جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

با این روش هم ماهی طعم میگیره هم رنگ

با این روش هم ماهی طعم میگیره هم رنگ
آریا بانو - آخرین خبر / فقط شعله کم باشه که سس به خوبی به خورد ماهی بره و در نهایت تو همون سس سرخ بشه. آب نارنج رو هم میتونین تو قالب های یخ بریزین و بزارین تو فریزر ، عطر ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / فقط شعله کم باشه که سس به خوبی به خورد ماهی بره و در نهایت تو همون سس سرخ بشه.
آب نارنج رو هم میتونین تو قالب های یخ بریزین و بزارین تو فریزر ، عطر و طعمشو مثل روز اول حفظ میکنه ، اینجوری همیشه آب نارنج تازه هم دارین.


نظرات شما