آریا بانو

آخرين مطالب

معاون شهردار تهران عنوان کرد؛

جزئیات ساخت آزادراه شهید شوشتری/ماجرای خاک ریختن بر روی پروژه‌های عمرانی پایتخت شهرداری تهران

جزئیات ساخت آزادراه شهید شوشتری/ماجرای خاک ریختن بر روی پروژه‌های عمرانی پایتخت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد دو پروژه بزرگراهی و روندساخت آزاد راه در پایتخت توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهر ، عباس شعبانی در مورد پروژه‌های بزرگراهی در دوره فعلی مدیریت شهری و تبدیل شدن بزرگراه شهید شوشتری به آزادراه گفت: بزرگراه بسیج به عنوان کمربندی شرقی تهران عمل می‌کند و تعداد خودروهای عبوری در این بزرگراه بیشتر از ترددهای محلی است، به گونه‌ای که به عنوان یک جاده مواصلاتی اصلی فرض می‌شود؛ در صورتی که بزرگراه بسیج بزرگراهی درون شهری است.
شعبانی ادامه داد: از اواخر دهه 80 ساخت بزرگراه شهید شوشتری به عنوان محور کمکی بزرگراه بسیج مطرح شد و قرار است به عنوان رینگ بیرونی تهران عمل کند؛ به این معنا که دیگر کامیون و وسایل نقلیه سنگین عبوری حق عبور از بزرگراه بسیج را ندارند. بر این اساس آزادراه چرمشهر که در جنوب تهران و به عنوان رینگ جنوبی توسط وزارت راه اجرا شده و قسمتی از کمربندی جنوبی تهران است، توسط یک شاخه اتصالی به ابتدای آزادراه شهید شوشتری اتصال می‌یابد. به این ترتیب این حجم از سفر را می‌بایست از طریق این آزادراه به محورهای دیگر هدایت کنیم. ماشین‌های سنگین، عبوری و سبک که از آزادراه تهران- کرج، تهران-ساوه، جاده قدیم ساوه، آزادراه تهران-قم، جاده قدیم قم و آزادگان عبور می‌کنند باید از این محور تردد کنند.
تأسیس شرکت ساخت و بهره برداری از آزادراه شهید شوشتری با همکاری وزارت راه
وی افزود: بر همین اساس ویژگی یک معبر بزرگراهی دیگر پاسخگوی این اهداف نیست و پروژه شهید شوشتری می‌بایست با استاندارد بالاتری اجرا شود تا از خروجی بیشتر، سرعت بهتر و نگهداشت بهتر برخوردار باشد. به همین خاطر بزرگراه را به آزادراه تبدیل کردیم و تمام طراحی‌ها نیز بر اساس استانداردهای آزادراهی در حال انجام است مثل شعاع قوس، سرعت، شیب و عرض.
شعبانی یادآور شد: در تلاش هستیم تا با همراهی وزارت راه و شهرسازی یک شرکت ساخت و بهره برداری از آزادراه شهید شوشتری را تأسیس کنیم تا این شرکت هم آزادراه را احداث کند و هم نگهداشت آن را انجام دهد تا این معبر مهم صاحب یک متولی شود. البته صددرصد سهامش برای شهرداری تهران است و این شرکت متعلق به شهرداری تهران خواهد بود. شهرداری تاکنون در هیچ دوره‌ای آزادراه نداشته است و شهرداری تهران اولین شهرداری است که می‌خواهد آزادراه داشته باشد.
800 متر تونل زیر پارک سرخه حصار باقی مانده
معاون شهردار تهران در مورد وضعیت پارک سرخه حصار که در مسیر ساخت آزادراه شهید شوشتری است نیز با بیان اینکه قرار شده است از زیر جنگل سرخه حصار عبور کنیم، بیان کرد: در سال های گذشته 200 متر تونل زیر پارک سرخه حصار اجرا شده و به 800 متر دیگر تونل نیاز داریم که در این مدت حتی یک درخت هم قطع و خشک نشد و این موضوع خط قرمز ماست. دقت داشته باشید که تونل آزادراه شهید شوشتری عمق زیادی دارد و به هیچ وجه روی سطح در منطقه پارک جنگلی سرخه حصار عبور خودرویی نخواهیم داشت و برای احداث تونل به قدری پایین می‌رویم که هیچ ریشه درختی نباشد.
شعبانی در مورد اعتبار مورد نیاز برای ساخت آزادراه شهید شوشتری اظهار کرد: تقریبا 6 هزار میلیارد تومان هزینه این پروژه است و اگر هیچ مشکل یا معارض ملکی نداشته باشد و توافقات زیست محیطی صورت گرفته و زمین در اختیار قرار بگیرد، ساخت آزادراه بیشتر از سه سال زمان نخواهد برد. البته در این مدت با رئیس سازمان حفظ محیط زیست و همکارانش جلسات متعددی داشتیم و خواسته‌هایشان را برآورده و الزامات زیست محیطی را رعایت خواهیم کرد.
