آریا بانو

آخرين مطالب

خالکوبی خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد؟ پزشکي

خالکوبی خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مطالعه جدیدی که توسط گروهی از دانشمندان انجام شد، نشان می‌دهد خالکوبی خطر ابتلا به سرطان پوست یا غدد لنفاوی را افزایش می‌دهد.

«سیگن بیداستید کلمنسن »، متخصص آمار زیستی در دانشگاه جنوب دانمارک و همکارانش از دو طرح مطالعه متفاوت برای تجزیه و تحلیل تشخیص سرطان و الگوهای خالکوبی استفاده کردند.
این مطالعه گروهی متشکل از 2367 نفر را که به‌طور تصادفی انتخاب شده بودند را با افرادی که به نوعی سرطان پوست مبتلا بودند، مقایسه کرد و دریافت که خطر ابتلا به سرطان پوست در آن‌هایی که خالکوبی می‌کردند، 4 برابر بیشتر بود.
این مطالعه 316 فرد را با خواهر و برادر دوقلو خود مقایسه کرد و دریافت که خطر ابتلا به سرطان در دوقلوهای خالکوبی شده 33 تا 62 درصد بیشتر بود. این برای کسانی که خالکوبی های بزرگتر از کف دست خود داشتند، بیشتر مشخص بود، خطری که سه برابر بیشتر از افراد بدون خالکوبی است.
این مطالعه تاکید کرد که توجه به این نکته مهم است که اولاً سرطان‌هایی مانند لنفوم بسیار نادر هستند و علاوه بر این، این مدرکی نیست که نشان دهد خالکوبی باعث سرطان می شود بلکه کسانی که خالکوبی می‌کنند ممکن است به دلیل عوامل دیگر در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان باشند.
اما تحقیقات قبلی همچنین خطر ابتلا به لنفوم را در افراد دارای خالکوبی در مقایسه با افراد بدون خالکوبی نشان داده است، بنابراین این یافته ها نیاز به بررسی بیشتر دارد.
کلمنسن می‌گوید: «در مطالعه ما ارتباط واضحی بین بروز سرطان و رنگ‌های خاص جوهر نمی‌بینیم، اما این بدان معنا نیست که رنگ‌ها بی‌ربط هستند، ما از مطالعات دیگر می‌دانیم که جوهر می‌تواند حاوی مواد بالقوه مضر باشد، به عنوان مثال، جوهر قرمز اغلب باعث واکنش های آلرژیک می‌شود.»
«هنریک فریدیسکن»،متخصص خون در دانشگاه Odense توضیح داد: ما می‌توانیم ببینیم که ذرات جوهر در غدد لنفاوی تجمع می‌کنند، معتقدیم که بدن آنها را به عنوان مواد خارجی درک می‌کند.»
وی افزود: «این می‌تواند به این معنا باشد که سیستم ایمنی دائماً در تلاش است تا به جوهر واکنش نشان دهد و ما هنوز نمی‌دانیم که آیا این سویه پایدار می‌تواند عملکرد غدد لنفاوی را مختل کند یا پیامدهای سلامتی دیگری داشته باشد».
گزارشی در سال 2016 میلادی توسط کمیسیون اروپا منتشر شد، نشان داد که اکثر جوهرهای خالکوبی حتی برای استفاده در لوازم آرایشی تایید نشده‌اند و برخی از آنها در طول تجزیه سرطان‌زا هستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1369171/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بلوط هِلم کنار دریاچه کومو در ایتالیا

غذاهای مفید برای پیشگیری از سرطان

رنگ موی موکا چیست و مناسب چه افرادی است؟

تولید نسل جدید پانسمان‌ با ترکیب کورکومین و نانولوله‌های کربنی

درباره «برادران کارامازوف»

بدون این دو نفر چه بلایی سر رئال می‌آمد!

بحران بد موقع؛ ستاره بارسا دیگر درخشان نیست

پوستر پرسپولیس؛ دستهای پینه بسته، دلهای سرخ

ماموریت مهم؛ دو ستاره بارسا باید به اینتر برسند

خیره‌کننده و در اوج؛ رافینیا از مسی گذشت

همه نگران تمدید اثرگذارترین ستاره استقلال

یامال: مطمئنم که بارسا به فینال می‌رود

تمرین با رونالدو یکی‌ از بهترین لحظات دوران فوتبالم بود!

حذف اینترمیامی از چمپیونز؛ تهدید مسی پوچ بود!

اعتراض استقلال به زمان برگزاری دیدار حذفی

چرا بازیگران سینما به سمت تئاتر می روند؟

آهنگ «زمان» با صدای سیامک عباسی

19 نفر حین فرار از زلزله در پنج شهرستان خراسان رضوی مصدوم شدند

اهمیت امانتداری

استتار فوق العاده این موجود عجیب

آخرین شایعات نقل و انتقالاتی پرسپولیس

جنگ رئال، بارسا و بایرن برای شاگرد ممتاز ژابی آلونسو

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

پاسخ وزارت ارتباطات درخصوص پیامک‌های اخطار حجاب: ارسال این دست پیامک‌ها متولیان خود را دارد

لحظه شکار یک پرنده توسط یک حشره و خوردن او!

تَنگِ شگفت انگیز چله بوچیر

با نخود فرنگی غذا چی بپزم؟

5 خاصیت ماست که کمتر شنیده‌اید

داشتن خانه باکلاس و شیک با رعایت این نبایدها

ایران در حال ساخت 20 ماهواره است

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است

مس رفسنجان با 2 غایب مقابل پرسپولیس

تصاویری از مجری محبوب دهه 60 در دیزنی‌لند

واکنش روابط عمومی اپلیکیشن شاد به خبر کلاهبرداری از والدین دانش‌آموزان

طبیعت زیبای قلعه رودخان

15 مکان شگفت‌انگیز که قبل از مرگ باید دید

طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ

رئال و نصف اروپا به‌دنبال الماس جدید آرژانتینی

دیدار غیرمنتظره مجری مشهور با ستاره رپ!

بکارگیری آخرین نسل سیگنال‌یاب جهت کشف تقلب در کنکور

آمار اولیه از زلزله صبحگاهی خراسان رضوی؛ 3 مصدوم در رشتخوار، 2 مصدوم در مشهد

ورود موج جدید باد و بارش‌‌های رگباری به کشور از فردا

ترافیک سنگین در محور کرج - چالوس

طبیعت بهاری سیاهکل گیلان

نفخ معده، بی‌اشتهایی، ضعف و خستگی و تپش قلب... نشانه‌های کمبود این ویتامین

70 درصد تجرد قطعی دختران دهه شصتی ناشی از انتخاب بوده است نه جبر!

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی