آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله خانه داري

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ شربت آلبالو یکی از انواع شربت های بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که برای تهیه انواع نوشیدنی ، کیک و دسر مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه یک شربت فصلی است که به صورت طبیعی بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت آلبالو در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر
مقدار مواد
آلبالو
150 گرم
بازار
شکر
300 گرم
آب ولرم
نصف لیوان
فهرست محتوا
1 مرحله 1: آماده‌سازی آلبالوها
2 مرحله 2: حذف هسته آلبالوها
3 مرحله 3: قرار دادن آلبالوها در یخچال
4 مرحله 4: جوشاندن آلبالوها
5 مرحله 5: تنظیم حرارت و پخت شربت
6 مرحله 6: جمع‌آوری کف‌های روی شربت
7 مرحله 7: صاف کردن شربت
8 مرحله 8: سرو شربت
9 مرحله 9: استفاده از باقیمانده آلبالوها
10 شربت آلبالوی ترش
11 شکرک زدن شربت آلبالو
12 غلیظ شدن شربت آلبالو
مرحله 1: آماده‌سازی آلبالوها
ابتدا برگ ها و دم های آلبالوها را جدا می کنیم و پس از شستشو آنها را را داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه با دستگاه هسته گیر هسته های آلبالو را خارج می کنیم و آلبالو ها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله 2: حذف هسته آلبالوها
در صورتی که دستگاه هسته گیر در دسترس ندارید می توانید قسمت بالایی آلبالوها را با یک کارد کوچک یک برش کوچک بزنید سپس با فشار دست هسته آلبالو ها را خارج کنید. در ادامه شکر را لا به لای آلبالو ها می ریزیم و قابلمه را در یخچال قرار می دهیم.
مرحله 3: قرار دادن آلبالوها در یخچال
آلبالوها باید به حدی در یخچال بمانند که آب بیندازند ، برای این منظور حداقل 6 ساعت زمان لازم است تا آلبالوها به خوبی آب بیندازند. می توانید برای راحتی کار شب آلبالوها را آماده کنید و در یخچال قرار دهید تا صبح بتوانید شربت را درست کنید و معطل نشوید.
مرحله 4: جوشاندن آلبالوها
پس از اینکه آلبالوها به خوبی آب انداختند آنها را از یخچال خارج می کنیم ، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و نصف لیوان آب ولرم را ضاافه می کنیم. حالا با یک قاشق چوبی آلبالو را به خوبی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب موجود در قابلمه حل شود.
مرحله 5: تنظیم حرارت و پخت شربت
حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد زیرا اگر خیلی کم باشد رنگ شربت تیره می شود و اگر بیش از حد زیاد باشد باعث می شود که آلبالو ها بسوزند و طعم شربت بدمزه شود. حالا باید به مدت 15 دقیقه دیگر اجازه دهیم شربت روی حرارت بماند تا به غلظت مناسب برسد.
مرحله 6: جمع‌آوری کف‌های روی شربت
توجه داشته باشید که هنگام جوشیدن آلبالو ها ممکن است روی شربت کف جمع شود که توصیه می کنیم حتما با یک قاشق کف های روی شربت را جمع کنید و دور بریزید. پس از گذشت 15 دقیقه قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله 7: صاف کردن شربت
حالا مخلوط آلبالو و شربت را صاف می کنیم سپس شربت به دست آمده را داخل یک ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. این شربت چون دارای غلظت بالایی می باشد باید در زمان مصرف با مقداری آب مخلوط شود.
مرحله 8: سرو شربت
به طور مثال یک پنجم لیوان را با شربت پر می کنیم و باقی آنرا آب سرد می ریزیم، سپس ترکیب کرده و سرو می کنیم. نکته مهم در مورد باقیمانده آلبالوها داخل قابلمه این است که به هیچ وجه میوه آلبالوی باقیمانده از شربت را دور نریزید.
مرحله 9: استفاده از باقیمانده آلبالوها
زیرا می توانید از آنها برای تهیه مربای آلبالو، آلوچه ترش و یا غذای سنتی و پر طرفدار آلبالو پلو استفاده کنید. اگر می خواهید شربت را به مدت طولانی بیش از چند ماه نگهداری کنید حتما آنرا در ظرف مناسب قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.
نکات تهیه شربت آلبالو
شربت آلبالوی ترش
اگر مایلید شربت آلبالو شما خیلی شیرین نباشد می توانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید. مقدار شکر برای تهیه شربت آلبالو یک به دو است یعنی اگر 100 گرم آلبالو دارد باید از 200 گرم شکر برای تهیه شربت استفاده کنید. برای اینکه شربت شما ترش تر باشد می توانید برای هر 100 گرم آلبالو 100 یا 150 گرم شکر استفاده کنید.
شکرک زدن شربت آلبالو
حرارت زیاد
در صورتی که شربت آلبالو با حرارت بالا درست شود امکان این وجود دارد که پس از قرار دادن در یخچال شکرک بزند. در صورتی که شربت شما شرکر زد می توانید مقداری آب جوش به ان اضافه کرده و مجددا انرا چند دقیقه بجوشانید تا شکرک موجود در شربت رفع شود.
شکر زیاد
یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود شربت آلبالو شکرک بزند این است که شربت بیش از حد شیرین باشد و شکر استفاده شده در ان زیاد باشد. در صورتی که که می خواهید شربت شما خیلی شیرین باشد حتما در مراحل اخری پخت یک قاشق غذاخوری آب لیمو به ان اضافه کنید تا از شکرک زدن ان جلوگیری کند.
غلیظ شدن شربت آلبالو
برای اینکه شربتی غلیظ و قوام دار داشته باشید حتما اجازه دهید که شربت روی حرارت به غلظت خوبی برسد سپس آنرا از روی حرارت بردارید. به دلیل اینکه این شربت با آب مخلوط و سرو می شود نگران کم شدن شربت نباشید و بگذارید غلظت آن به حد کافی برسد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1372028/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!