آریا بانو

آخرين مطالب

پسرم جلوی چشمم در منجلاب اعتیاد غرق شد خانه داري

پسرم جلوی چشمم در منجلاب اعتیاد غرق شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / یک پسر دارم که 25 ساله است. نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد اما یکهو معتاد شد. الان هم دارم می‌بینم که جلوی چشمم در منجلاب اعتیاد غرق شده است. درمانده‌ام و امیدی ندارم که بتواند ترک کند. به مراکز ترک اعتیاد هم اعتماد ندارم چون برخی رفته‌اند آن‌جا و بعد از برگشت، دوباره مصرف کننده شده اند. چه کنم؟
مخاطب گرامی، کنترل بیماری اعتیاد، یکی از سخت ترین و پرهزینه ترین درمان ها در جهان است و برای طی کردن دوره های درمان باید انتظار معقولی داشت چراکه اعتیاد به مواد، یک شبه به وجود نیامده که یک شبه از بین برود اما با یک برنامه‌ریزی موفق و متناسب با شرایط فرد معتاد، می توان به درمان و تغییر او بسیار امیدوار بود.
بی‌اعتمادی‌تان قابل درک است اما ...
بی اعتمادی شما به برخی از مراکز ترک اعتیاد، قابل درک است چراکه برخی از این مراکز که به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کنند به دلیل نداشتن آگاهی لازم درباره مراحل درمان و همچنین نداشتن صلاحیت عمومی و حرفه ای برخی از کارکنان، نه تنها کمکی به فرد بیمار نمی کنند بلکه آسیب‌زننده هم هستند. افرادی که برای ترک ماده مخدر و درمان بیماری اعتیاد به مراکز درمانی مجاز مراجعه می کنند، زیر پوشش مراحل مختلف درمانی قرار می گیرند اما آن هایی که بدون مراجعه به مراکز پزشکی، خود اقدام به ترک ماده مخدر و درمان می کنند، به علت آگاهی نداشتن از مراحل مختلف درمان و ترک ماده مخدر و ضرورت هایی که باید انجام گیرد، معمولا با شکست مواجه می شوند و این شکست ها موجب دلسردی و ناامیدی شان از درمان می شود. بنابراین لازم است شما هم به منظور سم‌زدایی و درمان اعتیاد فرزند خود به مراکز درمانی مجاز مراجعه و از مصرف خودسرانه داروهای تجاری موجود در بازار و عمل به توصیه های افراد مختلف خودداری کنید.
ناامید، خسته و درمانده نباشید
گفته‌اید درمانده‌ام و امیدی ندارم و ... . فرزند شما نیاز به یک نیروی حمایتی و پشتیبانی مادی و معنوی دارد تا بتواند در مواقع ضروری و مورد نیاز، از او کمک و یاری بگیرد. این نیرو می تواند خانواده، دوستان دلسوز غیرمعتاد و مشاوران با تجربه باشند چراکه پژوهش ها نشان می دهد فرد معتاد، بدون پشتیبانی و به تنهایی به ندرت می تواند درمان موفقی داشته باشد.
وسوسه را جدی بگیرید
مقاومت در برابر وسوسه به خصوص برای افراد در مرحله ترک اعتیاد، کمی سخت و مشکل است. درباره فرزندتان احیانا دیدن دوستانی که با هم مواد مصرف می کرده اند یا حضور در اماکنی که در آن‌جا به مصرف این مواد می پرداخته است یا دیدن و لمس کردن اشیا و لوازمی که در مصرف ماده مخدر استفاده می شود، همه محرک هایی هستند که با اثرگذاری روی یک یا چند حس، موجب تاثیر پذیری احساس و تفکر فرزند شما از آن حواس و در نتیجه وسوسه مصرف مواد مخدر می شود. بنابراین لازم است فرزند شما از ارتباط با دوستان دوره اعتیادش و حضور در اماکن مورد استفاده برای مصرف ماده مخدر و حتی دیدن و لمس کردن اشیا و وسایل مورد استفاده در اعتیاد، خودداری کند.
نویسنده: مصطفی نجمی | ‌ پژوهشگر حوزه اعتیاد
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1368257/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش ستاره بارسلونا به مصدومیتش: خیلی ناراحتم!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - منچستریونایتد 3

یحیی: از عملکرد تیمم عصبانی‌ام

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

این پدیده‌ شگفت‌انگیز ذهن علم را به خود مشغول کرده است

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

تیپ خانم بازیگر در سریال «تاسیان» بحث‌برانگیز شد!

نگاهی به فیلم «سلام علیکم حاج آقا» با 6 سال سابقه توقیف!

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

کریمه‌ آل‌الله یا حضرت معصومه

تا این دلم تو صحن تو آرومه

هجوم گسترده حشرات در فروشگاه‌های عربستان

انس به دنیا، منشأ وحشت از مرگ است!

وقتی سواد رسانه ای نداریم...

روز دختر، میان آوار و اشک

2 غذای نانی برای پیک نیک روز جمعه

مطالعه در تاریکی به بینایی آسیب می‌رساند؛ افسانه‌ یا حقیقت علمی؟

3 عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!

خانواده‌ای که همه حافظ قرآن‌اند

پرتاب ماهواره‌ای که کارش وزن‌کردن جنگل‌ها است!

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !