آریا بانو - ایرنا / برخی از مزایای تغذیهای مرکبات در
پوست آنها نهفته است. هر دو قاشق چای خوری از
پوست مرکبات، 3 گرم فیبر دارد. همچنین ثابت شده که میزان
ویتامین ث
پوست مرکبات، 5 برابر بیشتر از گوشت آنها است.
اگر بلافاصله قطعاتی از محصولات تازه کشاورزی را جدا کرده و در سطح زباله بیندازید، بسیاری از مواد مغذی قدرتمند این محصولات را از دست داده اید.
به نقل از readersdigest، اگر بلافاصله قطعاتی از محصولات تازه کشاورزی را جدا کرده و در سطح زباله بیندازید، بسیاری از مواد مغذی قدرتمند این محصولات را از دست داده اید.
اینطور ثابت شده که
پوست 9 نوع
میوه و غذای گیاهی را به هیچ وجه نباید دور بیندازید:
پوست مرکبات : برخی از مزایای تغذیهای مرکبات در
پوست آنها نهفته است. هر دو قاشق چای خوری از
پوست مرکبات، 3 گرم فیبر دارد. همچنین ثابت شده که میزان
ویتامین ث
پوست مرکبات، 5 برابر بیشتر از گوشت آنها است.
پوست مرکبات همچنین حاوی ویتامینها و املاح معدنی از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات،
ویتامین ب 6،
ویتامین ب 5،
ویتامین آ، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است.
پوست موز :
پوست موز حاوی تریپتوفان است که منجر به تقویت خلق و خوی و تقویت سیستم عصبی میشود.
پوست هندوانه : حاوی اسید سیترولین است که در بدن به آرژنین تبدیل میشود و به بهبود گردش خون، افزایش جریان خون، بهبود
سلامت قلب، افزایش ایمنی بدن و کاهش خستگی عضلانی کمک میکند. علاوه بر این،
پوست هندوانه حاوی ویتامینهای ث و ب 6 است.
ساقههای بروکلی : ساقه این
سبزی حاوی سولفورفان است؛ یک آنتی اکسیدان فیتوشیمیایی که خواص ضدالتهابی دارد و از سلولها در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد محافظت میکند و منجر به غیر فعال کردن سلولهای
سرطان زا میشود.
هسته آناناس : غنی از بروملین است و خواص ضد التهابی دارد. مصرف هسته آناناس منجر به کاهش ورم مفاصل شده و درد عضلانی را کم میکند. هسته آناناس حاوی خواص ضد التهابی نیز هست و اثرات بالقوه برای مبارزه با
سرطان دارد.
پوسته
پیاز : در پوسته کاغذی
پیاز کروستین فراوانی وجود دارد؛ فلاونوئیدی که منجر به مبارزه با التهاب، کاهش فشار خون، جلوگیری از تشکیل پلاک در شریانها و حفظ
سلامت قلب میشود.
پیاز سرخ حاوی کورستین بیشتری نسبت به
پیاز زرد و سفید است.
برگ کرفس : برگهای این گیاه غنی از منیزیم، کلسیم، و
ویتامین ث هستند. شما میتوانید برگهای کرفس را به سالاد به عنوان یک نوع
سبزی اضافه کنید.
دانههای کدو تنبل : دانههای کدو یا همان تخم کدو را که همه میشناسیم، اما شاید از خواص جالب و مفیدش چیزی ندانید. این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای پوکی استخوان، پروستات، انگل زدایی، کاهش کلسترول و پیشگیری از
سرطان مفید است.
پوست کیوی : شبیه به
پوست مرکبات، سرشار از
ویتامین ث بوده و فیبر آن بیشتر از
پوست سایر میوهها است. بخشی از ویتامینای موجود در این
میوه در پوستش نهفته است.
http://www.banounews.ir/Fa/News/703171/این-9-میوه-و-سبزی-را-به-هیچ-وجه-دور-نریزید!