آریا بانو

آخرين مطالب

سهیلا منصوریان: کوتاه نمی‌آیم و برای طلا خواهم جنگید ورزشي

سهیلا منصوریان: کوتاه نمی‌آیم و برای طلا خواهم جنگید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس /ملی‌پوش ووشو بانوان ایران گفت: دوست دارم در بازی‌های آسیایی پیش رو در ژاپن بهترین مقام را کسب کنم، هدفم طلا است و به چیزی جز مدال طلا فکر نمی‌کنم.
سهیلا منصوریان، ملی‌پوش ووشو ایران در اصفهان در خصوص کسب مقام نایب‌قهرمانی در مسابقات جام‌جهانی ساندا اظهار داشت: افرادی ‌که در مسابقات جهانی عناوین اول تا سوم را کسب می‌کنند به جام جهانی راه می‌یابند، مسابقات جهانی در آمریکا برگزار شد و ما برای حضور در جام‌جهانی کسب سهمیه کردیم‌.وی افزود: سطح مسابقات 100 درصد بالابود چون برترین‌های هر وزن در این رقابت‌ها حضور داشتند تا آمادگی خود را محک بزنند
.منصوریان تصریح کرد: خیلی تلاش کردم مدالی که کسب می‌کنم خوش‌رنگ‌ترین مدال باشد، دوست داشتم مدال طلا را در نخستین روز‌های سال 1404 به‌عنوان یک عیدی کوچک به مردم تقدیم کنم، متأسفانه این اتفاق رخ نداد اما من کوتاه نمی‌آیم‌.ملی‌پوش ووشو ایران گفت: خواهرم شهربانو می‌گوید من آدمی هستم که اگر اتفاقی بر خلاف میلم رقم بخورد از همان روز برای جبران حرکت خواهم کرد، چیزی به نام ای‌کاش وجود ندارد، اگر از همین حالا شروع کنیم همه چیز قابل‌جبران است.وی ادامه داد: برنامه هدف‌مند برای بازی‌های آسیایی دارم، به همین دلیل سعی کردم در جام‌جهانی در وزن 60 کیلو مسابقه دهم؛ 10 روز دیگر وارد چین خواهم شد تا تمرینات خود را با تیم ملی چین آغاز کنم و آماده مسابقات جهانی شوم.منصوریان با بیان این که دوست دارم در بازی‌های آسیایی پیش رو در ژاپن بهترین مقام را کسب کنم، خاطرنشان کرد: هدفم طلا است و به چیزی جز مدال طلا فکر نمی‌کنم.
بازار



ملی‌پوش ووشو گفت: امیدوارم اتفاقات خوبی رخ دهد و در مردم را شاد کنیم؛ چینی‌ها میزبانی‌های خوبی را دارند، یک دهکده به سبک فرانسوی برای این مسابقات در نظر گرفته شده بود، امکانات خوبی در این دهکده فراهم است اما من خاطرات خوبی از آن ندارم چون هر بار که در این محل مسابقه دادم به مدال نقره دست یافتم.وی افزود: وقتی ورزشکاری سال‌ها تلاش می‌کند نتایج خوبی کسب کند و اتفاقاتی رخ می‌دهد که مانع از کسب بهترین مقام می‌شود اذیت‌کننده است.منصوریان با اشاره به این که ووشو رشته‌ای است که کشور‌های آسیای شرقی در آن قوی‌تر هستند، گفت: چین، ویتنام، فیلیپین و چین‌تایپه تیم‌های قدرتمندی هستند، البته به‌تازگی کشور‌های اروپایی نیز عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند، برای مثال بسیاری از ورزشکاران ایتالیا مدال طلا کسب کردند.ملی‌پوش ووشو گفت: احتمال این که در سال‌های آینده رقابت سنگینی با اروپایی‌ها داشته باشیم زیاد است، دلیل آن هم استفاده از مربیان چینی و ایرانی است، حتی فیلیپین از مربیان ایرانی استفاده می‌کند.
وی در خصوص کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر همراه با سپاهان گفت: یک ماه و نیم گذشته مسابقات لیگ برتر بود که من در وزن 70 کیلوگرم برای سپاهان به میدان رفتم و برای هشتمین سال پیاپی قهرمان شدیم.منصوریان گفت: با سرمربیگری الهه منصوریان و حضور شهربانو منصوریان در کادر فنی یک تیم یکدست بودیم، همه به یکدیگر کمک کردیم تا بتوانیم یک نتیجه خیلی خوب کسب کنیم.ملی‌پوش ووشو در پایان گفت: سپاهان تیمی بومی داشت، سطح مسابقات بالابود و ملی‌پوشان با یکدیگر به رقابت می‌پرداختند و برای آمادگی ما قبل از مسابقات جام‌جهانی مفید بود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1387346/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس نظام پزشکی کشور: نظام سلامت را نمی‌توان قرون وسطایی اداره کرد

