آریا بانو

آخرين مطالب

ماجرای کلاهبرداری‌های سریالی پسر نامرئی اجتماعی

ماجرای کلاهبرداری‌های سریالی پسر نامرئی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / تحقیقات کارآگاهان پس از شکایات پی‌درپی فروشندگان گوشت از یک کلاهبردار نامرئی به پلیس سرانجام به جوان 28 ساله‌ای رسید که پس از دستگیری به کلاهبرداری در 6 شهر کشور اعتراف کرد.
ماجرای کلاهبرداری‌های سریالی پسر نامرئی از مدتی قبل و زمانی آغاز شد که شکایت متصدیان قصابی رو به افزایش گذاشت. در این میان متصدی یکی از قصابی‌هایی که در توزیع گوشت‌های منجمد فعالیت داشت، با مراجعه به نیروهای انتظامی ادعا کرد: «فردی با تماس تلفنی تقاضای ارسال چندین کارتن گوشت منجمد برای قصابی‌های محلی را داشت. 
به گزارش خراسان، من هم شماره شبای بانکیم را برایش فرستادم و بعد از آنکه پیام واریز وجه را دریافت کردم، گوشت‌ها را به نشانی یک قصابی دیگر در منطقه گلشهر مشهد ارسال کردم. او حتی رسید واریز وجه را هم برایم فرستاد و اینگونه اعتمادم را جلب کرد. وقتی متوجه شدم که پولی به حسابم واریز نشده است، به نشانی قصابی‌ای رفتم که گوشت‌ها را خریده بود، اما آنجا فهمیدم که او هم گوشت‌ها را تلفنی خریداری و همه بهای آن‌ها را هم به حساب فروشنده واریز کرده است.» 
در همین حال شاکیان دیگری نیز که طعمه کلاهبرداری‌های پسر نامرئی شده بودند با شکایت‌های مشابهی عنوان کردند طی چند روز مدام برای پسر نامرئی به مقاصد مختلف گوشت ارسال کرده‌اند، اما بعد با رسیدهای جعلی روبه رو شده‌اند. 
در پی افزایش شکایت‌های مذکور پرونده‌ای در شعبه 454 دادسرای عمومی و انقلاب تشکیل شد و ماجرای رسیدهای جعلی زیر ذره‌بین تحقیقات قرار گرفت. طولی نکشید که با دستورهای ویژه قاضی سید کاظم احمدی حسینی گروهی از کارآگاهان زبده پایگاه شمال پلیس آگاهی مشهد وارد عمل شدند و رصدهای اطلاعاتی را در حالی برای دستگیری پسر نامرئی آغاز کردند. 
بررسی‌های مقدماتی نشان داد همه حساب‌های بانکی که پول فروش گوشت‌ها به آن واریز شده است مربوط به افراد مجهول‌المکان است. خط‌های تماس تلفنی پسرنامرئی هم هویت‌های ناشناس داشتند. اینگونه بود که کارآگاهان در تحلیل کارشناسی جرم متوجه شدند با یک کلاهبردار زیرک روبه‌رو هستند که تلاش می‌کند هیچ‌گونه اثری از تبهکاری‌های خود بر جای نگذارد. 
در این شرایط گروهی تخصصی از کارآگاهان با دستور سرهنگ محمدرضا فدائیان رئیس پلیس آگاهی ماموریت یافتند با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین پلیسی دامنه تحقیقات خود را گسترده‌تر کنند. این در حالی بود که قاضی احمدی حسینی، با راهنمایی‌های کارآگاهان، اختیارات خاص قضایی را نیز برای ورود به مخفیگاه متهم صادر کرد. چند روز بعد پسر نامرئی در عملیات کارآگاهان و پس از مدتی رصدهای اطلاعاتی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد. 
این پسر نامرئی که هنوز از چگونگی دستگیری خود در شوک بود، وقتی مقابل مقام قضایی قرار گرفت، همه راه‌های انکار دسیسه پیچیده خود را برای کلاهبرداری از قصابی‌ها بسته دید و در اعترافاتش پای دخترانی را به میان کشید که از آنان هم سوءاستفاده کرده بود. 
این جوان 28ساله که «امیرحسین» نام دارد، در اعترافات خود به کارآگاهان پایگاه شمال پلیس آگاهی گفت: «از طریق سایت دیوار فروشندگان گوشت را شناسایی می‌کردم و سپس تقاضای خرید گوشت‌های منجمد برزیلی را می‌دادم و بعد وجه آن را به صورت «رسید جعلی» در حالی برای فروشنده ارسال می‌کردم که از او می‌خواستم گوشت‌ها را با یک پیک موتوری به قصابی‌های دیگر ارسال کند که با آن‌ها هم برای خرید ارزان گوشت قرار گذاشته بودم. 
وقتی فروشنده با اعتماد به رسید جعلی کارتن‌های حاوی گوشت منجمد را به قصابی‌های دیگر ارسال می‌کرد، آن‌ها هم پول خرید را به حساب بانکی واریز می‌کردند که متعلق به برخی از دختران و زنانی بود که من با آن‌ها رابطه داشتم. گاهی نیز از همان دختران برای تحویل گوشت‌ها استفاده می‌کردم و پس از فروش به قصابی‌های محلی، وجه آن به حساب بانکی آن‌ها واریز می‌شد تا من در این میان شناسایی نشوم. نمی‌دانم چگونه در روز جمعه ناگهان پلیس را بالای سرم دیدم. »
در پی اعترافات پسر نامرئی و با دستورهای قاطع قاضی پرونده، طولی نکشید که همه عوامل مرتبط با این تبهکار حرفه‌ای دستگیر و بازجویی از آن‌ها آغاز شد. یکی از دخترانی که طعمه سودجویی‌های این پسر خلافکار شده بود، فقط 16 سال دارد و به سروان شفیعی (افسر پرونده) گفت: او (متهم) با من تماس گرفت و از من خواست به بولوار طبرسی شمالی بروم.
وقتی به محل قرار رسیدم، او هم سوار بر تاکسی اینترنتی به دنبالم آمد و به من گفت از تربت حیدریه مقداری گوشت فرستاده‌اند که قصد فروش آن‌ها را دارم. یک بار هم در خیابان آیت ا… عبادی گوشت فروخت و شماره کارت بانکی مرا داد که 18میلیون تومان به حساب بانکی من واریز شد و من هم 5 میلیون تومان آن را به خودش پس دادم. 
در همین حال یکی از شاکیان وی با تماس تلفنی کارآگاهان خود را از نیشابور به مشهد رساند و در تشریح ماجرای «رسید جعلی» به کارآگاهان گفت: روز چهارشنبه (پانزدهم) فردی از طریق سایت دیوار پیام داد که مقداری گوشت لازم دارم و من هم قیمت دادم. او عصر روز بعد با یک تاکسی آمد و ادعا کرد رسید وجه را از طریق شبکه اجتماعی «ایتا» برایم ارسال کرده است. من هم زمانی که رسید پرداخت را دیدم، گوشت‌ها را بار زدم که بعد از رفتن او متوجه شدم رسید مذکور جعلی بود و اینگونه بیش از 15 میلیون تومان از دست دادم. 
در حالی که پسر نامرئی به کلاهبرداری در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، نیشابور، تربت حیدریه و شیراز اعتراف کرده است، تلاش کارآگاهان با دستورهای ویژه مقام قضایی برای ریشه‌یابی تبهکاری‌های گسترده این جوان 28ساله همچنان زیر نظر سرگرد میرزایی رئیس پایگاه شمال پلیس آگاهی ادامه دارد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1373947/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!