آریا بانو
آموزش تهیه غذای سنتی استان یزد
پنجشنبه 6 آبان 1400 - 09:13:02
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / در این مطلب با طرز تهیه موچولوک (مشتوک) آشنا می شوید.
مواد لازم:
نکته: حتما از نان خشک سنتی یزدی استفاده شود.‌نان خشک سنتی یزد، 200 گرم
‌گردو، 1/4 پیمانه
‌زیره، نصف قاشق چای‌خوری
‌گوجه‌فرنگی، 2 عدد متوسط
‌تره، 50 گرم
‌ریحان، 70 گرم
‌پیازچه، 4-5 ساقه
‌پیاز‌، یک عدد متوسط
‌پنیر خامه‌ای، 200 گرم
نکته: نمک در این غذا لازم نیست، چرا که نان خشک و پنیر به اندازه کافی نمک دارد.
‌نکته: می‌تونید از زیره سالم هم استفاده کنید.
 طرز تهیه:
ابتدا بایستی نان خشک یزدی را بکوبید.
حال پیازها را به همراه پنیر رنده شده و گردوی نیم‌کوب شده و زیره به نان‌ها اضافه کنید.
مقداری تره و ریحان را ساطوری کرده و به همراه گوجه به ترکیبات اضافه کنید.
مخلوط کلی باید شبیه خمیر شده باشد تا بتوانید به آن شکل داده و به‌صورت گلوله‌هایی درآورید تا آماده مصرف شوند.
برگرفته از آشپزی با مزه.

http://www.banounews.ir/Fa/News/687576/آموزش-تهیه-غذای-سنتی-استان-یزد
بستن   چاپ