آریا بانو

آخرين مطالب

از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شد مقالات

از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /در نشست خبری سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه دعوت شد تا از برنامه‌های متعدد فرهنگی که در بخش‌های مختلف برگزاری می‌شود، استفاده کنند.
نشست خبری این دوره از نمایشگاه کتاب امروز (یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت) در مصلی امام خمینی(ره) تهران درحال برگزاری است.
یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این دوره از نمایشگاه کتاب تهران در سخنانی اظهار کرد: سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه، 19 اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پایان روز شنبه، 29 اردیبهشت در مصلی تهران ادامه خواهد داشت.
او افزود: نمایشگاه کتاب بزرگترین اجتماعی مردمی، حول محور دانش ، آگاهی و کتاب شکل می‌گیرد که با همت نهادهای مختلف برگزار می‌شود. امیدواریم این رویداد با حضور مشتاقانه ناشران خودمان در دو بخش مجازی و حضوری، به نقطه عطفی در فعالیت‌های فرهنگی، پیشرفت حوزه کتاب و کتابخوانی در کشور تبدیل شود.
احمدوند با بیان اینکه نمایشگاه جایگاه ویژه‌ای را در تقویم خانواده‌های ایرانی دارد، گفت: از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه دعوت می‌کنم تا از برنامه‌های متعدد فرهنگی که در بخش‌های مختلف برگزاری می‌شود، استفاده کنند. امیدوارم میزبان شایسته برای فعالیت‌های فرهنگی ناشران ارجمند و مردمان عزیز باشیم.
رئیس نمایشگاه کتاب با بیان اینکه تلاش شده ضعف‌های مختلف نمایشگاه کاهش پیدا کند و ضعف‌ها را جبران کنیم، خاطرنشان کرد: برای افزایش سطح رضایت‌مندی مردم از نمایشگاه در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاهی دادن، پیش از آغاز نمایشگاه نقشه کامل بخش‌های نمایشگاه تا فردا در دسترس رسانه‌ها قرار گیرد تا به اطلاع مردم برسد. این اتفاق برای نخستین بار پیش از شروع نمایشگاه کتاب، مردم و رسانه‌ها از جزئیات جانمایی ناشران پیش از نمایشگاه مطلع خواهد کرد.
او سپس با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد فرهنگی نیز گفت: برنامه‌های ویژه برای غزه و فلسطین در زمان برپایی نمایشگاه خواهیم داشت و نماسازی برای پاسداشت و مجاهدت‌های مردم غزه تدارک دیده شده، همچنین به دلیل همزمانی دهه کرامت و جایگاه زنان و دختران، برنامه‌هایی در نظر داریم. 
احمدوند با اشاره به برگزاری همزمان نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب گفت: امیدوارم با همکاری شرکت پست، پاسخ‌دهی مناسب به درخواست و سفارش مردم با شرایط مطلوب‌تری صورت بگیرد. حضور کتابفروشان در بخش مجازی کتاب با رفع نواقصی که سال گذشته داشت، ادامه خواهد داشت.
او با پیش‌بینی حضور گسترده مردم، درخواست کرد: مردم حضور خود را در تایم روزانه برگزاری نمایشگاه، در ساعت‌های مختلفی تقسیم کنند تا با تراکم جمعیت کمتری مواجه شویم.
احمدوند درباره برنامه‌های بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب گفت: حدود 60 ناشر خارجی در نمایشگاه حاضر خواهند بود که قریب 50 هزار عنوان عرضه خواهد شد، پیش‌بینی می‌کنیم از لحاظ حجم بار دریافتی امسال افزایش داشته باشیم و حدود 70 تن مرسوله خارجی داشته باشیم. امسال روزهای 24 و 25 و 26 اردیبهشت در بخش خارجی، رویدادی درباره نشر ایران خواهیم داشت و این رویداد براساس نیاز معرفی بیشتر، نشر ایران به ناشران خارجی به ویژه ناشران و کارگزاران منطقه‌ای پیش‌بینی شده است. امیدواریم این اتفاق، شروع ارتباط ناشران با جامعه جهانی نشر باشد.
علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی نمایشگاه کتاب هم با اشاره به ارزیابی صورت گرفته از دوره گذشته نمایشگاه کتاب، گفت: امیدوارم این اتفاق به فرایند کار جدیدی تبدل شود. آنچه در دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود، نمایشگاهی به وسعت مرزهای کشورهای ایران عزیز است و تلاش می‌شود اتفاقاتی که در محل گردهمایی [مصلی] رخ می‌دهد، در سراسر کشور فراهم شود که بخشی از اتفاق، بخش مجازی است و بخش دیگر مرهون رسانه‌ها است.
او با تشکر از 70 دستگاه و نهاد دخیل در برگزاری نمایشگاه، اظهار کرد: همه ناشران در بخش مسقف جانمایی شده‌اند و دیگر سازه موقتی نداریم. همچنین عمده کارگاه‌های ساخت و ساز که محل عبور مرور بود، جمع‌آوری و محیط بهسازی شده است. 
سخنگوی نمایشگاه کتاب با اشاره به افزایش 5 هزارتایی پارکینگ‌ها، گفت: با این حال از عموم مردم درخواست می‌کنیم، برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند؛ شهرداری وعده کرده سرفاصله قطارها را کوتاهتر کند. سه درب جدید به مصلی اضافه شده است؛ دو در برای ورود نفرات و یک در برای ورود خودرویی در نظر گرفتیم. در واقع از سه جهت خیابان قنبرزاده، خیابان شهید بهشتی و اتوبان مدرس، ورودی نفررو و خودروی داریم.
رمضانی با توضیحی درباره شعار نمایشگاه به موضوع گردشگری ادبی اشاره کرد که در این دوره مورد توجه بوده است.
او درباره میزان یارانه اختصاص یافته به دانشجویان و طلاب و استادان دانشگاه نیز گفت: دانشجویان 700 هزارتومان یارانه دریافت می‌کنند که 40 درصد را وزارت ارشاد و حامیان مالی پرداخت می‌کنندو و 60 درصد دیگر را دانشجویان. میزان یارانه استادان نیز 800 تومان است که 50 درصد توسط وزارت ارشاد و حامیان و مابقی توسط خودشان پرداخت می‌شود. یارانه در بخش مجازی قابل استفاده است تا مردم بدون دغدغه و احساس محرومیت، این دغدغه را نداشته باشند که نمی‌توانند مسافتی را طی کنند.
او سپس درباره حضور و ثبت‌نام خبرنگاران، شهروند خبرنگار و حضور خبرنگار خارجی توضیحاتی داد. 
در ادامه سخنگوی نمایشگاه کتاب یادآور شد: 100 پاسخگو در مرکز پاسخگویی نمایشگاه یا شماره 91009898، درباره نمایشگاه فیزیکی در مصلای و نمایشگاه مجازی اطلاع‌رسانی می‌کنند.
او سپس درباره فعالیت‌های فرهنگی نمایشگاه کتاب، مشاوره‌های کتاب که در شبستان و بخش کودک مستقرند، همچنین بزرگداشت فردوسی در تقویم زمانی خود، غرقه جوایز ادبی توضیحاتی داد.
به گفته علی رمضانی حضور 2619 ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است و 250 ناشر نیز در مراحل قطعی شدن هستند که اگر حضورشان امکان پذیر نبود به بخش مجازی اضافه خواهند شد.
در ادامه نشست خبری نمایشگاه کتاب تهران، یاسر احمدوند در پاسخ به سوالی خبرنگاری درباره بودجه و درآمدهای نمایشگاه کتاب، اظهار کرد: نمایشگاه کتاب، ردیف بودجه‌ای مستقلی ندارد و هزینه نمایشگاه کتاب از محل بودجه‌های حمایت از نشر تأمین می‌شود. پیش از استقرار دولت فعلی، بیش از 60 درصد از هزینه‌های نمایشگاه را دولت می‌پرداخته و درآمدهای نمایشگاه کمتر از یک‌چهارم بوده است، در واقع فاصله زیادی بین درآمدها و هزینه‌ها بوده است. تلاش ما این است، حجم کمک دولت و حمایت نشر در هزینه‌های نمایشگاه کاهش یابد؛ سال گذشته حدود 80 درصد هزینه متکی بر درآمدها، حمایت‌های مالی و تبلیغات بوده و 20 درصد بر دوش دولت!
وی خاطرنشان کرد: اضافه شدن نمایشگاه مجازی هزینه‌بر است اما با توسعه کار نمایشگاه میزان اتکای بودجه نمایشگاه کاهش یافته است و حدود 20 درصد از هزینه نمایشگاه به صورت مستقیم توسط دولت تامین می شود و مابقی توسط حامیان مالی، اجاره غرفه و تبلیغات بوده که دستاورد بزرگی است.
او خاطرنشان کرد: نمایشگاه با روند سابق در معرض تعطیلی بود؛ از نمایشگاه در حال تعطیل به نمایشگاه خودکفا برسیم و تلاش داریم آنچه دولت به نمایشگاه کتاب اختصاص می‌دهد، صرف یارانه کتاب شود. امیدواربن تا پایان دولت نمایشگاه کتاب همه هزینه‌های خود را تامین کند و کمک دولت در حد خرید کتاب باشد نه هزینه‌های جاری.
احمدوند درباره شفافیت درباره هزینه‌ها و درآمدهای نمایشگاه کتاب نیز گفت:در موضوع نمایشگاه ناظران قانونی وجود دارند و دیوان محاسبات و مجموعه نظارتی و موسسه حسابرسی به صورت مشخص بر هزینه‌های ما نظارت دارند. عملکرد موسسه خانه کتاب توسط حسابرس رسمی مطلوب ارزیابی شده است. عملکرد شفاف، نظارت‌پذیر، نظارت شده و قابل دفاع است. اتکای هزینه‌های نمایشگاه به هزینه‌های دولتی کاهش یافته است. جزئیات برگزاری نمایشگاه به نهادهای مرتبط اطلاع داده شده است. 
او درباره حضور ناشرانی که سال قبل صرفا در بخش نمایشگاه مجازی شرکت کرده بودند نیز گفت: ناشرانی که به دلایل مختلف در نمایشگاه شرکت نمی‌کنند، اینگونه نیست که نتوانند در دوره بعد شرکت کنند بلکه امکانش فراهم است اما طبیعی است در ازدحام حضور کسانی که هر سال شرکت می‌کنند اگر اولویت بندی شود، اولویت با کسانی است که حضور مستمر دارند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1194296/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نتایج امیدوارکننده یک ساختار نانویی برای مقابله با پارکینسون

