آریا بانو
طرز تهیه کیک آجیلی
چهارشنبه 24 اسفند 1401 - 16:58:22
آریا بانو - آخرین خبر / کیک آجیلی یک کیک ساده با مخلوط مغز آجیل است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. طعم آجیل در کیک، علاوه بر این که طعم فوق العاده ای در کیک بوجود می آورد، مواد معدنی و ویتامین های زیادی را برای بدن تامین می کند و یکی از انواع کیک های مقوی است که می توان برای کودکان و نوجوانان در حال رشد تهیه کرد. این کیک نیاز به تزیین خاصی ندارد اما در صورت لزوم می توان با شکلات آب شده یا پودر قند آن را تزیین کرد.
مواد لازم کیک آجیلی
مغز آجیل به مقدار لازم
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
بازار

آریا بانو


روغن 1 لیوان
آب 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
آرد شیرینی پزی 3 لیوان
دستور پخت کیک آجیلی
مرحله اول
برای تهیه کیک ساده و خوشمزه آجیلی ابتدا یک کاسه بزرگ بر می داریم. تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. در ادامه وانیل و شکر را اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا کل مواد کرم رنگ شود و حجم بگیرد.
مرحله دوم
در این مرحله روغن و آب را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده سپس به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. مغز آجیل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
سپس یک قالب را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. سپس مواد را درون قالب می ریزیم. فر را از قبل با دمای 180 درجه از قبل گرم می کنیم. کیک را درون فر گذاشته و به مدت 30 تا 40 دقیقه درون فر با همان دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک پخته شود.
مرحله چهارم
در مرحله آخر زمانی که کیک به طور کامل پخته شد، از فر خارج کرده و می گذاریم تا از حرارت بیفتد. سپس از قالب خارج می کنیم و در ظرف سرو قرار می دهیم. می توان کیک را به سلیقه خود با شکلات تخته ای آب شده یا پودر قند تزیین نمود.
منبع: چی شی

http://www.banounews.ir/Fa/News/869702/طرز-تهیه-کیک-آجیلی
بستن   چاپ