آریا بانو

آخرين مطالب

عبور از پاندمی کرونا نیازمند حفظ سلامت جسمی و روانی خانواده است معاونت امور زنان و خانواده

عبور از پاندمی کرونا نیازمند حفظ سلامت جسمی و روانی خانواده است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معصومه ابتکار: عبور از پاندمی کرونا نیازمند تدابیر لازم برای حفظ سلامت جسمی و روانی خانواده است و لذا باید با آینده نگری و استفاده از تجارب جهانی سیاست های مناسب را برای ایجاد سلامت روانی، اجتماعی و فرهنگی خانواده فراهم کنیم.

معصومه ابتکار: عبور از پاندمی کرونا نیازمند تدابیر لازم برای حفظ سلامت جسمی و روانی خانواده است و لذا باید با آینده نگری و استفاده از تجارب جهانی سیاست های مناسب را برای ایجاد سلامت روانی، اجتماعی و فرهنگی خانواده فراهم کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در آیین افتتاحیه نخستین همایش ملی «خانواده و زنان در دوران کرونا» که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این همایش، اظهار کرد: امیدواریم از دل این پژوهش ها راهکارها و سیاست های اجرایی برای بهبود شرایط زنان و خانواده در دوران همه گیری کرونا ا ستخراج شود.
وی با بیان اینکه زنان در دوران کرونا با مشکلات متعدد فردی و اجتماعی مواجه هستند، تصریح کرد: در این میان مشکلات اقتصادی در کنار چالش های فرهنگی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار را تهدید می کند.
معصومه ابتکار با اشاره به عملکرد بانوان در حوزه تولید اقلام بهداشتی همچون ماسک و گان طی یک سال گذشته، اضافه کرد: معاونت امور زنانو خانواده نهاد ریاست جمهوری در دوران کرونا حمایت از کسب و کارهای زنان به ویژه در حوزه تولید اقلام بهداشتی را در دستور کار دارد.
ابتکار، با بیان اینکه تداوم شرایط کرونا و خانه نشینی ها آثار مثبت و منفی فراوانی برای خانواده ها به دنبال داشته است، گفت: جنبه های روحی و روانی کرونا بر زنان بیش از سایر اعضای خانواده است و لذا به مشاوره هایی جهت مدیریت خود و خانواده نیاز دارند.
وی با اشاره به راه اندازه خط 123 جهت امداد گرفتن از مشاوران خانواده در دوران کرونا، خاطرنشان کرد: معاونت امور زنان و خانواده با همکاری مراکز دانشگاهی و از طریق مدیرکل امور بانوان استان ها اقدام به شناسایی آثار کرونا بر زنان و خانواده ها کرده تا راهکارهای مدیریت بهتر شرایط ارائه شود. همچنین با کمک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تبعات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و روحی و روانی کرونا برای خانواده در کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا پرداختیم تا مشکلات را به حداقل برسانیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، از سیاستگذاران و مجریان خواست از نتایج این مباحث علمی بهره برداری کنند و یادآور شد: عبور از پاندمی کرونا نیازمند تدابیر لازم برای حفظ سلامت جسمی و روانی خانواده است و لذا باید با آینده نگری و استفاده از تجارب جهانی سیاست های مناسب را برای ایجاد سلامت روانی، اجتماعی و فرهنگی خانواده فراهم کنیم.
کیمیا تنهایی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان نیز، زنان را محور خانواده دانست و تصریح کرد: در ایام شیوع کرونا نیز شاهد نقش آفرینی ویژه زنان در عرصه مقابله با کرونا بودیم و 70 درصد کادر بهداشت و درمان ما را زنان تشکیل می دهند.
وی با اشاره به اثرگذاری پاندمی کرونا بر ابعاد اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی، حقوقی، جمعیتی، روانی و دینی جامعه، گفت: بار سنگین مسئولیت خانواده در زمینه های بهداشتی، تربیتی، آموزشی و حتی اقتصادی نیز بر عهده زنان است.
معاون استاندار گیلان، با بیان اینکه زنان بیش از سایر اعضای خانواده با مسائل روحی و روانی دست و پنجه نرم می کنند، متذکر شد: زنان کانون عشق و محبت و آرامش خانواده هستند و لذا چالش های زنان بر خانواده اثرگذاری دارد.
تنهایی، مسئولیت زنان شاغل را دو برابر زنان خانه دار دانست و تصریح کرد: باید از هم اکنون برای پساکرونا برنامه ریزی داشته باشیم، زیرا دوران کرونا تغییرات فرهنگی و اجتماعی برای جامعه پدید آورده و لذا زنان و خانواده ها متاثیر از این تغییرات خواهند بود.
محسن اکبری، معاون فرهنگی دانشگاه گیلان نیز در ادامه، با اشاره به توجه ویژه قرآن کریم نسبت به خانواده، اضافه کرد: براساس آیات و روایات انسان در خانواده معنا پیدا می کند.
وی با بیان اینکه کرونا اولین پاندمی تاریخ بشر نیست و آخرین آن هم نخواهد بود، خاطرنشان کرد: کرونا فرصتی برای آینده نگری، آینده پژوهی آینده نگاری است و باید خودمان را برای پساکرونا آماده کنیم لذا نیازمند شناسایی همه ابعاد کرونا اعم از فرصت ها و تهدیدها به ویژه در ساحت خانواده هستیم.
معاون فرهنگی دانشگاه گیلان، خانواده را کانون آرامش و زن را محور این آرامش دانست و عنوان کرد: کرونا شتاب بشر را کم کرد و این فرصت را داد تا به خانواده بازگردیم.
علی یعقوبی، دبیر علمی همایش ملی «خانواده و زنان در دوران کرونا» نیز، کرونا را یک امر صرفا پزشکی ندانست و اظهار کرد: کرونا جنبه های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، روان شناختی و جامعه شناختی، اقتصادی و دینی هم دارد.
وی از ارسال 117 مقاله به دبیرخانه نخستین همایش ملی «خانواده و زنان در دوران کرونا» خبر داد و گفت: شاهد مشارکت دانشگاه های گیلان، تهران، اصفهان، تبریز، خراسان رضوی، فارس، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و... در این همایش بودیم.
عضو هیئت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه گیلان، با اشاره به ابعاد میان رشته ای بحران کرونا، اضافه کرد: کرونا علوم اجتماعی و روان شناسی و اقتصاد و جمعیت شناسی و حقوق و امور دینی و علوم پایه را درگیر کرده است و لذا برای کاهش خسارات ناشی از این بحران باید راهکارهای میان رشته ای ارائه کنیم.
یعقوبی، «ابعاد اجتماعی خانواده و زنان در دوران کرونا»، «امور فرهنگی خانواده و زنان در دوران کرونا»، «مسائل آموزشی خانواده و زنان در دوران کرونا»، «مسائل اقتصادی خانواده و زنان در دوران کرونا»، «مسائل حقوقی خانواده و زنان در دوران کرونا»، «مسائل جمعیتی خانواده و زنان در دوران کرونا»، «مسائل روانی خانواده و زنان در دوران کرونا» و «ابعاد دینی خانواده و زنان در دوران کرونا» را هشت محور اصلی همایش مذکور دانست و متذکر شد: مقالات برگزیده همایش در ویژه نامه مجله مطالعات اجتماعی ایران چاپ خواهند شد.

