آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه اسکمو گوجه سبزِ اصیل شمالی خانه داري

طرز تهیه اسکمو گوجه سبزِ اصیل شمالی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / اسکمو گوجه سبز یک نوع بستنی ترش و خوشمزه شمالی است که می‌توانید آن را به راحتی آماده کنید. مزه این اسکمو بی‌نظیر است و می‌توانید آن را با میوه‌های دیگر و چاشنی‌های مختلف آماده کنید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن اسکموی یخی گوجه سبز باید گوجه سبزها را با نمک، نبات و مقداری آب در قابلمه بریزید و بپزید. اجازه دهید گوجه سبزها کاملا بپزند و نرم شوند، سپس گلپر را اضافه کنید.
بعد از این که مواد اسکمو خنک شد، می‌توانید آن را در قالب یا لیوان پلاستیکی بریزید و در فریزر قرار دهید. می‌توانید این اسکمو را با زرشک و به صورت صاف شده و بدون هسته نیز آماده کنید.
رسپی این اسکموی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای اسکمو گوجه سبز برای 8 نفر

آریا بانو


مرحله اول: گوجه سبزها را بشویید
برای شروع باید گوجه سبزها را با آب فراوان بشویید و چند دور آبکشی کنید تا کاملا تمیز شود.
در این مرحله حتما چوب‌های متصل به گوجه سبز را نیز به دقت جدا کنید.
مرحله دوم: گوجه سبزها را همراه با سایر مواد بپزید
گوجه سبزهای شسته شده را در قابلمه بریزید و بعد نبات، مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. سپس شعله گاز را کم کنید.
اجازه دهید گوجه سبزها به خوبی بپزند و کاملا نرم شوند. این مرحله حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول می‌کشد.
مرحله سوم: گلپر را اضافه کنید
زمانی که گوجه سبزها نرم شدند، و مایه اسکمو به قوام مورد نظر رسید، می‌توانید گلپر را اضافه کنید. 2 دقیقه بعد شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد اسکمو کاملا خنک شود.
مرحله چهارم: اسکموها را در قالب بریزید
موادی که آماده کرده‌اید را در قالب بستنی چوبی یا لیوان‌های یک بار مصرف بریزید و از یک چوب بستنی یا قاشق پلاستیکی به عنوان چوب اسکموها استفاده کنید.
مرحله پنجم: اسکوها را در فریزر قرار دهید
اسکموها را در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ ببندند و منجمد شوند. بعد از چند ساعت اسکموی ترش و خوشمزه شما آماده است و می‌توانید در روزهای گرم بهار و تابستان آن را میل کنید و لذت ببرید.
اسکمو گوجه سبز بدون هسته
اگر دوست ندارید هسته‌های گوجه سبز را در اسکمو احساس کنید، می‌توانید بعد از پخت گوجه سبز آن را با گوشتکوب بکوبید و بعد از صافی رد کنید و سپس از عصاره آن برای درست کردن اسکمو استفاده کنید.
اسکمو گوجه سبز با زرشک
برای درست کردن این اسکمو باید از مقداری گوجه سبز همراه با کمی زرشک تازه یا خشک استفاده کنید. اضافه کردن زرشک طعم ترش و رنگ بی نظیری به این اسکمو می‌بخشد. سایر مراحل درست کردن این اسکمو مثل روش قبل است.
نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه اسکمو گوجه سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن اسکمو گوجه سبز اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این اسکموی یخی آلوچه می‌توانید به سلیقه خودتان از مقدار نبات بیشتر یا کمتری استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید به جای نبات از مقداری شکر برای مزه دار کردن این اسکمو استفاده کنید.
برای مزه دار کردن این اسکمو می‌توانید از مقداری لواشک خرد شده استفاده کنید. در این روش باید لواشک را خرد کنید و بعد از آماده شدن مایه، لواشک را در قابلمه بریزید. سپس آن را در قالب بریزید و در فریزر قرار دهید.
گلپر اصلی‌ترین چاشنی اسکموی آلوچه است و از همین رو نباید آن را حذف کنید.
اگر دوست دارید طعم اسکمو آلوچه شما ترش‌تر شود، می‌توانید مقداری رب آلوچه یا رب انار به آن اضافه کنید.
می‌توانید این اسکمو را با ترکیب میوه‌های مختلف تابستانی آماده کنید.
اگر برای درست کردن اسکمو از لیوان پلاستیکی استفاده می‌کنید، باید بعد از آماده شدن اسکمو، لیوان را با قیچی برش دهید تا اسکمو به راحتی خارج شود.
این اسکمو معمولا بدون صاف کردن هسته های گوجه سبز آماده می شود.
برای درست کردن اسکمو شمالی می‌توانید از قالب‌های آماده بستنی چوبی نیز استفاده کنید.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1398291/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

اراضی واگذار شده به پتروشیمی میانکاله مسترد می‌شود

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

خلق پرتره عظیم پاپ فرانسیس در ساحل

بعضی از این گوشی ها رو شاید اولین باره که میبینیم!

پرتغالی‌ها خلیج فارس را می‌گرفتند، البته اگر او نبود!

دریاچه مورین یک شاهکار طبیعی در کانادا

اینجا کاخ سلیمانیه کرج است

سرقت ضبط خودرو تنها در ده ثانیه!

مولوکای، جزیره ای در هاوایی، آمریکا

آبشار زیبا و وحشی کرو دی

گوناگون/ آخرین نگهبانان جنگل‌های آمازون

این مار افعی بومی شمال را دیدید فرار کنید

کیک لقمه‌ای بازاری؛ یک کوچولوی دوست داشتنی

پاناکوتای سه رنگ، یک دسر بی نظیر

این میوه ترش برای سنگ کلیه معجزه می‌کند

درخواست طلاق از مردی که دوست ندارد کار کند

شمع کوه یخی، جادویی از دل اقیانوس!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

تصمیم جدی رودریگو؛ جدایی تابستانی از رئال!

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

ترکیب اینتر برابر بارسا: تورام فیکس، طارمی نیمکت!

گل سوم کاوازاکی به النصر توسط  آکیهیرو لناگا

سفر علی دایی به بندرعباس تکذیب شد

گل دوم النصر به کاوازاکی توسط آیمن یحیی