آریا بانو

طرز تهیه لواشک سیب خانگی شیرین، ملس و خوشمزه گوناگون

طرز تهیه لواشک سیب خانگی شیرین، ملس و خوشمزه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شما هم از طرفداران طعم‌های ترش و ملس هستید؟ لواشک سیب به عنوان یکی از تنقلات پرطرفدار و فوق‌العاده شناخته می‌شود که می‌توان آن را در کم‌ترین زمان ممکن آماده کرد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با طرز تهیه لواشک سیب آشنا کنیم. اما پیش از آن بهتر است بدانید وقتی حجم زیادی میوه دارید که احتمال خراب شدن آنها وجود دارد، می‌توانید از آنها “ لواشک” تهیه کنید. این روش نگهداری مواد غذایی، در کشورهای دیگر هم رایج است مثلا در گرجستان لواشک کیوی که به رنگ سبز تهیه می شود، طرفداران زیادی دارد.

آریا بانو

قبلا طرز تهیه انواع لواشک خانگی را به شما آموزش داده‌ایم، این بار اما نوبت تهیه یکی از لواشک‌های شیرین و خوشمزه به اسم لواشک سیب است که در هر فصلی خواهید توانست آن را تهیه کنید. با ادامه این مطلب همراه باشید. اگر علاقه‌مند به تهیه لواشک و تنقلات ترش مزه هستید با طرز تهیه لواشک هفت میوه به 3 روش همراه ستاره باشید.
طرز تهیه لواشک سیب
مواد لازم
سیب (ترش یا شیرین یا مخلوط) به میزان لازم
شکر 1 ق غذاخوری

دستور تهیه لواشک سیب:
برای تهیه لواشک سیب ابتدا سیب‌ها را با دقت بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید یا بیشتر خرد کنید. چوب و دانه سیب‌ها را بگیرید و با پوست 3 ساعت در قابلمه‌ای با یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری شکر حرارت دهید. توجه کنید که حرارت اجاق ملایم باشد. (حرارت پخت سیب را کنترل کنید تا نسوزد.) در مرحله بعد، سیب‌های پخته شده را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا آن‌ها را از یک آبکش عبور دهید و یا به کمک گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن سیب ها را به صورت پوره در آورید. مایه صاف شده را دوباره 20 دقیقه حرارت دهید و صبر کنید تا غلیظ شود، به طوری که هنگام حباب زدن، مقداری از مایه به بیرون پرتاب شود. در این حالت، دیگر مایه لواشک سیب به غلظت مناسب رسیده است و می‌توانید آن را از روی اجاق بردارید و در سینی فلزی پهن کنید. 1 تا 2 هفته مایه لواشک پهن شده را در فضای باز قرار دهید و بگذارید خشک و آماده شود. لواشک سیب خوشمزه شما آماده است. در صورتی که بخواهید لواشک ترش داشته باشید باید از سیب ترش و در صورتی که بخواهید لواشک شیرین داشته باشید باید از سیب‌های رسیده و شیرین استفاده کنید. استفاده از ترکیب سیب ترش و شیرین نیز لواشک ملس خواهد داد. همچنین در صورت تمایل از کمی آبلیمو نیز می توانید برای طعم سازی لواشک استفاده کنید.
بعد از آماده شدن لواشک، می‌توانید آن را به اشکال مختلف درآورید؛ مثلا گل رز!

