غذای سفری/ طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / قِلیِه ماهی یکی از معروفترین خورشهای
ایرانی متعلق به جنوب
ایران استانهای خوزستان، بوشهر و هرمزگان و جنوب بلوچستان میباشد. در طبخ این غذا از سبزیجات مخصوص (گشنیز و شنبلیله)، تمر هندی، ادویهجات،
پیاز و ماهی جنوبی استفاده میشود. در بوشهر به آن «قلیه مُی» میگویند. در بندرعباس از ماهی
شیر یا زبیدی استفاده میکنند. در اهواز علاوه بر ماهیهایی مثل میش ماهی و هامور، گاهی در قلیه میگو هم میریزند.
-
چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸:۴۹
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/869274/