آریا بانو
اشتباهات کوچک اکثر ما زنان در آشپزخانه
دوشنبه 3 ارديبهشت 1403 - 19:18:05
آریا بانو - نمناک / برخی نکات در آشپزخانه بسیار متداول و رایج هستند و بسیاری عادت به انجام آن ها دارند درصورتی که این نکات جزء اشتباهات رایج در آشپزخانه به شمار می آیند .
اشتباه اکثر ما زنان در آشپزخانه
اشتباهات رایجی هستند که بسیاری از خانم ها در آشپزخانه مرتکب می شوند و همین باعث می شود که نتوانند عملکرد خوبی داشته باشند . در این قسمت از نمناک اشتباهات رایج خانم ها در آشپزخانه را به شما معرفی می کنیم تا از آنها جلوگیری کنید.
استفاده نکردن از سیب زمینی نرم
سیب زمینی هایی که کمی نرم شده اند، جزء بهترین سیب زمینی ها محسوب می شوند و درست کردن غذا با آنها چیز خوبی از آب در می آید ، زیرا نشاسته شان بیشتر است . اما اکثر افراد اشتباه می کنند و این سیب زمینی ها را دور می اندازند؛ درصورتی که همانطور که گفته شد خاصیت آنها بیشتر هم است. البته این سیب زمینی های نرم باید کاملا سالم باشند.
کار با چاقوی کند
برخلاف تصور بسیاری از ما، چاقوهای تیز ایمن تر از چاقوهای کندی هستند که هنگام برش هر چیز ساده ای می لغزند و می لغزند. لطفا با یک چاقو تیزکن، چاقوی آشپزخانه خود را تیز کنید تا هم سرعت کارتان بالا برود و هم لذت آشپزی را بیشتر حس کنید.
استفاده نکردن از گیاهان و سبزیجات تازه
اگر گیاهان و سبزیجات تازه را داخل پلاستیک می اندازید و در یخچال می گذارید، بدانید که تمام خاصیت آن ها را از بین خواهید برد. گیاهان تازه را باید در همان لحظه استفاده کنید تا بیشتر خاصیت آن ها به بدن تان برسد.
قراردادن همه چیز در یخچال
بعضی از افراد فکر می کنند که اگر هر چیزی را داخل یخچال بگذارند و سرد شود، بیشتر می توانند از فواید آن بهره مند شوند اما این قضیه درست نیست. بسیاری از چیز هایی که داخل یخچال می گذاریم، نیازی به انجام این کار ندارند. به عنوان مثال سیب زمینی و گوجه فرنگی را لازم نیست داخل یخچال قرار دهید، زیرا بافت و طعم اصلی خود را از دست می دهند.
استفاده از ابزار خیلی کوچک
آیا تا به حال سعی کرده اید خمیر را در یک کاسه خیلی کوچک مخلوط کنید یا یا استفاده از چاقوی خرد کن برای برش کدو حلوایی اقدام کنید؟اگر پاسخ شما هم به این سوال مثبت است پس اشتباه رایج استفاده از ابزار کوچک برای کارهای سنگین و بزرگ را مرتکب شده اید.
قابلمه بزرگ برای پخت پاستا
اگر می خواهید در مصرف آب یا انرژی صرفه جویی کنید، بهتر است که برای درست کردن پاستا از قابلمه کوچک تر استفاده کنید. انجام این کار باعث می شود که پاستا زودتر درست شود. البته فراموش نکنید که اندازه قابلمه باید متناسب با میزان پاستای شما باید نه کمتر.
توجه نکردن به سفیده تخم مرغ
بسیاری از افراد برای درست کردن کیک فقط از زرده استفاده می کنند و سفیده را دور می اندازند اما سفیده بخش پروتئینی تخم مرغ است که به پف کردن کیک و براق بودن آن هم به شدت کمک می کند.
درست مراقبت نکردن از دانه های قهوه
شاید شنیده باشید که نباید قهوه را در داخل یخچال نگهداری کنید اما این ایده غلطی است. هنگامی که دانه های قهوه را داخل یخچال می گذارید، آن ها مدت زمان بیشتری دوام می آورند و همچنین طعم بهتری پیدا می کنند، پس حتما این روش را امتحان کنید.
استراحت ندادن به غذا
مواد غذایی همانند ما نیاز به استراحت دارند. هنگامی که گوشت قرمز را می پزید و آن را از روی اجاق برمی دارید، باید چند دقیقه صبر کنید و بعد آن را میل کنید . انجام این کار باعث می شود که غذا راحت تر خورده شود و مایعات اضافه آن از غذایتان جدا شوند.

http://www.banounews.ir/Fa/News/1182997/اشتباهات-کوچک-اکثر-ما-زنان-در-آشپزخانه
بستن   چاپ