آریا بانو

آخرين مطالب

پیش‌بینی آب و هوای شهرهای مختلف در سیزده بدر اجتماعی

پیش‌بینی آب و هوای شهرهای مختلف در سیزده بدر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین / رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، با بیان نکاتی، جزئیات آب و هوای نقاط مختلف کشور در روزهای آینده و به ویژه روز سیزدهم فروردین ماه (سیزده بدر) را تشریح کرد.
فرزانه فراهانی، ناپایداری هوا در فصل بهار و به ویژه در فروردین ماه، موضوع عجیبی نبوده و در حین وجود هوایی کاملا صاف و آفتابی، از راه رسیدن باران و سرد شدن دوباره هوا دور از انتظار نیست و به عبارتی پیش‌بینی خیلی دقیق آب و هوا آن هم در فصل بهار میسر نیست.
بازار
صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری خبرآنلاین، با بیان نکاتی، جزئیات آب و هوای نقاط مختلف کشور در روزهای آینده و به ویژه در روز سیزدهم فروردین ماه (سیزده بدر) را تشریح کرد.
ضیاییان می‌گوید: از فردا یکشنبه دهم فروردین ماه یک موج بارشی جدید وارد کشور ما خواهد شد که البته این بارش‌ها خیلی چشمگیر نخواهد بود.
او تأکید می‌کند: آن چیزی که مهم است بحث خودداری افراد از توقف و تردد در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها در نقاط بارانی است.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، می‌افزاید: بارش‌های روزهای آینده عمدتا در استان‌های شمال غرب کشور رخ می‌دهد. مردم استان‌هایی مثل آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و کرمانشاه شاهد بارش‌هایی خواهند بود.
ضیاییان در ادامه یادآور می‌شود: در روز یکشنبه بارش‌های پراکنده و حفیفی را در غرب کردستان، کرمانشاه و شمال ایلام خواهیم داشت که البته همانطور که گفتم این بارش‌ها برای عموم مردم خیلی مشکلی را ایجاد نمی‌کند و فقط از افرادی که قصد قرار گرفتن در حریم و بستر رودخانه‌ها را دارند، خواهش می‌کنیم که از این اقدام، در استان‌های نامبرده شده و به ویژه در ساعات بعدازظهر خودداری کنند.
او می‌گوید: روز دوشنبه یازدهم فروردین ماه هم بارش‌های پراکنده‌ای در استان‌های کردستان، کرمانشاه، زنجان، قزوین، البرز، شمال استان تهران اتفاق می‌افتد و برای روز سه‌شنبه دوازدهم فروردین ماه، به جز در برخی از ارتفاعات رشته کوههای البرز خبری از بارش‌های بهاره نیست.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، ادامه می‌دهد: برای روز چهارشنبه روز طبیعت و سیزده بدر، بارش‌ها مقداری بیشتر می‌شود و مردم استان‌هایی چون آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، زنجان، قزوین، البرز و شمال استان تهران شاهد بارش باران خواهند بود.
ضیاییان تاکید می‌کند: بارش باران در روز سیزده بدر در استان‌های فوق زیاد نیست و خفیف است ولی به هر حال مردم باید توجه داشته باشند که در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، زنجان، قزوین، البرز و شمال استان تهران از قرار گرفتن در حریم و بستر رودخانه‌ها خودداری کنند.
او در پاسخ به چگونگی هوای دو استان گیلان و مازندران که تعداد زیادی از مردم در تعطیلات نوروز به آنجا سفر کرده‌اند، تصریح می‌کند: بارش خاصی برای این دو استان پیش‌بینی نمی‌شود و مشکلی وجود ندارد.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، اضافه می‌کند: در تهران نیز از روز دوشنبه احتمال وقوع بارش‌های خفیفی وجود دارد و بعد از آن در روز چهارشنبه سیزدهم فروردین احتمال بارش باران در شمال شهر تهران پیش‌بینی می‌شود.
ضیاییان می‌گوید: فصل بهار است و وضعیت آب و هوایی خیلی تغییر پذیر است و بهتر است برای روز طبیعت طی روزهای آینده گزارش دقیق‌تری ارائه شود.
او می‌گوید: روند دما در اغلب نقاط کشور همچنان افزایشی است و طی هفته جاری با وجود بارش‌ها در نقاطی که گفته شد، کاهش دمایی رخ نخواهد داد و اگر کاهش دمایی اتفاق بیفتد از اوایل هفته آینده رقم می‌خورد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1380719/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

این پدیده‌ شگفت‌انگیز ذهن علم را به خود مشغول کرده است

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

تیپ خانم بازیگر در سریال «تاسیان» بحث‌برانگیز شد!

نگاهی به فیلم «سلام علیکم حاج آقا» با 6 سال سابقه توقیف!

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

کریمه‌ آل‌الله یا حضرت معصومه

تا این دلم تو صحن تو آرومه

هجوم گسترده حشرات در فروشگاه‌های عربستان

انس به دنیا، منشأ وحشت از مرگ است!

وقتی سواد رسانه ای نداریم...

روز دختر، میان آوار و اشک

2 غذای نانی برای پیک نیک روز جمعه

مطالعه در تاریکی به بینایی آسیب می‌رساند؛ افسانه‌ یا حقیقت علمی؟

3 عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!

خانواده‌ای که همه حافظ قرآن‌اند

پرتاب ماهواره‌ای که کارش وزن‌کردن جنگل‌ها است!

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!

صعود شهرقدسی‌ها به لیگ برتر؛ بازهم قلعه حسن خان

تساوی استقلال خورستان و خیبر در جدال همسایه‌ها

احتمال برگزاری استقلال خوزستان-تراکتور در تبریز!