آریا بانو

آخرين مطالب

این غذای لذیذ را بدون ترس از اضافه وزن بخورید خانه داري

این غذای لذیذ را بدون ترس از اضافه وزن بخورید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / پاستا غذایی خوشمزه اما پرکالری است که می‌توانید آن را با روشی آسان و مواد در دسترس به صورت رژیمی و سالم تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. بعید به نظر می‌رسد که این روز‌ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب می‌کند. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی کرده است و می‌توان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش پاستا را می‌پزد و در این میان پاستا‌های ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند. پاستا آنقدر در دنیا محبوب و پرطرفدار است که روز 25 اکتبر به عنوان روز جهانی پاستا در تقویم دنیا ثبت شده است. پاستا یکی از غذا‌های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه‌ای دارد و در انواع و طعم‌های گوناگون طبخ می‌شود. می‌توان گفت بیش از حدود 300 نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید می‌شود. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است؛ زیرا فرآیند تولید پاستا بسیار سخت و زمان‌بر است.
سس آلفردو با کره، شیر و خامه تهیه می‌شود و یکی از دلایل خوشمزگی پاستا‌های مدرن و امروزی ترکیب همین مواد با هم است. افرادی که اضافه وزن دارند و یا به دلیل بیماری و مشکلات مربوط به سلامتی نمی‌توانند غذا‌های چرب و سنگین بخورند، معمولا از خوردن پاستا به دلیل داشتن همین سس خوشمزه و پرکالری محروم می‌شوند. ما در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه یک پاستای رژیمی و خوشمزه با سس بلونز را به شما آموزش بدهیم که کاملا رژیمی و کم کالری است و می‌توانید با خیال راحت از خوردن پاستا در ایام رژیم لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه این پاستای سالم، خوشمزه و کم کالری همراه ما باشید.
مواد لازم
پاستا: 50 گرم
گوشت چرخ کرده بدون چربی: 150 گرم
هویج: 1 عدد
ساقه کرفس: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
سرکه: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس پاستا
گوجه گیلاسی: 10 عدد
پنیر صبحانه یونانی: 30 گرم
شیر کم چرب: 30 گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه

آریا بانو


برای درست کردن این پاستای خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با روغن زیتون داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز کمی نرم و سبک شود. حالا هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت بدهید. در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل و سرکه به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا گوشت کم کم بپزد.
در مرحله بعد یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید. پاستا را داخل آب جوش بریزید و 5 دقیقه زمان بدهید تا نرم شود، سپس پاستا را آبکش کنید. برای درست کردن سس مخصوص پاستا گوجه‌ها را همراه با پنیر یونانی، شیر کم‌چرب و رب گوجه فرنگی را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و سی ثانیه بزنید تا سس کاملا یکدست شود. در آخر پاستای آبکش شده را داخل مواد گوشتی بریزید و سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه بدهید پاستا چند دقیقه روی حرارت اجاق گاز بماند، سپس پاستا را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن پنیر پارمزان بریزید، نوش جان.
نکات مهم
1 ـ امروزه پاستا در اشکال و انواع گوناگون در فروشگاه‌های مواد غذایی وجود دارد. برای تهیه پاستا در منزل بهتر است از پاستا پنه استفاده کنید؛ زیرا به طور معمول پاستا را با نوع پنه تهیه می‌کنند. در صورتی که پاستا پنه در دسترس نداشتید، می‌توانید از انواع دیگر پاستا نیز استفاده کنید. هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد. بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.
2 ـ پنیر پارمزان یکی از محبوب‌ترین انواع پنیر‌های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه‌ای و ورقه‌ای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی می‌برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ‌ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزا‌های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آن‌هاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب شود؛ اما پنیر پارمزان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می‌توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا استفاده کنید.
3 ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1179307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد

دو خط کتاب/ اگر معلم بودم به بچه‌ها یاد می‌دادم که عاقل باشند

بازی پرسپولیس و سپاهان خسته‌کننده و بی‌روح بود

اولین دستیار کلوپ ساز جدایی از لیورپول کوک کرد

بودن معروف و غفور افتخار است

نبوغ ستاره‌ اسپانیایی در خدمت مرد یونانی!

آخرش ارسطو ما رو به کشتن میده!

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در مازندران

حراست هر دستگاه از ماموریت و وظیفه آن دستگاه نگهبانی می‌کند

وقتی آصف آریا از خواننده مطرح ترک می خواند

بارش شدید برف و باران در بیشتر مناطق کوهستانی

تفال/ رونق عهد شبابست دگر بستان را

راز پشت پرده طعم خوش فست فودها

مصدومیت بازیکنان علت شکست‌‌های متوالی بود

هوشیاری رئیس دورتموند

شجاعیان در این فصل رکوردشکنی می‌کند!

در انتظار شکست بارسا؛ رئال دو ساعت در برنابئو می‌ماند!

شکایت علیه فوتبال؛ جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است

سیزدهمین بازی بدون شکست مس رفسنجان

واکنش جالب نویدکیا به غیبت منتظر محمد

سایه مالک نساجی بر سر ورزش ایران مستدام!

رئیس شبکه سه تماشاچی ویژه الکلاسیکوی ایران

بازیکنی که نگذاشت اوضاع گل‌گهر در دربی بدتر شود

سکوت صفحه رسمی باشگاه استقلال به برکناری خطیر

آغاز اردوی تیم ملی فوتبال هفت نفره بعد از یکسال

کفش طلای اختصاصی برای قوی سپید!

مهاجم اسبق پرسپولیس برای بازی با قرمزها برمی‌گردد

قائمشهر یک سلبریتی جدید دارد

هافبک مس در فرم روزهای انتقال به استقلال

سامان قدوس از قطر متنفر است!

واکنش مدیر رسانه سپاهان پس از ناراحتی مورایس

الاهلی و حسرتی به نام قایدی!

کاهش کلسترول و فشار خون با مصرف این ماده غذایی

سانچو: فکر به یونایتد نه، فقط دورتموند و سی‌ال!

رونالدو و مانه: النصر فینالیست می‌شود

حضور جیمی کرگر در دیوار زرد هواداران دورتموند و خوشحالی شدید از به ثمر رسیدن گل نیکلاس فولکروگ

برزگر: شاهد بازی خوبی از سپاهان و پرسپولیس نبودیم

خوشحالی میکا ریچاردز از حضور دل پیرو به جای کرگر در برنامه کارشناسی بازی دورتموند و پاری سن ژرمن

چرا هیچ بازیکنی را نباید با رونالدو نازاریو مقایسه کرد؟

تبریک جواد خیابانی به ژوزه مورایس به دلیل مسلمان شدن سرمربی سپاهان

وقتی رافائل نادال وسط مسابقه تنیس خود، پیگیر نتیجه بازی بایرن مونیخ و رئال مادرید می‌شود!

نوری: دست نکونام مقابل تراکتور بسته بود

هشدار انریکه؛ چیزی برای از دست دادن نداریم

مرور کارنامه نوید محمدزاده به بهانه پخش سریال «جنگل آسفالت»

امیری: هنوز 15 امتیاز باقی مانده

اوسمار: هر بازی شرایط متفاوتی دارد

استقبال هواداران نساجی از بازیکنان این تیم

ویسی به کمیته انضباطی فراخوانده شد

واکنش کاپیتان سپاهان به «دل پرخون هواداران اصفهانی از بدنه فدراسیون»

تارتار رقابت سهمیه را به تبریز کشاند