روزی به نام ذرت بو داده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / ذرت بوداده یکی از معدود تنقلاتی است که در تقویم جهانی روزی مختص به خودش دارد. حالا پرسش این جاست که آیا این خوراکی واقعا ارزش آن را دارد که مناسبتی در تقویم به نامش باشد؟ احتمالا پاسخ مثبت است؛ زیرا ذرت بوداده بدون چربی و نمک حاوی مواد مغذی زیاد و کالری کم است. یک فنجان ذرت بوداده که بدون روغن و تنها با روش هوای گرم تهیه شده باشد، 30 کالری دارد. جالب این جاست که ذرت بوداده با روغن هم تنها 35 کالری دارد که تفاوت ناچیزی است. ذرت بودادهای که با هوای گرم تهیه میشود، روغن ندارد اما باید حسابی جویده شود و نمیتوان آن را بهراحتی میانوعدههای دیگر مصرف کرد. ذرت بوداده جزو گروه غلات کامل محسوب میشود؛ چیزی که بیشتر ما در رژیم غذایی روزانه به آن نیاز داریم. سه فنجان ذرت بوداده که حدود 90 تا 105 کالری دارد، معادل یک وعده غلات کامل است. روی، منیزیم، ویتامینهای گروه ب و فیبر از جمله مواد مغذی موجود در غلات کاملاند. مصرف غلات کامل میتواند خطر ابتلا به کلسترول بالا، بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین به غذاهایی گفته میشود که قند خون را بهتدریج افزایش میدهند (نه به یکباره). این خوراکیها میتوانند به کنترل سطح گلوکز و چربی خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کنند. ماده غذایی که شاخص گلیسمی آن 55 است، جزو مواد غذایی کمگلیسمی به شمار میرود. بنابراین ذرت بوداده با نمره شاخص گلیسمی 55، در مقایسه با چیپس ذرت با شاخص گلیسمی 77، میانوعده بهتری برای افراد مبتلا به دیابت است.
-
سه شنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲:۵۸
-
۳۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1178465/