فوت و فن پخت دلمه کلم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / برای درست کردنش به این مواد احتیاج داریم
لپه یک پیمانه
برنج دو پیمانه
پیاز دوعدد متوسط
گوشت چرخ کرده 200گرم
سبزی دلمه 200گرم
بازار 
پوره گوجه یک قاشق
رب یک قاشق
نمک فلفل زردچوبه
کلم
لپه و برنج جداگونه میپزیم
پیاز داغ درست میکنیم و گوشت و به همراه ادویه ها اضافه میکنیم
سبزی دلمه و پوره گوجه و رب اضافه و تفت میدیم
و برنج و لپه پخته رو اضافه میکنیم
قسمت انتهایی کلم جدا میکنیم
و داخل آب میزاریم تا بپزه
یه لایه کف قابلمه از کلم ها میچینیم
دلمه ها رو میپیچیم و داخل ظرف میچینیم
رب و به همراه نمک و فلفل تفت میدیم
و یک چهارم لیوان آبغوره و یک پیمانه آب اضافه و روی دلمه ها میریزیم
نیم ساعت بعد آمادست
-
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۲:۲۴
-
۴۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1368097/