آریا بانو

آخرين مطالب

تاکید دکتر عبدالملکی بر ترویج فرهنگ دینی و قرآنی در مناطق آزاد/ تزریق عنصر ایمان و معنویت به اقتصاد، موجب پیشرفت خواهد شد منطقه آزاد کیش

تاکید دکتر عبدالملکی بر ترویج فرهنگ دینی و قرآنی در مناطق آزاد/ تزریق عنصر ایمان و معنویت به اقتصاد، موجب پیشرفت خواهد شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، در آئین افتتاح "مکتب قرآن مرجان" منطقه آزاد کیش و رونمایی از طرح " احداث بزرگترین تندیس قرآن جهان اسلام ، این اقدام را گامی درست در راستای ترویج فرهنگ قرآن و تقویت جایگاه و به کارگیری آموزه های قرآنی در زندگی فردی، کاری و اجتماعی برشمرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الله عبدالملکی دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور در این مراسم که صبح پنجشنبه پنجم بهمن با حضور جمعی از مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش و قاریان محلی، ملی و بین المللی برگزارشد،ضمن قدردانی از توجه مسئولان کیش به مسائل فرهنگی اسلامی-ایرانی در جزیره، افتتاح این مکتب را گامی ارزشمند در ترویج قرآن خواند.
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور افزود: آغاز به کار"مکتب قرآن مرجان" از امروز به عنوان یکی از قطب های قرآنی جزیره، بستر را برای حضور صدها حافظ ،قاری و مدبر قرآن کریم در کیش فراهم و روح جزیره را بیش از گذشته با قرآن مانوس می کند.
حجت الله عبدالملکی تصریح کرد: قرآن در بطن فعالیت های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی قرار دارد و الگوی ما نیز مبتنی بر سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی بوده و اقتصاد مقاومتی از حیث وحیانی، مولود قرآن کریم است.
وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم اظهار داشت:هرآنچه که مد نظر و مورد نیاز انسان بوده خداوند عطا کرده و امکان ندارد شما بتوانید آنچه خداوند در عالم ماده آفریده را احصاء کنید و این یک پایه محکم در برنامه ریزی اقتصادی است. 
عبدالملکی خاطر نشان کرد: در نظریه اقتصادی غربی گفته شده که منابع محدود است اما قرآن منابع را بیشمار می داند، بنابراین آنچه باعث تفکرات اشتباه در خصوص محدودیت منابع ویا عارض شدن می شود؛ انسان است که با کفران یا ظلم موجب از بین رفتن آن منابع خواهد شد.
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور در ادامه این بحث عنوان کرد: برخی بر این باورند که اگر اسلام و قرآن بر عدل تاکید دارد، صرفا امری اخروی و معنوی است، در صورتی که این امر تبعات و اثرات مادی دارد.
وی همچنین افزود: ارتقا بهره وری و اجرای عدالت دو امری است که هر سطحی از پیشرفت اقتصادی را قابل دسترسی می کند.
حجت الله عبدالملکی دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی بیان داشت: در بخش دیگر قرآن آمده است که اگر تقوا و ایمان داشته باشید برکات خداوند از زمین و آسمان جاری می شود که این برکات در کنار جنبه معنوی، به صورت کامل جنبه مادی دارد. 
عبدالملکی با تاکید بر اینکه تزریق عنصر ایمان و معنویت به اقتصاد، رشد و پیشرفت را موجب می شود گفت: اگر آنچه در قرآن و مکتب اهل بیت به عنوان دستورالعمل اقتصادی آمده اجرا شود، محدودیت منابع و پیشرفت نخواهیم داشت بنابراین باید در ترویج فرهنگ دینی و قرآنی و اهل بیت در مناطق آزاد اهتمام ویژه داشته باشیم.
وی در بخش دیگر سخنان خود اظهار داشت: از آغاز دولت سیزدهم مصوب شد تا حداقل 10 درصد بودجه مناطق آزاد در حوزه فرهنگی اجتماعی به ویژه فرهنگ "ایرانی، اسلامی و انقلابی " هزینه شود، امروز افتتاح "مکتب قرآن مرجان" اتفاق مبارکی متقارن با میلاد روح قرآن، حضرت علی (ع ) و گام بزرگی در ترویج فرهنگ اسلامی است.
حجت الله عبدالملکی دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی در پایان از تمامی دست اندرکاران و مشارکت کنندگان طرح "مکتب قرآن مرجان" در وزارت ارشاد، سازمان اوقاف و امور خیریه، قاریان و فعالان این منطقه آزاد، استان هرمزگان و کشور قدردانی کرد و گفت: امید دارم این اتفاق منشا برکات مضاعف در جزیره کیش باشد و به تمامی مناطق آزاد تسری یابد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1129847/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!