طوفان شدید و عجیب در شهر سلوم مصر

سخن بزرگان/ حضرت علی(ع) یک کارگر بود

پیشنهادی برای پخت شام سبک

خوابیدن دیر وقت شما را به کشتن می‌دهد!

به فرزندان باید چه ویژگی هایی هدیه دهیم؟

بی اطلاعی 40 درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

پیغام ویژه رحمتی برای مردان اصلی شمس‌آذر

نیمکت پرسپولیس در رفسنجان؛ پر از چهره‌های باتجربه

اعلام ترکیب نساجی در جنگ برای آخرین امید

یاسین به پرسپولیس برگشت!

ترکیب فولاد مقابل چادرملو مشخص شد

یازده بازیکن مدنظر روانخواه در آخرین شانس هوادار

یازده بازیکن اخباری برای تقابل با گل‌محمدی

ترکیب متفاوت استقلال خوزستان مقابل خیبر

ترکیب خیبر برای رسیدن به رتبه تک رقمی

لیگ یک؛ فرار لحظه آخری پیکان از باخت خانگی

بعضی ها به مجلس فشار می‌آورند که علیه پلتفرم‌ها قانون مجازات تصویب کند!

رد پای سیمای رنج بر پرده سینما!

عاشقانه ای با شعر سعدی در مستوران

ترانه دلی «غم و دردای بندر بی شماره» با صدای علیرضا پوراستاد

روز دختر در پادگان!

آتش‌سوزی کلیساها در انگلستان ادامه دارد!

غذاهای محلی شیراز؛ شیرین مثل کلام سعدی و غزل حافظ

فریب این نوع نان را نخورید

تب داغ آرایش دائمی؛ زیبایی‌های پوشالی با عوارض خاموش!

پرتاب محموله ایرانی به ماه توسط کاوشگر چینی چانگِ 8

خطرات کنونی هوش مصنوعی ترسناک‌تر از پیش‌بینی‌های آخرالزمانی است

آزمایش راهکارهای خنک‌سازی تجهیزات الکترونیکی با کمک یک تراشه جدید

«معمای هوش مصنوعی» منتشر شد

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

تمجید بی‌سابقه رئیس مسترالمپیا از هادی چوپان

رئال روحیه گرفت؛ بازگشت به موقع امباپه و وینی

مختاری: سخت بردیم چون بازی را آسان گرفتیم

پیروزی پرگل ساحلی‌بازان ایران مقابل موریتانی

نوروزی‌‌فرد: مصدومیت‌هایم خنده‌دار است

درگیری شدید در اسپانیا؛ فیورنتینا سویل را به هم ریخت

ایران در نیمه سوم مشکوک و موریتانی مرموز بود

گندوز خاطره مهاجم شدنش را پاک می‌کند!

اعلام ترکیب پرسپولیس برای جدال با مس

ابرکامپیوتر اوپتا؛ پی‌اس‌جی مقتدرانه قهرمان می‌شود

حشمت فردوس از هواپیما میترسه!

بهاره رهنما: فردای صبح نامزدی‌ با پیمان قاسم‌خانی فهمیدم اشتباه کردم!

چرا نرگس آبیار رمان «سووشون» را برای سریالش انتخاب کرد؟

تیزر آهنگ جدید «منو برگردون» با صدای سیامک عباسی

رعد و برق و باد شدید در انتظار تهرانی‌ها

رئیس جمعیت هلال‌احمر: در همان ساعات اولیه بندر رجایی بیش از هزار و صد نفر نجات داده شدند

پیرترین انسان جهان درگذشت

شما با قدرت ایمانت نظر خدا را می‌توانی تغییر بدهی!