آریا بانو


منبع: ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/535171/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افطاری ساده 270 متری روی بزرگترین پل غیر خودرویی کشور

شهرداری که سردار ایران شد

استوری/ ماه علی(ع)نمایان شد

محافظت عقاب سرسفید از جوجه‌هایش در برابر طوفان شدید

استوری/ و هوالکریم ای عشق من

هله بیکم یا زوار ابوقاسم

استوری/ زهرا پسر آورده، قرص قمر آورده

ذکری برای رفع اندوه

تولدت مبارک آقای امام حسن (ع)

قابی زیبا از تخت جمشید

دوندگی عجیب بز کوهی روی صخره عمودی!

کوفته سماق کوردی

شیرینی هلال پسته مخصوص عید و ماه رمضان

شایع ترین بیماری زنانه

با این سوال‌ها می‌تونید احساسات درونی فرزندتون رو شناسایی کنید!

راز‌های خانه داری؛ لکه‌های روغن و چربی را با یک ترفند ساده و ارزان پاک کنید!

کشف گنج کیهانی؛ الماسی غول‌آسا در فضا!

در ستایش تربیت نکردن

عصبانیت شدید رام؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

ضیایی از آکادمی استقلال رفت

مصدومیت نگران‌کننده ستاره دورتموند؛ تعویض با اشک!

4 کشتی جذاب از نگاه اتحادیه جهانی در قهرمانی آسیا

ضربه دیدنی آدیمی به تیر دروازه خورد؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

حسن یزدانی: گرانی برنج به خاطر دلال‌ها و عدم مدیریت است

ویدیوی جالب باشگاه نساجی از بازی مقابل سپاهان

خلاصه بازی آث میلان 2 - کومو 1

حسن یزدانی: کمترین حق اولین مربی‌ام «همت مسلمی» این است که در اردوهای خارجی همراهم باشد

حسن یزدانی: از کشورهای دیگر پیشنهاد داشتم ولی دوست دارم برای مردم کشور خودم کشتی بگیرم

مشاهده عذاب برزخی فردی که با چاقو بچه ها را می ترساند!

مسابقه ادبی نوروزی با اجرای نیما کرمی

آخرین شانس بند یاکوزا برای رهایی فرزاد!

روایتی از پرواز روح همراه با ارواح مادر و برادر به سمت امام زاده

سینا مهراد: دلم برای ریحانه پارسا تنگ شده!

لحظه درخواست از قمر بنی هاشم(ع) در عالم برزخ برای بازگشت به زندگی

اجرای پر احساس مهدی دارابی به نام «بدون تو امسال و عید»

آهنگی از فریدون آسرایی به نام «دل من جز تو که با هیشکی نمیمونه»

ماجرای پسرخوانده‌ای که 20 سال در حبس نامادری‌اش بود

گلایه بیماران از کمبود پزشک متخصص در ایام نوروز

فوت مادر باردار در تصادف سمند با پژو 405

اجرای هماهنگ اسماء الحسنی توسط گروه نورالهدی در محفل

آیا ما اولین گروه منتظر منجی هستیم؟

کبرای گردن سیاه خانواده شیرها را فراری داد

یه راهکار ساده و کاربردی برای کَندن چسب از روی اشیاء

تبریک سال نو به زبان کشور‌های حوزه تمدنی نوروز

«هولی»؛ جشن رنگ‌ها در هند

گوناگون/ تارعنکبوت، قوی‌تر از فولاد، سخت‌تر از کولار

گوناگون/ هیچ کس جرات باز کردنش را ندارد؛ معمای مومیایی 2300 ساله

سالاد کینوا با طعمی عالی

برای افطار پیراشکی مرغ درست کنید

باورت میشه سوپ کدو حلوایی اینقدر خوشمزه باشه!