونه برخورد کنیم؟

در برخورد با کودکی که فحش میدهد چه کنیم؟

بازی های مناسب کودکانه از صفر تا دو سالگی

جلوگیری از انتقال ترس های والدین به کودک