وی افزود: آزادراه شهید شوشتری 16.5 کیلومتر است که از تقاطع بزرگراه شهید نجفی رستگار با بزرگراه امام رضا(ع) آغاز شده و تا تقاطع بزرگراه‌های شهید سلیمانی و شهید یاسینی ادامه دارد. قسمت جنوبی پروژه هم از تقاطع شهید نجفی رستگار- امام رضا(ع) به طول 9 کیلومتر در دستور کار بوده و کار اجرایی آن در حال انجام است. برای اجرای بخش باقیمانده مسیر نیز چنانچه با سازمان محیط زیست توافق کنیم، مراحل اجرایی آن آغاز می‌شود.
ساخت ادامه بزرگراه یادگار امام به کجا رسید؟
شعبانی درمورد سرانجام ساخت ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) گفت: این پروژه معارض املاک مربوط به ارتش و وزارت دفاع در میدان جی داشته و چند سوله که متعلق به وزارت آموزش و پرورش است نیز در فهرست معارضین قرار دارد. توافقات با وزارت دفاع و ارتش انجام شده و همچنین باید فضایی در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا وسایلی که در سوله‌ها دپو کردند را منتقل کنند و از این رو معطل به نتیجه رسیدن این موارد هستیم.
وی یادآور شد: در این دوره تمام تلاشمان این است که این کار انجام شود. شاخه غربی ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) به بزرگراه شهید بروجردی اتصال پیدا می‌کند و از آنجا در تقاطع با بزرگراه آزادگان به آزادراه تهران-ساوه می‌پیوندد. همان عملکردی که بزرگراه امام علی(ع) در شرق تهران دارد، یادگار امام(ره) هم در غرب تهران خواهد داشت و جنوبی‌ترین نقطه را به شمالی ترین نقطه غرب تهران وصل می‌کند؛ همان طور که بزرگراه امام علی(ع)، شمالی‌ترین نقطه شرق تهران را به جنوبی‌ترین نقطه تهران متصل می‌کند.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه طول بزرگراه یادگار امام(ره) از میدان جی تا بزرگراه شهید بروجردی 4.5 کیلومتر است و بزرگراه شهید بروجردی هم چهار و هفت دهم کیلومتر است که جمعا 9.2 کیلومتر می‌شود، تصریح کرد: اگر این 9 کیلومتر بزرگراه ساخته شود رینگ مرکز متمایل به غرب از شمال تا جنوب تکمیل می‌شود. برنامه ما این است که طی دو سال و نیم این کار را انجام دهیم و همه تلاشمان این است که این مهم در این دوره مدیریت شهری به اتمام برسد.
ماجرای خاک ریختن بر روی پروژه های عمرانی
شعبانی در مورد بزرگراه شهید بروجردی با بیان اینکه طول این پروژه چهار و هفت دهم کیلومتر است و عملیات اجرایی آن تقریبا از سال 88 توسط منطقه 18 شروع شد و در سال 92 به معاونت فنی و عمرانی واگذار شد، اظهار کرد: تا پیش از حضور ما این پروژه حدود 55 درصد پیشرفت داشته، اما درصد پیشرفت فیزیکی آن به حدود 93 رسیده است. ساخت قطعه یک این بزرگراه که سه و هفت دهم کیلومتر است رو به اتمام است. عملیات ساخت قطعه دو نیز در حال انجام است و به محض رفع معارضین ملکی پروژه حدود یک سال در قطعه 2 فعالیت اجرایی داریم و می‌توانیم آن را تحویل دهیم.
وی ادامه داد: قطعه یک بزرگراه شهید بروجردی از تقاطع آزادراه تهران ساوه- بزرگراه آزادگان شروع می‌شود و تا تقاطع بلوار الغدیر (میدان جانبازان) ادامه دارد.
معاون شهردار تهران در پاسخ به این سوال که شهردار تهران در نشست خبریشان گفتند تهران را در حالی تحویل گرفتیم که یک سری از پروژه های عمرانی داشتند خاک می خوردند و میدان فتح را مثال زدند که پایه هایش را از زیر خاک بیرون آوردند و آیا درست است؟ گفت: بله، 2 پل در میدان فتح احداث شده بود که رویش خاک ریخته بودند. این پل‌ها در حال احداث بود و عرشه آنها بتن‌ریزی شده بود. این پل‌ها برای احداث ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) بود و برای تقاطع این بزرگراه با میدان فتح ساخته شده بود که یا پشیمان شدند یا سیاست ها بر این بود که انجامش ندهند و تصمیم گرفتند رویش خاک بریزند و به فضای سبز تبدیل کنند. البته ما برای ادامه پروژه یادگار امام(ره) باید این پل ها را دوباره احداث می‌کردیم. پس آنها را از زیر خاک درآوردیم و سر جایشان سالم هستند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/961478/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مقایسه لباس کاروان فلسطین و ایران در افتتاحیه المپیک پاریس که سوژه مجازی شد!

