بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / فوت و فن پخت «کیک سورپرایز» جالب و خوشمزه
مواد لازم برای
کیک سورپرایز:
آرد : دو ونیم پیمانه«لیوان دسته دار فرانسوی»
"آرد
کیک و شیرینی"
تخم مرغ :چهار عدد
شکر : یک پیمانه «لیوان دسته دار فرانسوی»
شیر : یک پیمانه «لیوان دسته دار فرانسوی»
روغن مایع : سه چهارم پیمانه«لیوان..»
وانیل : یک دوم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو :دو قاشق غذاخوری
نسکافه یا قهوه از هر نوعی : نصف قاشق غذاخوری
1_ نصف قاشق غذاخوری نسکافه فوری یا هر نوع قهوه را با چند قطره
شیر حل کنید
2_نصف قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با مقدار خیلی کمی
شیر مخلوط کرده به حالت خمیر درآوردید.
3_قالب کیکتان را آماده کنید و فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
4_تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن تا روشن شدن رنگ تخم مرغها ،هم بزنید ،سپس
شیر و
روغن اضافه کنید.
5_مخلوط آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم بزنید .
6 _مواد را به سه قسمت تقسیم کرده ،و یکی را با نسکافه و قسمت دیگر را با پودر کاکائویی که اماده کردیم مخلوط کنید .
7_مطابق ویدئو مواد را داخل قالب ریخته و روی هر لایه پودر کاکائو الک کرده و لایه بعدی را بریزید .
8_کیک را در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه الی یکساعت بپزید.
9_بعد از خنک شدن برش داده سرو کنید🌺نوش جان
لایک و کامنت یادتون نره ،حتما سیو کنید که بعدها بتونید راحت بهش دسترسی داشته باشید .
🔴 اندازه قالبی که استفاده کردم👇👇
30*11 با ارتفاع 7سانتی متر
از صفحه meryemcooking