آموزش درست کردن کته با ته دیگ طلایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / هنوز هم مثل قدیمیها از روش بند انگشت استفاده میکنی بیا تا بهت روش اصولی پخت برنج کته مجلسی رو یاد بدم
به ازای هر پیمانه برنج ایرانی ١/٥ پیمانه آب اضافه میکنیم برای برنج
خارجی اب میشه ٢ پیمانه
نصف قاشق اب نارنج نمک و روغن به میزان دلخواه میزارم اب برنج خشک بشه طبق ویدیو روغن ته قابلمه میریزیم نان میزاریم و لایه زعفرانی و لایه برنج سفید رو میزاریم وبرنج رو دم میکنیم و مدت ٤٠ دیقه حرارت کم میزاریم تمام اگه برنج کته علاقه ندارید میتونید آبکش کنید.
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴:۳۵
-
۳۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1379356/