تصویر عجیب ثبت شده از امیر قطر در مراسم افتتاحیه المپیک 2024 و درگیری او با کاور مخصوص زیر باران شدید

هشدار وزارت بهداشت؛ اوج تابش‌های فرابنفش در این ساعات از روز است /عوارض تابش های فرابنفش

لفاظی جدید و عجیب ترامپ علیه ایران و مداخله در ترور / امیدوارم آمریکا ایران را از روی زمین محو کند!

موزیک ویدئوی جدید سریال «زخم کاری» با صدای مهدی دارابی

تعویق خدمت سربازی برای دانش‌آموختگان ماهر

تهران سه‌شنبه برای مراسم تحلیف تعطیل نمی‌شود

کاهش محسوس دما از دوشنبه در برخی استان‌ها

خانه‌ی زیبای جین آستین

جوی آب در برخی از شهرهای ژاپن اینطوری است!

راز پخت یک قیمه نذری خوشمزه

صدای سشوار درمان کولیک نوزاد

با بطری آب یک کلمن کوچک بسازید

یک رصد از سحابی Saturn در فاصله 1400 سال نوری از زمین

پیش‌بینی دیوید تیلور از تقابل یزدانی و بروکس در المپیک

گل ها و پاس گل‌های نیکو ویلیامز در یورو 2024

ستاره‌های پرسپولیس با هم می‌جوشند

عجیب اما واقعی؛ ادعای VAR در وطنی!

استفاده از دوربین روی بدن و لباس داور در سوپرکاپ بلژیک

خط خوردن از یورو بدترین لحظه عمرم بود!

پنالتی کریم بنزما در بازی الاتحاد و سویا تبدیل به گل نشد!

شماره یک تیم ملی در انتظار پیشنهاد استقلال

مظاهری: بوکس با این روند آینده‌ای ندارد

سود خالص سردار برای لورکوزن

تیپ سفید مهران مدیری در اکران شلوغ فیلمش

رییس بنیاد شهید: ایثارگران در سامانه کاریابی بنیاد شهید مراحل اشتغال به کار را گذرانده‌اند

نمایی از دکوراسیون داخلی خانه و حیاط استاد شهریار منحصر بفرد و قدیمی / درخت گل کاغذی زیبایی خاصی به حیاط داده

آخرین عکس بازیگران فقید در کنار فرزندانشون / از ماه چهره خلیلی تا آزاده نامداری و شهرام عبدلی

رونمایی از آشپزخانه لوکس و امروزی فریبا نادری / نگاهی از کابینت‌های مدرن و ظروف شیک با سلیقه‌ای بی‌نظیر + ویدیو

ایده‌ عجیب و غریب میوه‌ فروش شیرازی در فروش زردآلود های باغش که همه را شگفت‌زده کرد + فیلم

اولین قاب خانوادگی علیرضا قربانی بعد از درگذشت همسرش

گره کور پرونده قتل مرد دستفروش با شلیک گلوله

عدم توجه به دستور ایست پلیس در شهرستان نور

سازمان غذا و دارو: مشکل شیرخشک نداریم

تفال/ صلاح از ما چه می‌جویی که مستان را صلا گفتیم

تقویم تاریخ/ روز ملی کارآفرینی و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای

زیبایی های دره سومیدرو در مکزیک

طرز تهیه آیس کافی خوشمزه خانگی در 5 دقیقه

عوامل موثر در بروز بیماری کولیت روده

6 نکته ای که نباید در جمع درباره آن‌ها حرف بزنید

روایت زندگی شهید ابوالفضل شاطری از زبان مادرش

سرمربی النصر اجازه جدایی دو بازیکن را داد

النصر با 13 میلیون ستاره‌اش را می‌فروشد

نوری: برخی تیم‌ها هواداران متمول دارند و به راحتی سقف را دور می‌زنند

بازگشت کاروان حریف سپاهان به دبی

عذرخواهی کمیته بین‌المللی المپیک از کاروان کره جنوبی به دلیل یک اشتباه بزرگ

واکنش سازمان لیگ پیرامون درگیری‌های وحشتناک در رده‌پایه

نقدی بر سخنان رییس المپیک

«افتضاحیه‌»ای در حد المپیک؛ وقتی هیچ چیز سر جایش نبود

چهره 3 بازیگر معروف در قبل و بعد از گریم یک نمایش مهم