آریا بانو

آخرين مطالب

خرید 207 میلیارد تومانی با کالابرگ در گیلان وزارت رفاه

خرید 207 میلیارد تومانی با کالابرگ در گیلان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، با بیان این که بیش از 220 خانوار یارانه بگیر دهک‌های یک تا هفت از طرح کالابرگ الکترونیکی استفاده کرده‌اند، گفت: 569 هزار و 632 تراکنش با اعتبار یارانه به مبلغ 207 میلیارد و 869 میلیون و 424 هزار و 697 تومان انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، «سیاوش آقاجانی» با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در استان گیلان، اظهار کرد: از آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تاکنون 220 هزار و 350 خانوار از این طرح استفاده کرده اند.
وی افزود: طی مدت مذکور 569 هزار و 632 تراکنش با اعتبار یارانه به مبلغ 207 میلیارد و 869 میلیون و 424 هزار و 697 تومان انجام شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از پرداخت نقدی 501 میلیارد و 277 میلیون و 113 هزار و 326 تومان توسط این خانوارها خبر داد و خاطرنشان کرد: میزان کل خرید از زمان شروع طرح تاکنون 710 میلیارد و 46 میلیون و 538 هزار و 23 تومان بوده است.
آقاجانی با اشاره به فعال شدن 432 شعبه فروشگاه زنجیره‌ای با 791 صندوق در طرح کالابرگ الکترونیکی، یادآور شد: 3065 فروشگاه خرد با 3089 صندوق نیز آماده خدمت رسانی به خانوارها در طرح کالابرگ الکترونیکی است.
وی همچنین از اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی با عنوان «فجرانه»(از دهه فجر به مدت سه ماه) در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوارهای یارانه بگیر دهک‌های اول تا هفتم درآمدی خبر داد و تاکید کرد: کلیه خانوار دهک‌های اول تا هفتم مشمول 220 هزار تومان اعتبار خرید 11 قلم کالابرگی می‌شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان مبلغ کل خرید 11 قلم کالابرگی را 743 هزار تومان دانست که فقط 523 هزار تومان آن توسط سرپرست خانوار پرداخت می شود و ادامه داد: اعتبار جدید(220 هزار تومانی) علاوه بر یارانه 300 و 400 هزار تومانی فعلی بوده و میزان حمایت دولت از 120 هزار تومان(اعتبار تشویقی کالابرگی) به 220 هزار تومان برای هر نفر افزایش یافته است.
وی شرط بهره مندی از اعتبار تشویقی 220 هزار تومانی را خرید کامل سبد کالابرگی با وزن مشخص دانست و اضافه کرد: دولت در راستای حمایت از سفره و امنیت غذایی خانوار، مابه التفاوت قیمت این 11 قلم کالا در سال 1401 نسبت به سال جاری را پرداخت می کند.
آقاجانی با اشاره به استقبال خانوارها از طرح فجرانه، از احتمال تمدید آن خبر داد و بیان کرد: با توجه به تعداد و توزیع فروشگاه‌های عضو شبکه ملی اعتبار، تشکیل هرگونه صف غیر طبیعی بوده و خبر از تخلف می دهد.
وی از رصد و پایش الکترونیکی فروشگاه ها در شبکه ملی اعتبار خبر داد و بیان کرد: ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تعزیرات حکومتی و صمت و سازمان جهاد کشاورزی و ستاد کالابرگ الکترونیکی استان و... نیز به صورت میدانی نظارت بر فروشگاه ها را بر عهده دارند که در این راستا با 40 فروشگاه متخلف برخورد و دسترسی آنها به شبکه ملی اعتبار مسدود شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از خانوارها خواست هرگونه تخلف را از طریق سامانه تلفنی 124 اعلام کنند و متذکر شد: استفاده از طرح کالابرگ الکترونیکی اختیاری بوده و خانوارها بدون دغدغه می‌توانند از این طرح استفاد کنند.
1 اسفند 1402 12:13
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان |
کد خبر : 335,948
کلیدواژه ها: کالابرگ,کالابرگ الکترونیک,یارانه,دولت سیزدهم,گیلان,طرح فجرانه
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1148924/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثبت فیلم 2 قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو فارس

جان باختن مرد 56 ساله براثر سقوط از صخره

سازش یک فقره قتل عمد بعد از 12 سال به مناسبت دهه کرامت

نصب کتیبه‌های ولادت امام هشتم(علیه‌السلام)؛ ای همه دلها حرمت یا رضا

حال یوزپلنگ ایرانی "فیروز" خوب است

زائران حج تمتع چقدر ارز زیارتی می‌گیرند؟

راهکار ناب استاد فاطمی‌نیا برای گره‌گشایی از زندگی!

جدال نفسگیر مار و آفتاب‌پرست برای شکار یکدیگر

نصب کتیبه‌های ویژه ولادت امام هشتم علیه السلام در حرم رضوی

تست سلامت دیسک کمر

روش شمالی ها برای نگهداری برنج خام

سفری جسورانه به دنیایی ورای اندرونی

جهان فوتبال تسلیم فرازمینی بارسلونا

قانون گل زده در خانه حریف را برگردانید!

چه خوش صید دلم کردی

جزئیات مهم از حج 1404؛ زمان اعزام نخستین کاروان زائران تمتع اعلام شد

آخرین اقدامات قضایی درباره حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی

نبرد نفس‌گیر کفتار و گراز وحشی

هشتمین حذف دردناک مسی در لیگ قهرمانان

گوندوگان: متاسفم، رودیگر از خط قرمزها عبور کرد!

شاهکار فلیک و اینزاگی؛ نمایشی که یادمان نمی‌رود

در فراق یار با تو می گویم ای خدا

خواستگاری اشتباهی "حبیب"

موزیک ویدئوی قطعه جدید و عاشقانه محسن چاوشی با نام «زندان بان»

سرقت سن‌وسال نمی‌شناسد؛ روایت‌هایی از سارقین 18 تا 72 سال!

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

افزایش خسارات جوی طی روزهای اخیر؛ 6 نفر کشته و 65 تن مصدوم شدند

متجاوز اتباع اعدام شد؛ 2 قاتل مهلت گرفتند

یکی از بزرگترین حلزون های روی زمین

دانه‌ خوردن پرنده از نمای نزدیک

طرز تهیه حریره بادام به چند روش ساده و لذیذ

نکات مهم خود مراقبتی در دوران بارداری

چند ایده خوب برای استفاده از بالشت های کهنه

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

نانولوله‌های تک‌جداره، شارژ سریع را به واقعیت تبدیل کردند

صحبت های دلنشین دکتر انوشه

آغاز اردوی تیم ملی هندبال در غیاب لژیونرها

شکستن رکورد امباپه؛ کسی حریف یامال نیست!

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فلیک: بازی برگشت با اینتر یک پیش‌فینال است/ یامال نابغه است

اینزاگی: عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم؛ طارمی کمک زیادی کرد

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

کربکندی: سپاهان از خودش ضربه خورد

تمرینات مشترک محمدرضا گلزار و قهرمان سنگ نوردی جهان در باشگاه

نیاز مالی یک دختر به معنای نداشتن «شرافت» نیست!

«اِد شیرن» در تسخیر ایرانی‌ها: موج میلیونی مخاطبان اینستاگرام

دو سارق مسلح در دزفول به دار مجازات آویخته شدند