آریا بانو

آخرين مطالب

افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور / اهمیت توجه به پیشگیری سطح چهارم سیاسی

افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور / اهمیت توجه به پیشگیری سطح چهارم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پیشگیری سطح چهارم به معنی پیشگیری از خدمات غیرضروری است و راهکاری کلیدی برای کاهش هزینه‌ها، افزایش عدالت در سلامت و جلوگیری از آسیب‌های پزشکی محسوب می‌شود.
فرشید عابدی در اولین اجلاس مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران در سال 1404 افزود: اقدامات غیرضروری پزشکی می‌تواند منجر به ضررهای مالی و روانی شوند. هدف گذاری اصلی این است که از عوارض ناشی از مداخلات پزشکی غیرضروری جلوگیری شده و مواجهه بی مورد با خدمات پزشکی کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: مهمترین دلیل برای ضرورت توجه و اولویت داشتن پیشگیری سطح چهارم در سازمان بیمه سلامت ایران، کمبود منابع است. البته مهمترین چالش این‌که میزان آگاهی جامعه نسبت به مفهوم پیشگیری سطح چهارم کم بوده و همچنین در برابر تغییر رویه‌های سنتی در ارائه خدمت، مقاومت وجود دارد. همچنین به هماهنگی بین سازمانی شامل بیمه‌ها، وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها نیازمندیم.
معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران درباره راهکارهای اجرای پیشگیری سطح چهارم اظهار کرد: باید نسخه نویسی اجتماعی را بپذیریم. این روش بر اساس نیازهای اجتماعی بیماران، آنها را به سازمان‌های غیردولتی، خیرین، شهروندان داوطلب و تشکل‌های مردمی مرتبط با تعیین کننده‌های اجتماعی سلامت معرفی می‌کند. هدف اصلی این رویکرد، بهبود شرایط زندگی بیماران و ترمیم محیط پیرامونی آنهاست تا به این طریق، در بهبودی جسمی و روانی آنها کمک شود.
عابدی بیان کرد: از سال 1399 تا سال 1401 میزان چاقی و اضافه وزن به شکل عجیبی در کشور افزایش داشته و همچنین 6 درصد افزایش فشار خون داشتیم، اما درمان موثر فشار خون در کشور، 40 درصد است. میزان ابتلا به بیماری دیابت در کشور از 10 به 14 درصد رسیده است. البته پوشش 65 درصدی برای بیماران مبتلا به دیابت خوب است و با این حال میزان موثر بودن درمان دیابت، 27 درصد برآورد می‌شود.
بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت، وی افزود: برآوردها می‌گویند روند درصد بیماران مبتلا به فشار خون در افراد بالای 30 سال تا سال 1430 به صد درصد خواهد رسید و این نشان دهنده مسیر و روند نادرست است و همچنین تا سال 1420 میزان دیابت و پیش دیابت در افراد بالای 30 سال نیز به صد درصد خواهد رسید.
معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران گفت: فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی، توسعه پیشگیری نخستین، پیاده سازی برنامه‌های پیشگیری سطح چهارم، خرید سامانه‌های خود مراقبتی، پیاده سازی آیین نامه اجرایی بند چ ماده 73 از جمله برنامه‌های این معاونت در سال 1404 خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1385487/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!