آریا بانو
ضرورت کاهش مصرف نمک و شکر در ایران
يکشنبه 2 ارديبهشت 1403 - 23:23:03
آریا بانو - ایسنا /معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این که مصرف نمک و شکر در ایران چهار برابر استاندارد جهانی است، بر ضرورت کاهش مصرف آن تاکید کرد.
دکتر حسین فرشیدی در آیین آغاز به کار سلامت شهر در بوستان لاله تهران، گفت: مصرف شکر در ایران 3.5 برابر نرخ جهانی و مصرف نمک چهار برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود.
وی با بیان این که فقط با یک اندیشه، ذهن و فکر مثبت می توانیم حال خوب بسازیم، افزود: داشتن تغذیه و فعالیت بدنی مناسب و مصرف انرژی ناشی از آن و دوری از استرس می تواند سلامت ما را تضمین کند.
فرشیدی با اشاره به این که مردم‌ وزارت بهداشت را با دارو، درمان و بیمارستان می‌شناسند، اظهار داشت: ما در حوزه بهداشت به دنبال افراد سالم هستیم که بیمار نشوند. برنامه‌هایی که می‌تواند ما را سالم نگاه دارد اجرای آن سخت است.
وی به برخی عادت های غلط غذایی و مضرات این عادات اشاره کرد و گفت: مصرف شکر در ایران 3.5 برابر نرخ جهانی و مصرف نمک چهار برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در یک‌ دهه گذشته و خصوصا در دو سال اخیر اقداماتی برای اصلاح مصرف قند و نمک با برنامه‌های فرهنگی انجام شده است، گفت: ترویج استفاده از نان کامل یعنی نان سبوس دار در دستور کار قرار دارد. این نان، دیابت، سرطان و فشار خون را کاهش می‌دهد. اکنون هزار و 800 نانوایی در کشور نان کامل طبخ می کنند و امیدواریم استفاده از این نان ترویج بیشتری پیدا کند.
همچنین حمید صاحل - مدیر کل سلامت شهرداری تهران در این مراسم گفت: به خود می بالیم که بتوانیم خدمات مورد نیاز مردم را در هفته سلامت در 123 نقطه ارائه کنیم.
صاحل افزود: در سال جاری برای همه اقشار مختلف جامعه از سوی شهرداری برنامه خاص تدارک دیده شده است و هیچ‌ گروه و قشر جمعیتی نیست که از برنامه‌های تدارک دیده شده بی‌نصیب بماند.
گفتنی است نمایشگاه هفته سلامت با شعار حال خوب ساختنی است در فضایی به وسعت 5 هزار متر مربع و 80 غرفه از ساعت 17 تا 22 پذیرای بازدید کنندگان است.

http://www.banounews.ir/Fa/News/1182557/ضرورت-کاهش-مصرف-نمک-و-شکر-در-ایران
بستن   چاپ