با این شیرینی های بهشتی به استقبال عید نوروز برو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
روغن صاف قنادی جامد 110 گرم
پودر قند 125 گرم
آرد شیرینی 190 گرم
آرد برنج 30 گرم
روغن مایع 35 گرم
بازار 
روغن صاف فقط با کرهی دوغگرفتهشده جایگزین میشه.
وانیل شکری 1/2 قچ
زعفران 1 قچ
پودر کاکائو 1 قغ + روغن مایع 1 قچ
دستور:
روغن صاف + پودر قند رو با همزن برقی 10 دقیقه بزن
تا جایی که کاملاً پوک و سفید رنگ بشه.
(هرچی بیشتر هم بزنی بهتره)
آرد سفید + آرد برنج رو الک کن و به همراه روغن اضافه کن و خمیریش کن.
حدود 450 گرم خمیر نرم به دست میاد،
3 تا 150 گرمی جدا کن.
به اولی،وانیل اضافه کن؛
به دومی، زعفران دمکردهی غلیظ
به سومی، ترکیبِ پودر کاکائو + روغن مایع
هر سه تا رو به قیف با ماسورهی دلخواه انتقال بده
روی کاغذ روغنی پایپ کن.
نکته: باید راحت ماسوره بخوره
اگه خیلیییی سفته، 1-2 قاشق چایخوری روغن اضافه کن.
اگه بیش از حد روغن بزنی، موقع پختن وا میره.
فر برقی: دمای 180 درجه سانتیگراد
فر گازی: دمای 190 درجه سانتیگراد
به مدت یک ربع بپزن.
(شیرینیا نباید تغییر رنگ بدن)
-
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶:۲۵
-
۲۸ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1369805/