آریا بانو

آخرين مطالب

تاج برای میزبانی جام ملت‌های آسیا رای می‌دهد ورزشي

تاج برای میزبانی جام ملت‌های آسیا رای می‌دهد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 / ششمین جلسه هیئت رئیسه کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز جمعه در کوالالامپور مالزی، مقر AFC برگزار شد و مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و نایب رئیس AFC، و همچنین ماتیاس گراف‌ستروم، دبیرکل فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) از جمله حاضران در این نشست بودند.
در این جلسه، شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا، ضمن قدردانی از مشارکت گسترده فدراسیون‌های عضو، اعلام کرد که کنفدراسیون برای میزبانی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2031، رکورد بی‌سابقه‌ای در دریافت درخواست‌های میزبانی به ثبت رسانده است. به گفته او، هفت فدراسیون از جمله چند کشور صاحب‌نام فوتبال در قاره، علاقه‌مندی خود را به این موضوع اعلام کرده‌اند.
فدراسیون‌های فوتبال استرالیا، هند، اندونزی، کره‌جنوبی، کویت، امارات متحده عربی و پیشنهاد مشترک از سوی فدراسیون‌های قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان، تا پایان مهلت مقرر (31 مارس 2025) مدارک اولیه خود را به AFC ارائه کرده‌اند. این تعداد، بیشترین میزان علاقه‌مندی برای میزبانی در تاریخ برگزاری جام ملت‌های آسیا به شمار می‌رود.
رئیس AFC در سخنان خود تأکید کرد که دوره اخیر جام ملت‌های آسیا که به میزبانی قطر برگزار شد، نه‌تنها از نظر تماشاگران رکوردشکنی کرد، بلکه بیش از 7.9 میلیارد بازخورد دیجیتال در فضای مجازی به همراه داشت و توسط 60 شبکه تلویزیونی در بیش از 160 کشور جهان پخش شد.
شیخ سلمان با اشاره به نقش میزبانی در توسعه زیرساخت‌ها، ارتقای فنی و جایگاه بین‌المللی کشورهای میزبان، گفت: «میزبانی جام ملت‌های آسیا همواره مزایای ملموس و غیرملموسی داشته و باعث تبدیل کشور میزبان به یکی از قطب‌های ورزشی منطقه و حتی جهان می‌شود. استقبال بی‌سابقه فدراسیون‌ها نشانه اعتماد به ظرفیت‌های داخلی آن‌ها و همچنین سرمایه‌گذاری‌های مؤثر AFC در سال‌های اخیر است.»
بر اساس اعلام AFC، مراحل بعدی شامل ارائه مستندات تکمیلی از سوی کشورهای متقاضی و برگزاری کارگاه آموزشی مربوط به فرآیند میزبانی خواهد بود. پس از بررسی جامع پیشنهادها توسط دبیرخانه کنفدراسیون، میزبان نهایی این تورنمنت در کنگره سال 2026 انتخاب خواهد شد.
بازار
در پایان جلسه امروز، همچنین گزارش کمیته‌های دائمی کنفدراسیون از جمله کمیته برگزاری مسابقات جام ملت‌ها، کمیته مالی، کمیته مسابقات و کمیته فوتبال حرفه‌ای به تصویب اعضای هیئت رئیسه رسید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1386533/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادفات این هفته پایتخت 5 قربانی گرفت

کیفیت هوای تهران قابل قبول اعلام شد

تفال/ ساقیا برخیز و در ده جام را

تقویم تاریخ/ روز معلم

راز یک معمای پیچیده کهکشانی برملا شد

شاعرانه/برای چیدن گل، انتخاب لازم نیست

پایان دوره محرومیت عضلانی‌ترین استقلال

خرمگاه: اشتباه مدیران کم تعداد نبود

طارمی می‌توانست قاتل بارسلونا شود

امپراتوری هالند؛ پشت‌ پرده قرارداد بزرگ با نایکی!

الشهلوب سرمربی موقت الهلال شد

بازگشت غافلگیرکننده پرس به فرمول یک با کادیلاک

حسرت‌آمیزترین نگاه تاریخ استقلال

مربی مشهور ایتالیایی با شروط عجیب نزدیک استقلال

آهنگ «خوابتو دیدم» با صدای آصف آریا

سپاهان بدون سه بازیکن سرشناس!

شمارش معکوس برای آقای گلی مهاجم پرسپولیس

آنچلوتی و آلگری گزینه‌های اصلی هدایت الهلال!

فن‌دایک: بدترین روزهای زندگی، مصدومیتم بود

لوآن پولی علیه سناریوی تکراری شجاعیان

آنچلوتی بالاخره مشکل اصلی رئال را فهمید!

عبدی: بازیکنان فعلی پرسپولیس شایسته تحسین هستند

عجیب‌ترین حضور وزنه‌برداری در المپیک فقط با 2 کشور!

واکنش ستاره بارسلونا به مصدومیتش: خیلی ناراحتم!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - منچستریونایتد 3

یحیی: از عملکرد تیمم عصبانی‌ام

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

این پدیده‌ شگفت‌انگیز ذهن علم را به خود مشغول کرده است

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است