آریا بانو

آخرين مطالب

مرتضوی:

هرمزگان قطب تحول اقتصاد دریا محور است/ بیشترین کاهش نرخ بیکاری در هرمزگان رقم خورد وزارت رفاه

هرمزگان قطب تحول اقتصاد دریا محور است/ بیشترین کاهش نرخ بیکاری در هرمزگان رقم خورد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استان هرمزگان به واسطه موقعیت استراتژیک خود، قطب تحول در اقتصاد دریامحور مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در نشست شورای مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت کار در استان هرمزگان، با گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر، اظهار داشت: توسعه عدالت اجتماعی و ترمیم شکاف طبقاتی از اهداف شکل گیری انقلاب اسلامی ایران است.
وی افزود: نظام اسلامی در مسیر الگوسازی و ارائه مدل کارآمد و اثرگذار برای جامعه جهانی است.
مرتضوی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس برخی کشورهای صادرکننده، ورود کالا را به کشور تحریم کرده بودند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: امروزه در جمهوری اسلامی ایران دو عنصر علم و اراده با همدیگر مسیر تعالی این کشور را به پیش می‌برد.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به واسطه ایستادگی بر شعار استقلال و آزادی تحت شدیدترین تحریم های استکبار جهانی قرار گرفته است اما با این وجود مسیر رشد و پیشرفت این کشور با سرعت دنبال می‌شود.
مرتضوی به ظرفیت های کلان هرمزگان برای اثرگذاری در روند توسعه اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: سفر دوم ریاست جمهوری به استان برای پیگیری روند اجرای مصوبات دور اول و تدوین برنامه ها و مصوبات جدید است.
وزیر کار تأکید کرد: نرخ بیکاری در هرمزگان کاهش چشمگیری داشته است و این به واسطه اهتمام دولتمردان و همراهی بخش خصوصی است.
وی اظهار داشت: هرمزگان دارای نعمات خدادادی است که جمعیت چند برابر فعلی استان را می تواند پوشش دهد.
مرتضوی مزیت دریا را بسیار مهم دانست و گفت: هرمزگان می تواند با اتکا به اقتصاد دریا محور در منطقه جنوب کشور تحول چشمگیری ایفا کند.
وزیر کار بیان کرد: ظرفیت های استان بسیار بالاتر از وضعیت فعلی است و باید با ساماندهی نیروی انسانی و توسعه آموزش های فنی و حرفه ای این مهم عملیاتی شود.
وی به تأکید مقام معظم رهبری بر لزوم نظارت دولت در روند توسعه اقتصادی اشاره کرد و افزود: رشد تولید باید با محوریت صنایع و واحدهای بخش خصوصی فراهم شود.
مرتضوی رفع موانع تولید در استان هرمزگان را نیازمند کار جهادی و مستمر عنوان کرد و گفت: در همه ارکان دولت برای رشد تولید آمادگی لازم وجود دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توجه به موضوع جوانی جمعیت را نیز از دیگر اولویت های دولت نام برد و تأکید کرد: ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان برای کشور توسعه بخش و امنیت آفرین است.
در ابتدای این دیدار مدیران سازمان ها و شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان هرمزگان دیدگاه‌ها و گزارش عملکرد خود را در حضور «سیدصولت مرتضوی» بیان کردند.
12 بهمن 1402 20:45
کد خبر : 334,092
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1135112/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر عشقِ عنکبوتهای غول پیکر

استراتژی قرآنی شهید مطهری

سه خرس در حال بازی روی تاب کودکان دیده شدند

اسیر شدن والرین، امپراتور روم به دست شاپور یکم

ترافل شکلاتی، هدیه ای لوکس و خوشمزه

تا کی باید اسپری آسم بزنیم؟!

راهکار هایی برای کاهش اثرات منفی شبکه اجتماعی در زندگی مشترک

اولین ساعت اتمی که 100 میلیون سال متوالی دقیق می‌ماند

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

جدایی ستاره انگلیسی بایرن قطعی شد

فرار از شکست با شیوه خاص؛ مدافع در نقش مهاجم!

هافبک یونایتد سومین گلزن برتر لیگ اروپا

«اورست» از توریست‌ها پس گرفته‌ می‌شود!

10 بازیکن باید از پرسپولیس جدا شوند

عربستان اسم و رسم رونالدو را خراب کرد!

تجمع تراکتوری‌ها در سردار آزادگان

آپدیت معروف‌ترین خبرنگار ایتالیا از استقلال و ماتزاری

ستاره پسیانى در «خانه ارواح»

مقایسه لهجه فهیمه از پایتخت 2 تا پایتخت 7

صحنه‌های پرچالش، آسیب‌های پنهان تئاتر از زبان سیامک صفری

آهنگ احساسی «تصویر» با صدای فریدون آسرایی

جولان سگ‌های ولگرد؛ میش قربانی شد

یک لنج باری در خلیج‌فارس غرق شد

آبشار شادان؛ خشن‌ترین آبشار گلستان

لحظه عجیب سقوط بیل مکانیکی در آب

اگه عاشق بادمجانی آموزش این 4 غذای خوشمزه رو ازدست نده

چطور با اخبار غم‌انگیز و اضطراب‌آور کنار بیاییم؟

رد پیشنهاد هنگفت برای مبارزه با محافظ مسی

پوستر تراکتور همراه با جام قهرمانی برای بازی مقابل شمس‌آذر

راز عثمان دمبله در قلب پاریس

آخرین روزهای سخت جانشین پیاتزا در ایران

هشدار به جباری: حواست باشد استعدادت نسوزد!

کلیپ باشگاه ملوان به بهانه درگذشت بهمن صالح نیا

والورده: داور اجازه نداد یونایتد را ببریم

سیامک صفری با کدوم کار شناخته شد؟

مجید یوسفی: خیلی به مادرم وابسته بودم

فراخوان کارگزاران حج 1405 آغاز شد

سانحه دلخراش واژگونی خودرو 3 نفر را به کام مرگ کشاند

آخرین وضعیت محل حادثه در بندر شهید رجایی اعلام شد

اگر تصورات ذهن یک کودک جان می گرفت؛ این همه واقعیت بامزه!

چشم در چشم با سلطان ترسناک ساوانا

تولد توله ببر سوماترایی، گامی کوچک برای نجات گونه‌ای بزرگ

شیر ماده‌ای با پرشی دیدنی، لاشخور را شکار کرد

درمان آرتروز با نیش زنبور؟

چین برای اولین بار، در روز روی ماه لیزر انداخت

شعری از حسین خزائی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

اخبار فوری و اختصاصی از مذاکرات ماتزاری

بررسی پرونده پیوستن ماتزاری به استقلال

ریاض محرز: خوشحالم در تیمی هستم که برای قهرمانی می‌جنگد

تیم منتخب آسیا بدون رونالدو و رئیس عربستان