جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴
بنیاد شهید و امور ایثارگران

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند
آریا بانو - نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در دیدار با مدیرکل و کارکنان بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران، گفت: کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در دیدار با مدیرکل و کارکنان بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران، گفت: کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند.

به گزارش ایثار، آیت اله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در دیدار با مدیرکل و جمعی از همکاران بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران، گفت: به امید خدا باصداقت کار خود را بشناسید و با اخلاص انجام دهید، تبعیض‌های ناروا بدترین سم و از مهمترین عوامل نارضایتی مردم از دستگاه‌ها است، باید براساس قانون و ضابطه عمل شود.
وی با بیان اینکه باید در میزان رضایت‌مندی، کارکنان بنیاد شهید نسبت به هر اداره دیگر بالاترین نمره را داشته باشد، اظهار کرد: باید به جامعه هدف هم از نظر رسیدگی به جسمشان و همچنین به بعد روحی و روانی؛ رضایت‌مندی، آرامش خاطر و نبود اضطراب و دلهره توجه و برطرفش کنید، پیشگیری، درمان و جبران آسیب‌ها در دستور کار قرار بگیرد.
آیت اله محمدی لائینی افزود: نگذارید که آسیب‌های اجتماعی و مظاهر فرهنگ غرب در جامعه ایثارگری رسوخ کند، اینجا دغدغه‌های معنوی حجاب و عفاف جدی گرفته شود، همچنین مسئله مسکن را جدی بگیرید که بی‌سرپناه نباشند، حقوق و مزایا متناسب با شرایط روز و تورم باشد.
جذب 453 فرزند شاهد و جانباز بالای 70سال در دستگاه‌های اجرایی
سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در این دیدار، اظهار کرد: شهدا مظهر وفاق و همدلی هستند، 20 تا 26 اسفند ماه تحت عنوان هفته شهید نامگذاری شد، روز 22 اسفند ماه در تقویم اسلامی روز شهید نام گرفته است.
وی افزود: ما در یک تراز بالاتر از سایر دستگاه‌ها وظیفه داریم، نوع رفتار با جامعه ایثارگری که باید با کرامت باشد برایمان ملاک و سرلوحه کار همکاران است.
کهن سال با بیان اینکه ارائه خدمت بی‌وقفه حتی باوجود ناترازی انرژی در دستور کار قرار داشته و دارد، خاطرنشان کرد: حسب امضای تفاهم‌نامه معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران با استانداری مازندران، تلاشمان را برای تکمیل و پیگیری پروژه‌های نیمه تمام و مشکلات جامعه ایثارگری به‌کار بسته‌ایم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به پیشرفت 80درصدی مرکز توانبخشی جانبازان نخاعی و تکمیل 82 درصدی ساماندهی گلزارهای شهدا، گفت: ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران آسیب‌های اجتماعی داریم که در قالب پایش سلامت و روان در این راستا در تلاش برای مقابله هستیم.
کهن سال در پایان عنوان کرد: در حوزه اشتغال برای فرزندان جانبازان 70درصد و شهدا تاکنون دو آزمون برگزار شد، از تعداد 671 بیکار 453 اشتغال ایجاد شد مابقی هم در اردیبهشت ماه آزمون داریم که انشالله جذب دستگاه‌های اجرایی شوند.
انتهای پیام/


نظرات شما