آریا بانو

آریا بانو


چند نکته درباره تهیه لواشک سیب
شما می توانید میوه‌های لک دار و بی‌کیفیت را برای تهیه لواشک استفاده کنید اما توجه داشته باشید که میوه‌ها خراب نباشند و طعمشان بر اثر کپک‌زدگی تغییر نکرده باشد. هنگام پخت میوه‌ها در قابلمه، آنها را با قاشق چوبی هم بزنید چون این کار به کیفیت و طعم بهتر لواشک کمک می‌کند. وقتی مایه صاف شده را در سینی پهن می‌کنید، توجه داشته باشید که لایه‌ای ضخیم نباشد زیرا در این صورت احتمال کپک‌زدگی آن در طول مدت خشک‌شدن بالا خواهد رفت. سینی‌ که برای پهن کردن مایه لواشک استفاده می‌کنید، خوب بشویید زیرا وجود آلودگی در سینی، زمینه کپک زدن مایه را فراهم می کند. البته در برخی مناطق کشور، مایه لواشک را روی سفره ای تمیز که از قبل روی آن را چرب کرده اند، می ریزند تا جداکردن لواشک به دست آمده از آن راحت تر باشد. اگر طعم ترش را برای لواشک بیشتر می پسندید، می توانید در مایه لواشک میوه هایی که کمی شیرین تر هستند، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه بریزید. بهتر است در روزهای ابتدایی پهن کردن لواشک، آن را در فضای باز یا در مقابل نور آفتاب قرار دهید و در هفته دوم آن را در اتاق بگذارید تا کامل خشک شود. لواشک‌های تهیه شده را به برش‌های مساوی تقسیم و در یخچال قرار دهید تا در زمان دلخواه مصرف کنید. برای نگهداری طولانی مدت لواشک سیب، آن را درون زیپ کیپ و داخل فریزر قرار دهید.
سخن آخر
لواشک سیب هم مانند سایر لواشک‌ها از پوره غلیظ شده میوه به دست می‌آید که قطعا روش تهیه خانگی آن، از بهترین و سالم‌‌ترین روش‌ها محسوب می‌گردد. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و در هر فصلی، لواشک مخصوص آن فصل را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
بر اساس رای 9 نفر از بازدید کنندگان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/767655/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زبان کودکان را یاد بگیرید!

برای داشتن کودکی شاد و خوش‌بین

سن مناسب کودکان برای تنها گذاشتن در خانه چه سنی است؟

مزایای دو زبانه بودن کودک

آرامش را به کودکان خود بیاموزیم !

تحمل این شوری سخت است

چرا بچه ها دروغ می گویند ؟

عوامل بلوغ زودرس

ده راز پروش کودکی شاد

مشکلات حسادت به این هوو

سکان زندگی را به دستش بده

کودکتان میتواند با چند مهره، ریاضیدان شود!

کودکم از آرایشگاه می ترسد!

وقتی کودک روی اعصاب است چه واکنشی باید نشان داد؟

کودک بیش فعال را چگونه مهار کنیم؟

10 جمله ای که نباید به دوقلوها بگویید

کودک شما چه نوع شخصیتی دارد؟

کودکان خوشحال، کودکان عصبانی

5 باور اشتباه پدرانه

وقتی دختران با ظاهرشان کنار نمی آیند

8 طرز فکر بسیار اشتباه والدین!

بچه‌های طلاق: در کدام سن؟ کدام نیاز؟ کدام آسیب؟

پسردار شدن از عمر مادر کم می کند

عوامل زمینه‌ساز اضطراب کودکان

مامان! من از تاریکی می ترسم

بی‌ خوابی؛ عامل اضطراب و آشفتگی کودکان ‏

تأثیر دوران کودکی بر شخصیت

رفتارهای بد از فرشتگان خوب

فضای دوستانه با پسران

کوتاه اما کاربردی

بازی‌های ساده در خانه

کمک به کودکان برای غلبه بر ترس

هوش نوزاد خود را با این روش های ساده تقویت کنید!

کودکان همیشه ترسو

بهترین نوع تنبیه، محرومیت کودک از علایق اوست

از بچه اولی تا دومی

دلایل اضطراب کودکتان را بدانید

برای کودکان با صدای بلند کتاب بخوانیم!

افزایش هوش فرزندان از راه های مجاز!

میم مثل مادر،چگونه کودک به حرف می‌آید؟

برای بچه ها تلفن همراه بخریم یا نه؟

قلب شما برای دو نفر

مامان ،خدا یعنی چی؟یعنی کی؟

فرزندان، اولین قربانیان طلاق

به این دلایل کودک تان را ببوسید

تأثیر چید مان منزل در آرامش کودک

رویای شیرین در اتاق خواب مامان

اگر میخواهید کودکتان به مطالعه علاقه مند شود!

چرا کودک تان از بازی کردن می ترسد؟

غنی سازی رابطه با کودک