آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پکوره سیب‌زمینی؛ غذایی محبوب در هند خانه داري

طرز تهیه پکوره سیب‌زمینی؛ غذایی محبوب در هند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دیجی کالا / با خبر هستیم که سیب‌زمینی به شدت گران شده و از 55 هزار تومان تا 89 هزار تومان به فروش می‌رسد اما این غذای خوشمزه را به شما پیشنهاد می‌دهیم. پکوره یا پاکوره یک غذای محبوب در میان کشورهای جنوب آسیا به‌ویژه هند است که به‌دلیل طرز تهیه‌ی ساده جایگاه ویژه‌ای در میان دوستداران غذاهای محلی و خانگی پیدا کرده است. این غذای خوشمزه در بعضی از مناطق ایران هم با روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در این مطلب طرز تهیه پکوره را به شکل کامل و مرحله‌به‌مرحله آموزش می‌دهیم تا این غذای ساده اما لذیذ را با کیفیت عالی در منزل تهیه کنید. اگر می‌خواهید به سبد غذایی خود تنوع بیشتری ببخشید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پکوره
برای آماده‌سازی پکوره باید مواد اولیه را مطابق دستور زیر آماده کرده و سپس مراحل تهیه را به‌ ترتیب اجرا کنید. در این بخش به جزئیات این فرایند اشاره می‌کنیم.
مواد لازم برای سه تا چهار نفر

آریا بانو


مرحله‌ی اول: رنده کردن پیاز و سیب‌زمینی
ابتدا سیب‌زمینی‌ و پیاز را با رنده‌ی ریز رنده کنید. برای گرفتن آب اضافی مواد، آن‌ها را جداگانه در یک پارچه‌ی نخی بریزید و بفشارید تا رطوبت اضافی‌شان خارج شود. بعد از آن، پیاز و سیب‌زمینی رنده‌شده را در یک کاسه‌ی بزرگ به‌ خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله‌ی دوم: اضافه کردن ادویه‌ها
در این مرحله از طرز تهیه پکوره باید گشنیز خردشده، نمک و ادویه‌ها شامل فلفل، زردچوبه، زیره و گرام ماسالا را به مواد اضافه کنید.
گرام ماسالا یک ترکیب معطر از ادویه‌های مختلف است که خاستگاه آن به شبه‌قاره‌ی هند برمی‌گردد. ترکیب گرام ماسالا بسته به منطقه و سلیقه‌ی شخصی متفاوت است؛ اما معمولا شامل گشنیز، زیره، هل، دارچین، میخک، جوز هندی و فلفل سیاه می‌شود. علاوه بر این، ممکن است سیر، زردچوبه، زنجبیل و زعفران هم داشته باشد.
مرحله‌ی سوم: اضافه کردن آرد
در سومین مرحله از طرز تهیه پکوره به سراغ آرد نخودچی و آرد برنج بروید و آن‌ها را کم‌کم به مخلوط بیفزایید. همه‌ی مواد را هم بزنید تا خمیر نسبتا غلیظ و چسبنده‌ای به ‌دست آید. اگر احساس کردید مخلوط هنوز منسجم نیست، کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید. سپس برای پف‌دارتر شدن پکوره‌ها اجازه دهید مخلوط حدود یک ساعت در یخچال استراحت کند.
مرحله‌ی چهارم: سرخ کردن پکوره‌ها
در یک تابه‌ی بزرگ مقداری روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. خمیر را از یخچال خارج کرده و گلوله‌های کوچکی از آن بردارید و در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. پس از سرخ شدن، پکوره‌ها را روی دستمال کاغذی یا پد جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
مرحله‌ی پنجم: تزیین غذا
در آخرین مرحله‌ از طرز تهیه پاکوره باید غذا را در ظرف مورد نظر خود بچینید و آن را با کمی سبزی معطر، سس کچاپ یا سس تند تزیین کنید.

