آریا بانو - 
 آخرین خبر / ماهیچه ای که بدون قطره ای آب و با 
پیاز و زعفرون پخته بشه بی نهایت لذیذ میشه 👌🏽😋
 مواد لازم 
ماهیچه گوسفندی 1/5کیلو 
پیاز 750 گرم 
زعفران دم کرده 2 پیمانه 
 بازار 

 چوب دارچین 1 عدد
برگ بو4 عدد
آبلیموی طبیعی 3ق غ 
نمک به میزان لازم 
سیر دو بوته 
زردچوبه و ادویه دلبخواه هست و من اضافه نکردم 
 طرز تهیه 
برای چند ساعت ماهیچه رو با زعفرون بگذارید تا مزه دار بشه ✅
کف ظرف مورد نظر 
پیاز خلالی بچینید و ماهیچه هارو روی اون وروی ماهیچه ها هم 
پیاز خلالی بریزید ✅
دو عدد بوته ی سیر رو همراه با برگ بو و یک عدد چوب دارچین اضافه کنید✅
1 پیمانه از زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید ✅
بعد از نیم 
ساعت پیازهای زیری شروع به آب انداختن میکنن و میجوشند ،حالا حرارت رو کم کنید و دم کنی بگذارید برای 2 
ساعت و نیم ✅
بعد از دو 
ساعت ماهیچه ها نیم پز شده ،الان ماهیچه هارو زیر و رو کنید و بعد بقیه ی زعفرون رو اضافه کنید ✅
بعد از یکساعت ماهیچه ها کاملا پخته و میتونید نمک رو اضافه کنید ✅
برگ بو و دارچین رو خارج کنید و بهش کمی آبلیمو بزنید ✅
یه ربع دیگه اجازه بدید تا نمک خورد ماهیچه بره 
ماهیچه بعد از 3ساعت امادست 
 ویدئو: آشپزی الهه