روش یخنی در طبخ چلو ماهیچه مشهدی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / ماهیچه ای که بدون قطره ای آب و با
پیاز و زعفرون پخته بشه بی نهایت لذیذ میشه 👌🏽😋
مواد لازم
ماهیچه گوسفندی 1/5کیلو
پیاز 750 گرم
زعفران دم کرده 2 پیمانه
بازار

چوب دارچین 1 عدد
برگ بو4 عدد
آبلیموی طبیعی 3ق غ
نمک به میزان لازم
سیر دو بوته
زردچوبه و ادویه دلبخواه هست و من اضافه نکردم
طرز تهیه
برای چند ساعت ماهیچه رو با زعفرون بگذارید تا مزه دار بشه ✅
کف ظرف مورد نظر
پیاز خلالی بچینید و ماهیچه هارو روی اون وروی ماهیچه ها هم
پیاز خلالی بریزید ✅
دو عدد بوته ی سیر رو همراه با برگ بو و یک عدد چوب دارچین اضافه کنید✅
1 پیمانه از زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید ✅
بعد از نیم
ساعت پیازهای زیری شروع به آب انداختن میکنن و میجوشند ،حالا حرارت رو کم کنید و دم کنی بگذارید برای 2
ساعت و نیم ✅
بعد از دو
ساعت ماهیچه ها نیم پز شده ،الان ماهیچه هارو زیر و رو کنید و بعد بقیه ی زعفرون رو اضافه کنید ✅
بعد از یکساعت ماهیچه ها کاملا پخته و میتونید نمک رو اضافه کنید ✅
برگ بو و دارچین رو خارج کنید و بهش کمی آبلیمو بزنید ✅
یه ربع دیگه اجازه بدید تا نمک خورد ماهیچه بره
ماهیچه بعد از 3ساعت امادست
ویدئو: آشپزی الهه
-
يکشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳:۵۳
-
۴۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/896656/