آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله خانه داري

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ شربت آلبالو یکی از انواع شربت های بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که برای تهیه انواع نوشیدنی ، کیک و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه یک شربت فصلی است که به صورت طبیعی بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت آلبالو در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر
مقدار مواد
آلبالو
150 گرم
بازار
شکر
300 گرم
آب ولرم
نصف لیوان
فهرست محتوا
1 مرحله 1: آماده‌سازی آلبالوها
2 مرحله 2: حذف هسته آلبالوها
3 مرحله 3: قرار دادن آلبالوها در یخچال
4 مرحله 4: جوشاندن آلبالوها
5 مرحله 5: تنظیم حرارت و پخت شربت
6 مرحله 6: جمع‌آوری کف‌های روی شربت
7 مرحله 7: صاف کردن شربت
8 مرحله 8: سرو شربت
9 مرحله 9: استفاده از باقیمانده آلبالوها
10 شربت آلبالوی ترش
11 شکرک زدن شربت آلبالو
12 غلیظ شدن شربت آلبالو
مرحله 1: آماده‌سازی آلبالوها
ابتدا برگ ها و دم های آلبالوها را جدا می کنیم و پس از شستشو آنها را را داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه با دستگاه هسته گیر هسته های آلبالو را خارج می کنیم و آلبالو ها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله 2: حذف هسته آلبالوها
در صورتی که دستگاه هسته گیر در دسترس ندارید می توانید قسمت بالایی آلبالوها را با یک کارد کوچک یک برش کوچک بزنید سپس با فشار دست هسته آلبالو ها را خارج کنید. در ادامه شکر را لا به لای آلبالو ها می ریزیم و قابلمه را در یخچال قرار می دهیم.
مرحله 3: قرار دادن آلبالوها در یخچال
آلبالوها باید به حدی در یخچال بمانند که آب بیندازند ، برای این منظور حداقل 6 ساعت زمان لازم است تا آلبالوها به خوبی آب بیندازند. می توانید برای راحتی کار شب آلبالوها را آماده کنید و در یخچال قرار دهید تا صبح بتوانید شربت را درست کنید و معطل نشوید.
مرحله 4: جوشاندن آلبالوها
پس از اینکه آلبالوها به خوبی آب انداختند آنها را از یخچال خارج می کنیم ، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و نصف لیوان آب ولرم را ضاافه می کنیم. حالا با یک قاشق چوبی آلبالو را به خوبی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب موجود در قابلمه حل شود.
مرحله 5: تنظیم حرارت و پخت شربت
حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد زیرا اگر خیلی کم باشد رنگ شربت تیره می شود و اگر بیش از حد زیاد باشد باعث می شود که آلبالو ها بسوزند و طعم شربت بدمزه شود. حالا باید به مدت 15 دقیقه دیگر اجازه دهیم شربت روی حرارت بماند تا به غلظت مناسب برسد.
مرحله 6: جمع‌آوری کف‌های روی شربت
توجه داشته باشید که هنگام جوشیدن آلبالو ها ممکن است روی شربت کف جمع شود که توصیه می کنیم حتما با یک قاشق کف های روی شربت را جمع کنید و دور بریزید. پس از گذشت 15 دقیقه قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله 7: صاف کردن شربت
حالا مخلوط آلبالو و شربت را صاف می کنیم سپس شربت به دست آمده را داخل یک ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. این شربت چون دارای غلظت بالایی می باشد باید در زمان مصرف با مقداری آب مخلوط شود.
مرحله 8: سرو شربت
به طور مثال یک پنجم لیوان را با شربت پر می کنیم و باقی آنرا آب سرد می ریزیم، سپس ترکیب کرده و سرو می کنیم. نکته مهم در مورد باقیمانده آلبالوها داخل قابلمه این است که به هیچ وجه میوه آلبالوی باقیمانده از شربت را دور نریزید.
مرحله 9: استفاده از باقیمانده آلبالوها
زیرا می توانید از آنها برای تهیه مربای آلبالو، آلوچه ترش و یا غذای سنتی و پر طرفدار آلبالو پلو استفاده کنید. اگر می خواهید شربت را به مدت طولانی بیش از چند ماه نگهداری کنید حتما آنرا در ظرف مناسب قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.
نکات تهیه شربت آلبالو
شربت آلبالوی ترش
اگر مایلید شربت آلبالو شما خیلی شیرین نباشد می توانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید. مقدار شکر برای تهیه شربت آلبالو یک به دو است یعنی اگر 100 گرم آلبالو دارد باید از 200 گرم شکر برای تهیه شربت استفاده کنید. برای اینکه شربت شما ترش تر باشد می توانید برای هر 100 گرم آلبالو 100 یا 150 گرم شکر استفاده کنید.
شکرک زدن شربت آلبالو
حرارت زیاد
در صورتی که شربت آلبالو با حرارت بالا درست شود امکان این وجود دارد که پس از قرار دادن در یخچال شکرک بزند. در صورتی که شربت شما شرکر زد می توانید مقداری آب جوش به ان اضافه کرده و مجددا انرا چند دقیقه بجوشانید تا شکرک موجود در شربت رفع شود.
شکر زیاد
یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود شربت آلبالو شکرک بزند این است که شربت بیش از حد شیرین باشد و شکر استفاده شده در ان زیاد باشد. در صورتی که که می خواهید شربت شما خیلی شیرین باشد حتما در مراحل اخری پخت یک قاشق غذاخوری آب لیمو به ان اضافه کنید تا از شکرک زدن ان جلوگیری کند.
غلیظ شدن شربت آلبالو
برای اینکه شربتی غلیظ و قوام دار داشته باشید حتما اجازه دهید که شربت روی حرارت به غلظت خوبی برسد سپس آنرا از روی حرارت بردارید. به دلیل اینکه این شربت با آب مخلوط و سرو می شود نگران کم شدن شربت نباشید و بگذارید غلظت آن به حد کافی برسد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1372028/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قتل 3 عضو خانواده با سلاح گرم؛ پسر و عروس زخمی شدند

