آریا بانو
کراکر شوید هله هوله ای سالم به روش رژیمی
سه شنبه 7 دي 1400 - 12:52:42
آریا بانو - چی شی/ کراکر شوید یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و سالم بین المللی است که برای کسانی که در رژیم لاغری هستند، بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم کراکر شوید
آرد1 و نیم پیمانه
نمک½ قاشق چایخوری
شوید خشک1 تا 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 و نیم قاشق غذاخوری
آب½ پیمانه
زردچوبه¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه کراکر شوید
مرحله اول
برای تهیه کراکر شوید خوشمزه ابتدا درون یک کاسه مناسب آرد، نمک، زردچوبه و شوید را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه به مخلوط آرد به تدریج آب اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید خمیر کمی سفت می شود. در ادامه زمانی که خمیر وسط کاسه جمع شد به آن روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا ورز می دهیم، سپس در صورتی که خمیر کمی خشک بود به آن قاشق قاشق آب اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله بافت خمیر باید کاملا لطیف باشد. در ادامه روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس به مدت 30 دقیقه در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا استراحت کند. در ادامه فر را روی حرارت 250 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس سطح کاغذ روغنی را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم. در ادامه با کمک وردنه خمیر را باز می کنیم تا نازک شود.
مرحله پنجم
در این مرحله توجه داشته باشید خمیر را هر چقدر بیشتر پهن کنید و نازک تر شود کراکر ها ترد تر و برشته تر می شوند. در ادامه خمیر را به اندازه دلخواه برش می زنیم و روی آن ها را با چنگال سوراخ های ریزی ایجاد می کنیم.
مرحله ششم
حالا سینی را دورن فر قرار می دهیم، سپس حرارت فر را بلافاصله به 220 تغییر می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کراکر ها به مدت 12 تا 17 دقیقه درون فر بمانند تا کاملا طلایی شوند. پس از این مدت سینی را از فر خارج نمی کنیم.
مرحله هفتم
در نهایت اجازه می دهیم کراکر ها به مدت 30 دقیقه درون فر خاموش بمانند تا کاملا ترد شود. در ادامه کراکر ها را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در آخر کراکر ها را درون ظرف درب بسته درون یخچال نگهداری کنید. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/716346/کراکر-شوید-هله-هوله-ای-سالم-به-روش-رژیمی
بستن   چاپ