آریا بانو
فوت و فن تهیه نان خرمایی خانگی
دوشنبه 17 مرداد 1401 - 12:21:16
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / یکی از شیرینی های سالم و مقوی که میتونید به راحتی تو خونه درست کنید و با یه لیوان چای بعدازظهرها به عنوان میان وعده نوش جان کنید همین نون خرمایی خوشمزست😋
مواد لازم👇
آرد فانتزی: 300گرم(دو پیمانه)
شیرهمدمای محیط: 100گرم(نصف پیمانه)
آب همدمای محیط: تقریبا 4تا 5 ق.غ
تخم مرغ: 1عدد
خمیرمایه فوری: 5گرم(1ق.چ)
شکر: 15گرم(1ق.غ)
نمک: 3گرم(نصف ق.چ)
کره: 30گرم(یک و نیم ق.غ)
پودرهل: نصف ق.چ
.
مواد میانی👇
خرما بدون هسته: 150گرم
پودر دارچین :1ق.چ
مغز گردوی ریز خوردشده: 3ق.غ
آب گرم: به مقدار لازم
.
برای رومال👇
تخم مرغ: 1عدد
وانیل: نوک ق.چ
کنجد
شیرو با شکر،خمیرمایه،نمک، پودرهل و تخم مرغ مخلوط میکنیم آردو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر سفتی بدست بیاد بعد کره رو اضافه میکنیمو چند دقیقه دیگه ورز میدیم کم کم آب رو اضافه میکنیم و یکربع ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم(مقدار آبی که اضافه میشه بستگی به نوع آرد داره)خمیرو چرب میکنیم و میذاریم در محیط با درپوش یکساعت و ده دقیقه استراحت کنه بعد خمیرو تقسیم و چانه میکنیم.مواد میانی رو هم باهم مخلوط میکنیم تا بصورت یه خمیر نرم دربیاد بعد هر کدوم از چونه هارو با دست مطابق فیلم به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و یه قاشق از مواد میانی داخلش میذاریم لبه های خمیرو آب میزنیم و دو لبه بهم میچسبونیم👌
سینی فرو چرب میکنیمو نونارو با فاصله از هم داخلش میچینیم با چاقو یا قیچی کنارشو میبُریمو بهش طرح برگ یا گل میدیم روشو میپوشونیم و نیم ساعت دیگه استراحت میدیم با مخلوط تخم مرغو وانیل رومال میزنیم و کنجد میپاشیم.تو فر از قبل گرم شده با دمای190درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه میذاریم(فربرقی)
دمای 210درجه به مدت هشت تا ده دقیقه(فرگازی)
بعد این نونای لطیفو خوشمزه رو تو ظرف سرومون میچینیمو از خوردنش کنار یه لیوان چایی لذت میبریم😍
منبع:
@ashpazi.foodspy

http://www.banounews.ir/Fa/News/767272/فوت-و-فن-تهیه-نان-خرمایی-خانگی
بستن   چاپ