کیک یزدی نوستالژی محبوب روزهای کودکی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / این روش پخت
کیک یزدی را حتما امتحان کنید.
مواد لازمکیکیزدی
تخم مرغ 4عدد
روغن2/3پیمانه
شکر 1پیمانه
شیر 1/3پیمانه
آرد الک شده 2و نیمپیمانه
بیکینگ پودر نصف قچ
هل 1 ق چ
جوش
شیرینی نصف ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل را 6دقیقه هم بزنید .
روغن و
شیر را اضافه میکنیم و محدد 30ثانیه هم میزنیم.
ارد را روی مواد مجدد الک میکنیم،بیکینگ پودر و جوش شیرینم اضافه میکنیم.
با دور کند همزن 20ثانیه هم میزنیم(بیشتر نشه)پف
کیک میخوابه.
قالبها را تا 3/4از مواد پر کنید.
در فری که از قبل بدمای220درجه با حرارت بالا داغ شده قرار میدیم 10دقیقه و بمدتو5دقیقه حرارت از پایین بدمای 150درجه قرار میدیم تا از زیر هم رنگ بگیره.
نکته
اگ فر گازی دارین باید یک
ساعت فر داغ شه سپس
کیک یزدی رو با دمای١٩٠بزارید حدود هفت دقیقه و بعد گریل روشن کنید تا طلایی شه.
برایترک روی کیکهاحتما با چاقو مطابق
فیلم خط بعلاوه بیندازید.
بدلخواه از کنجد هم میتونید استفاده کنید.
دمای فر حتما از بالا باشه تا پف کنه.
ویدئو از cookkadee
-
پنجشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۹:۲۹
-
۵۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/773071/