تاپیر، حیوانی با صفات صلح جویانه

کمک کردن پرندگان به ایمپالا

به جای شکلات چه چیزی به کودکان بدهیم؟

با یک تابلو شکوفه دست‌ساز، بهار را به خانه‌تان بیاورید!

پنجمین پیاده‌روی فضایی کاملا زنانه ناسا انجام شد

محدودیت عقل و دلایل عقلانی در شناخت موضوعات مختلف جهان از منظر مولانا

ویدیوی باشگاه لیورپول به بهانه قهرمانی در لیگ برتر

گل‌های دراماتیک و شوکه‌‌کننده در لحظات پایانی مسابقه

هاروی الیوت: اگر دست خودم بود تا ابد در لیورپول می‌ماندم!

یاگو آسپاس: اعتراض رئال به داوری برایم خنده‌دار است

سرقت عجیب گذرنامه بازیکن سابق استقلال

غیبت حسن یزدانی در زاگرب سوژه تزارها شد

ابراهیمی: کارتال متوجه ایرادهای جدی خط دفاعی پرسپولیس شده است

حسین‌زاده: هر کجا باشم مدیون فرهاد مجیدی هستم

بازگشتی برای معجزه آرسنال در پارک دو پرنس!

لیست مدعیان توپ طلای 2025 تغییر کرد

به یاد معلمان زحمتکش و عزیز ایران‌زمین

بازیگری چی داره که همه دوست دارن بازیگر بشوند؟

آهنگ «دیوار» با صدای اموبند

شرایط جدید خرید سوابق بیمه سربازی اعلام شد

حمله عمدی راننده‌ به گروهی از دانش‌آموزان؛ 7 کودک زخمی شدند

تصاویر هوایی از دریاچه اوان زیبا

ماتزاری ارزان‌تر از سرمربی پرسپولیس برای استقلال آب می‌خورد

حمایت کارترون از بن‌یدر: از سوالتان پشیمان می‌شوید!

آموریم: بازی برگشت سختی در انتظارمان خواهد بود

قهرمانی ایران در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی

برترین‌های هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال از نگاه تیم آنالیز برنامه ورزش و مردم

نقل و انتقالات فوتسال؛ تمدید تاثیرگذارترین بازیکن فصل

نصب چمن جدید در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ

نازنین بیاتی: دوست ندارم مردم از زندگی خصوصیم بدونن

ادامه بارش‌های بهاری در بخش‌هایی از شمال غرب و غرب کشور

ارزیابی خسارت‌ 1200 خودروی سواری آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی

مسن‌ترین و جوان‌ترین کنکوری‌ها معرفی شدند؛ زمان اعلام نتایج اولیه کنکور

نبرد بین سرعت و هوش

سوسک قورباغه خوار

چیز کیک توت فرنگی خوشمزه ترین دسر بهاری

جایگزین پروتئین وِی در طب ایرانی!

حضور دختران در خانه فضای زیبایی می‌دهد

چرا ما به برخی افراد کمک می‌کنیم اما به برخی دیگر نه؟

شعرخوانی دلنشین دکتر کاکاوند

اعزام 2 اسکواش‌باز ایران به مسابقات قهرمانی آسیا

آرزوی خاص جوکوویچ که بارها محقق شد!

نگرانی کاسمیرو: هنوز هیچ چیز تمام نشده است

سیدعباسی: ادامه لیگ برای استقلال تدارکاتی است

سایه ژابی روی نیمکت رئال افتاد

آغاز جدی مذاکرات مربی الهلال با فدراسیون برزیل

واکنش محسن کیایی به آقایی که از آمپول میترسه!

کمانچه نوازی از شادروان محمد طغیان دهکردی

گیاه کنف فیبر طلایی طبیعت