آریا بانو - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران همدان تأکید کرد: موفقیتها و پیروزیهای کشور به برکت خون شهدا است.
به گزارش «ایثار همدان»، مجید صفدریان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان در یادواره شهدای
فرهنگی شهر قهاوند با گرامیداشت دهه کرامت و سالروز آزادسازی خرمشهر، اظهار داشت: به فرموده مقام معظم رهبری «زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست» و همت شما عزیزان در برگزاری این یادواره ستودنی است.
وی به ضرورت برگزاری یادوارههای شهدا تاکید و عنوان کرد: در این ایامی که دشمن تمام تلاش سیاسی، نظامی، اقتصادی و
فرهنگی خود را به کار گرفته تا مردم و بویژه
جوانان و نوجوانان را از شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت دور کند و در این مسیر از هیچ مکر و نیرنگی دریغ نمیکند، اینکه دشمنان با بهانه سازی اعتراض و اغتشاش به راه میاندازند و فریاد زن، زندگی، آزادی را سر داده و تمام توان و قدرتشان این میشود که روسری را از سر دختران ناآگاه جامعه بردارند بخاطر این است که نسل امروز ما را از شهدا دور کنند و این نسل با فرهنگ غرب تربیت کنند.
صفدریان با تاکید بر خواندن وصایای شهدا، عنوان کرد: شما شهیدی را که تاکید بر حجاب و عفاف نکرده باشد را پیدا نمیکنید.
وی با بیان اینکه دشمنان میخواهند جامعه ما را به سمتی مخالف راه شهدا که همان راه ائمه، انبیا و مسیر قران و عاقبت بخیری است هدایت کنند، تصریح کرد: دشمنان هر روز از مسیری جدید وارد میشوند، اما هرگز راه به جایی نخواهند برد چراکه عنایت خداوند شامل حال این ملت بوده و این نظام برپایه خون هزاران شهید استوار است.
این مقام مسئول گریزی به تاریخ
اسلام زد و خاطرنشان کرد: حضرت اباعبدالله (ع) و یارانشان هزار و 400 سال پیش در کربلا به شهادت رسیدند و شهدای ما به ایشان اقتدا کرده و به، ولی فقیه زمان خود لبیک گفته و برای رضای خدا جان را فدا کردند.
وی با تاکید براینکه مردم ایثارگر
ایران اسلامی اجازه نمیدهند که به این انقلاب و نظام خدشهای وارد شود، عنوان کرد: در جوامع مختلف کسانی که جانشان را برای دفاع از استقلال و آب و خاکشان به خطر میاندازند برای مردم قابل احترام هستند، اما در جامعه
اسلامی و نظام مقدس ما نگاه به مقوله ایثار و ازخودگذشتگی یک دیدگاه معنوی است و رضایت خداوند در آن مطرح است و اینجاست که شهید و شهادت معنا پیدا میکند.
صفدریان در خاطرهای از شهید «حمید هاشمی» عنوان کرد: وقتی بسیجی شهید حمید هاشمی در سال 64 در سن 19 سالگی قبل از عملیات والفجر 5 در جمع فرماندهان و رزمندگان صحبت میکند تفاوت فرهنگ ایثار و شهادت با فرهنگ مادی را در کلام زیبای این شهید عزیز میبینیم که میفرماید ما برای پیروزی نیامده ایم، ما برای شکست نیامده ایم، ما برای شهادت نیامده ایم، ما برای رضای خدا آمده ایم و هدف ما رسیدن به رضای خداوند است و در همان عملیات نیز به شهادت میرسد.
وی افزود: فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی یعنی این که
نوجوان دانش آموز ما در کنار معملش همراه با رزمندگان دلاور، هشت سال تمام در دفاع مقدس حماسه میآفریند و یک نمونه آن حماسه آزادسازی خرمشهر است که به
زیبایی روز ملی «مقاومت، ایثار و پیروزی» نام گرفته است که البته نه فقط این روز، بلکه از روز اول پیروزی انقلاب تا همین امروز برای ما روزهای مقاومت و ایثار و بوده و به لطف خدا پیروزیهای پی در پی که برخی نمیخواهند آنها را ببینند، به دست آمده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان بیان کرد: روحیه ایثار و شهادت امنیت جامعه
سالم را به دنبال خواهد داشت، جامعهای که کمک به یکدیگر در آن موج میزند، انحراف ندارد، حق کسی ضایع نمیشود، دغدغه یکدیگر را دارند، رشد میکنند و وحدت و همدلی در آن موج میزند.
وی خاطرنشان کرد: هرآنچه را در نظام
اسلامی ایران داریم از آسایش، امنیت، پیشرفت و ... را مدیون خون شهدا هستیم و اگر محور، رهبر و راهبر نداشتیم هیچکدام از این موفقیتها به دست نمیآمد.
انتهای پیام/