آریا بانو
روش صحیح بلانچ کردن قارچ برای ماندگاری طولانی مدت
جمعه 27 خرداد 1401 - 16:58:11
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / با این روش تا ماه‌ها قارچ‌ سالم و تازه داری.
اگر از اکسپلور پست رو می‌بینی، حتما پیج رو فالو کنین و بقیه آموزش‌ها رو هم ببینین.
بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیم‌هایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم‌ و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی‌.
چون حرارت زیادی نمی‌بینه پس مواد مغذیش از بین نمیره.
 قارچ ها رو شسته و اسلایس میکنیم.
 آب رو ب همراه نمک‌ و کمی‌ آبلیمو میذارم جوش بیاد.
 قارچ‌ها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت 5 دقیقه می‌ذاریم جوش بیاد.
 آبکشی می‌کنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم‌.
 بعد از 3 دقیقه آبکشی می‌کنیم.
 وقتی آب اضافش گرفته شد بسته‌بندی می‌کنیم .
 بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه.
ویدئو از saeede_karimi70

http://www.banounews.ir/Fa/News/756090/روش-صحیح-بلانچ-کردن-قارچ-برای-ماندگاری-طولانی-مدت
بستن   چاپ