آریا بانو - آخرین خبر / اگه تاحالا با خمیر هزارلایه آشپزی نکردی بدون که ضرر کردی باورت میشه انقدر سریع و راحت بتونی هر نوع شیرینی که دلت میخواد باهاش درست کنیاول خمیر هزارلایه شیرینی رو از فریزر بیرون بذارید تا یکمی یخش باز بشه.خمیر رو باز میکنیم روش از نوتلا میمالیم. ترکیبش محشر میشه دقیقا طعمکروسان میده. مثل کلیپ برش بزنین و برای اینکه مارپیچ کنین دو طرف خمیر رو بگیرین و همزمان بچرخونین وگرنه ممکنه پاره بشه.رومال زرده تخممرغ میزنیم و به مدت 30 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده 180 درجه بذارید. بازار برای تزئینش از پودر قند استفاده کنید.نوش جاان
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video