آریا بانو


نکات و فوت‌‎وفن‌های طرز تهیه پکوره
دانستن بعضی نکات و رعایت بعضی فوت‌وفن‌ها برای دستیابی به بهترین نتیجه اهمیت ویژه‌ای دارد. در ادامه به این نکات مهم خواهیم پرداخت:
تنوع در دستور پخت پکوره: پکوره در مناطق مختلف با روش‌های متفاوت تهیه می‌شود. بعضی از افراد از سیب‌زمینی خام رنده‌شده استفاده می‌کنند، در حالی که دیگران آب‌پز کردن سیب‌زمینی و له کردن آن را ترجیح می‌دهند. روش دیگر هم این است که سیب‌زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید و سطح آن‌ها را با مخلوط آرد، آب، ادویه و سبزیجات معطر بپوشانید.
گرفتن آب اضافی پیاز و سیب‌زمینی: برای داشتن پکوره‌های منسجم و خوش‌فرم باید قبل از مخلوط کردن ترکیب سیب‌زمینی و پیاز حتما آب اضافی آن‌ها را بگیرید. می‌توانید این کار را با فشار دادن مواد در یک سبد یا پیچیدن آن‌ها در پارچه‌ی نخی انجام دهید.
کنترل غلظت خمیر پکوره: یک نکته‌ی مهم در تهیه‌ی پکوره، غلظت مناسب خمیر است. خمیر پکوره باید کمی غلیظ‌تر از ماست باشد. در صورت غلیظ بودن بیش‌ازحد پکوره، چند قاشق آب به آن اضافه کنید. اما اگر مخلوط خیلی شل بود، برای رسیدن به بافت دلخواه مقداری آرد نخودچی به آن بیفزایید.
تنوع در طعم‌دهنده‌ها و افزودنی‌ها: شما بسته به ذائقه و سلیقه‌ی خود می‌توانید از ادویه‌ها و سبزیجات مختلف مانند زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، هویج، پیازچه و…‌ برای تهیه‌ی پکوره استفاده کنید.
نحوه‌ی شکل‌دهی و سرخ‌کردن پکوره: در آخرین مرحله‌ از طرز تهیه پکوره می‌توانید از 2 روش برای ریختن خمیر داخل روغن استفاده کنید. روش اول این است که مخلوط را با قاشق بردارید و مستقیما داخل روغن بریزید. در روش دوم باید گلوله‌های کوچکی از مخلوط جدا کرده و در روغن سرخ کنید.
دمای مناسب روغن: برای پخت یکنواخت پکوره و جلوگیری از خام ماندن آن باید روغن به اندازه‌ی کافی داغ باشد، اما نه بیش‌ازحد. دمای بالا باعث می‌شود سطح بیرونی پکوره به سرعت برشته شود، اما داخل آن خام باقی بماند. بنابراین حرارت متوسط و کنترل‌شده بهترین نتیجه را به همراه خواهد داشت.
زمان مناسب برای سرو: بهتر است پکوره بلافاصله پس از سرخ شدن سرو شود. این غذا زمانی که تازه و داغ است، بیشترین میزان تردی، عطر و طعم را دارد.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384710/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

کریمه‌ آل‌الله یا حضرت معصومه

تا این دلم تو صحن تو آرومه

هجوم گسترده حشرات در فروشگاه‌های عربستان

انس به دنیا، منشأ وحشت از مرگ است!

وقتی سواد رسانه ای نداریم...

روز دختر، میان آوار و اشک

2 غذای نانی برای پیک نیک روز جمعه

مطالعه در تاریکی به بینایی آسیب می‌رساند؛ افسانه‌ یا حقیقت علمی؟

3 عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!

خانواده‌ای که همه حافظ قرآن‌اند

پرتاب ماهواره‌ای که کارش وزن‌کردن جنگل‌ها است!

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!

صعود شهرقدسی‌ها به لیگ برتر؛ بازهم قلعه حسن خان

تساوی استقلال خورستان و خیبر در جدال همسایه‌ها

احتمال برگزاری استقلال خوزستان-تراکتور در تبریز!

لیگ یک؛ آبادانی‌ها دوباره در بالای جدول

نساجی در یک قدمی سقوط؛ نیاز به معجزه!

یک مصدوم جدید روی دست ربیعی!

باز هم وی ای آر علیه نساجی!

نساجی لحظه به لحظه نزدیک‌تر به سرنوشت شوم

گل‌محمدی: این اتفاقات در شان فوتبال ایران نیست

امیدواری پرسپولیس به کسب سهمیه؛ علیپور به تنهایی در صدر جدول آقای گلی

«تک‌تیرانداز آمریکایی» راز خود را فاش کرد

ماجراهای علی صادقی و نورالدین شروع شد!

چهره ها/ عکس متفاوت از هومن سیدی در پشت صحنه «وحشی»

دفترخانه ناصر فروخته می‌شود

چهره ها/ سلفی نازنین بیاتی و سمیرا حسن‌ پور در حافظیه شیراز

چهره ها/ قاب صمیمی و جذاب دو بازیگر زن سینمای ایران

سام درخشانی: ما در سینما به تماشاگر فقط یک آدامس می‌دهیم!

96 درصد مسکن کشور توسط مردم ساخته می‌شود

تاکسی‌های برقی با وام میلیاردی و باتری اشانتیون در تهران!

روابط عمومی سامانه شاد بیانیه رسمی صادر کرد

64 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای سیستان و بلوچستان کشف شد

هجوم به فروشگاه‌ها از ترس قطع مجدد برق در اروپا

شیرینی خانگی آسان با مغزی شکلات

6 توصیه برای بزرگسالانی که ADHD دارند!

کودکتان را با کارتون «نقاش بزرگ» به خواب دعوت کنید

ابداع چوبی به قدرتمندی فولاد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

آخرین حضور پدر ملوان در سن‌سیروس!

بازدید هاشمی از اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان

ضربه فنی بازیکن مس و واکنش دیدنی گندوز

بدشانسی بزرگ شماره 6؛ کنعانی مصدوم شد