نخستین جام لیگ کیک بوکسینگ به تیم سیاووش رسید
ورزشي
بزرگنمايي:
آریا بانو - مهر /روز پایانی نخستین دوره لیگ کیک بوکسینگ مردان کشور در رده سنی جوانان جمعه شب با حضور احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان، سید محمد شروین اسبقیان معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای، افشین هادی چگینی رئیس و علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان و علی صدیقی دبیرکل فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی در سالن شهید افراسیابی تهران برگزار و با قهرمانی تیم سیاوش رودهن به پایان رسید.
هیأت مازندران با وجود شانس کسب عنوان سومی غیبت کرد تا لیگ 6 تیمی کیک بوکسینگ با 5 تیم به پایان برسد. اما در مسابقات روز آخر باشگاه برادران هرمزی (منتخب سورنا) 4 بر یک منتخب ایچماف را شکست داد. سیاوش رودهن برابر شهدای اصناف اسلامشهر 5 بر صفر صاحب برتری شد. هیأت استان مرکزی (تیمشهید ابراهیم هادی) از غیبت مازنیها بهره برد و پیروز از میدان خارج شد.
در نهایت هم سیاوش رودهن با 21 امتیاز و تفاضل 13+ عنوان نخست را به خود اختصاص داد. باشگاه برادران هرمزی (منتخب سورنا) با همین تعداد امتیاز و تفاضل 12+ روی سکوی نایب قهرمانی ایستاد و شهدای اصناف اسلامشهر با 15 امتیاز سوم شد. منتخب ایچماف با 12 امتیاز و تفاضل بهتر نسبت به هیأت مازندران 12 امتیازی چهارم شد و هیأت استان مرکزی هم با 6 امتیاز عنوان ششم را کسب کرد.
بازار ![]()
-
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰:۰۳
-
۲۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1369889/