جلوی کوچکشدن مغزتان را بگیرید!/ 4 ماده غذایی مفید برای حفظ سلامت و حجم مغز
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - خبرآنلاین /با افزایش سن، مغز با نرخی در حدود 5 درصد در هر دهه پس از 40 سالگی تمایل به کوچک شدن دارد و این کوچک شدن هرچه بیشتر ادامه یابد، بیشتر بر تواناییهای شناختی فرد تأثیر میگذارد
غذاهایی که هر روز میخورید، به معنای واقعی کلمه مغز شما را تغذیه میکنند و به آن اجازه میدهند عملکرد مطلوبی داشته باشد. بر اساس مطالعات، افراد مسنی که رژیم غذایی باکیفیتی شامل سبزیجات، میوه، غلات کامل، آجیل و ماهی دارند، حجم بافت مغزشان بیشتر است:
1) ماهی
مغز ما از 60 درصد چربی تشکیل شده که نیمی از آن به طور خاص اسیدهای چرب امگا 3 هستند؛ اسیدی که به طور مشترک در ماهی هایی مانند قزل آلا، سالمون، شاهماهی و ساردین وجود دارد. با خوردن حداقل یک وعده ماهی در هفته میتوان این اسیدهای چرب مفید را به مغز رساند و از کوچک شدن آن جلوگیری کرد.
2) شکلات تلخ
شکلات تلخ میتواند نورونها و رشد رگهای خونی را در بخشهایی از مغز که به طور خاص با حافظه و یادگیری مرتبط هستند تحریک کند و انعطافپذیری مغز را برای یادگیری بهبود ببخشد.
3) تخم مرغ
تخم مرغ سرشار از ویتامین B-6، ویتامین B-12 و اسید فولیک است؛ این مواد مغذی هرگونه زوال شناختی را به تعویق میاندازند و از کوچک شدن مغز در طول زمان جلوگیری میکنند.
4) سبزیجات
سبزیجات، بهویژه اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی، سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین K، لوتئین، بتاکاروتن و فولات هستند. ویتامین K به ویژه به تشکیل چربی در سلولهای مغز کمک میکند و میتواند حافظه را بهبود بخشد.
منبع: yourhealthla
-
پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۱:۴۷
-
۵۰ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1205757/