آریا بانو
رولت خرمایی؛ شیک و خوشمزه!
دوشنبه 20 اسفند 1403 - 14:56:47
آریا بانو - خراسان / این روزها که در ماه رمضان قرار داریم، یک خوراکی شیرینی خرمایی می‌تواند برای سفره افطار مفید باشد و نقش یک میان‌و‌عده سالم و پرانرژی را هم برای کودکان داشته باشد. رولت خرمایی یکی از همین جایگزین‌های خوشمزه است که می‌توانید آن را جایگزین بیسکویت و خوراکی‌های ناسالم کنید. این خوراکی را می‌توانید در یک ظرف دربسته در یخچال برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید.
 ​​​​​​​
مواد لازم
خرما: 2کیلو
کره: 250 گرم
آرد گندم: دو‌ونیم پیمانه
بازار
گردو یا مغز دلخواه: به میزان لازم (قابل حذف)
طرز تهیه:
خرماها را بشویید و بعد از این که خشک شد، هسته‌گیری کنید. خرماهای بدون هسته و گردو را چرخ یا با دستگاه غذاساز خوب مخلوط کنید. حالا آن را با 50گرم کره آب‌شده ترکیب و روی سلفون پهن کنید. در مرحله بعد آرد گندم را خوب تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود. آن را از روی حرارت بردارید، 200گرم کره باقی‌مانده را به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید. سپس آن را روی شعله ملایم بگذارید و باز تفت بدهید. حواس‌تان باشد که ترکیب آرد و کره باید منسجم شده باشد و رقیق یا روان نباشد. وقتی مخلوط را خوب تفت دادید، از روی حرارت بردارید تا از گرما بیفتد. این ترکیب را روی مواد خرمایی که روی سلفون پهن کردید، بریزید و سطح آن را خوب صاف و یک‌دست کنید. حالا به کمک سلفون مواد را به آرامی رول کنید و رویش سلفون بکشید. رول را در یخچال بگذارید و اجازه بدهید 6ساعت استراحت کند. وقتی که رولت خرمایی خودش را گرفت، آن را بیرون بیاورید و یک‌اندازه آن را برش بزنید. می‌توانید روی رول‌ها کنجد یا پودر نارگیل هم بریزید.
نکته: می‌توانید در ترکیب آرد و کره کمی پودر کاکائو یا دارچین برای خوش‌رنگ و خوش‌طعم‌تر شدن اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/1371254/رولت-خرمایی؛-شیک-و-خوشمزه!
بستن   چاپ