حکایتی از یک مثل جالب(حالا که خیال پلوعه بذار چرب باشه)

چه چیزی از نعمت بالاتر است و یک مبدل است که حال بد را به خوب تبدیل می‌کند؟

هر شخصی که به تو خدمت کرد را شکر کن

خواندن حکایتی از مولوی که شکرگزاری را به زیبایی توصیف کرده است

قصه زیبای یورو: گلزنی اریکسن 3سال بعد از آن روز تلخ!‏

احتمال تغییر در محل فینال جام حذفی

ستاره ایتالیا: اسپالتی هر چه داد می‌زد، نمی‌شنیدیم!

شوت تماشایی؛ گل اول اسلوونی توسط یانزا

کومان: حریف ما خیلی سخت‌تر از حریف آلمان بود

وریا در محاصره سه پرسپولیسی

خاطره بازی با یک میان برنامه فرهنگ‌ساز!

بازگشت «آقا رشید» به تلویزیون

شنونده آهنگ «نفس» از سون بند باشید

لحظه ورود «عرفان طهماسبی» روی صحنه در اولین کنسرت رسمی‌اش

ضرب الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت در مورد بلیط‌ها

تصاویری از فاجعه سیل در جاده چالوس

تکنولوژی تا این حد باعث راحتی زندگی مردم شده...

تبریک عید قربان از ایستگاه فضایی

مواجه یک خانواده در مکزیک با خرس سیاه

3سوته‌ترین و اقتصادی‌ترین فینگرفود

گروه‌های سنی سرنوشت‌ساز در انتخابات را بشناسید

هر لکه لباس با چه ماده ای پاک می شود؟

سیاره جالب قابل سکونت

اکنون دل من شکسته و خسته هست

10 درصد کل بودجه پرسپولیس برای سرمربی!

وخهورست: می‌دانم تعویضی‌ام و هیچ مشکلی ندارم

فن‌دایک: حتی یک لحظه نمی‌ترسیدم هلند برنده نشود

جواد خیابانی : کوپا آمه ریکا مال آرژانتین است!

گل اول دانمارک به اسلوونی توسط اریکسن

امباپه طرف رئال را گرفت؛ در المپیک شرکت نمی‌کنم

سرمربی تیم ملی لهستان: به اندازه کافی حمله نکردیم

عصبانیت دالیچ از ستاره کرواسی؛ خودخواهی بس است!

مناظره‌ی فردا از چند شبکه پخش می‌شود؟

یونس به انگلیسی‌ها اعتماد ندارد

اجرای بدون موسیقی استاد شجریان؛ «دل بردی از من به یغما»

تبریک گفتن باشگاه‌های اروپایی به مناسبت عید سعید قربان

حال و هوای زائران کربلا در روز عرفه

هنوزم در قابلمه را رو کابینت می‌زاری!؟

تأثیر داروهای سنتی روی عطش کاذب

مشاهده اثرات زهر مار روی انسان به کمک زیست تراشه‌ برای نخستین بار

به یاد نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه، مرحوم احمد مهدوی دامغانی

شگفتی یا واقعیت تلخ، جدایی 22 مربی تیم قهرمان

کامبک هلند با تعویض طلایی دشمن مسی!‌‎ ‌‏

تعطیلی و رخوت در تیم شگفتی ساز لیگ برتر

‏ بهترین بازیکن میدان؛ شاید این جام خاکپو باشد

بوفون: دیدن دل پیرو مرا یاد 2006 انداخت

«خاطرات یک حلزون» و «جریان» برندگان شاخص جشنواره انسی شدند

تلویزیون به‌تازگی کدام واژه‌های فرنگی را استفاده کرده است؟

اجرای خوش حس و حال و زیبا از سینا شعبانخانی