آریا بانو

آخرين مطالب

باقالی به سبک بازاری خانه داري

باقالی به سبک بازاری
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / این روزها باقالی تازه مهمان میوه‌ و سبزی‌فروشی‌هاست و شاید سر از خانه شما هم در آورده باشد. اگر می‌خواهید باقالی تازه را بپزید و طعمی شبیه باقالی های بازاری‌ داشته باشد، باید فوت‌و‌فن آن را بدانید.
 مواد لازم:
باقالی تازه: به میزان دلخواه
آب: به میزان لازم
نمک، فلفل، گلپر، نعناع خشک: سرکه به میزان دلخواه
طرز تهیه: ​​​​​​​
بازار
مرحله اول
باقالی را بعد از شستن می‌توانید با غلاف یا بدون غلاف با مقداری آب در یک قابلمه مناسب بریزید و به آن چند ساعت زمان دهید تا با شعله ملایم بپزد. اگر می‌خواهید باقالی را بدون غلاف بپزید آن را بعد از درآوردن از غلاف دوباره بشویید.
مرحله دوم
بعد از حدود 2 ساعت که باقالی نرم شد نوبت اضافه کردن نمک و سرکه است. نمک و سرکه را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد از 5 دقیقه فلفل سیاه و نعناع خشک را اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد از افزودن نعناع باید 15 دقیقه دیگر زمان دهید و بگذارید تا آب اضافه تبخیر شود و باقالی کم آب شود. سپس داخل بشقاب سرو ریخته و به همراه گلپر و سرکه اضافه سرو و نوش جان کنید.
نکته‌ها
می‌توانید به‌جای سرکه از رب انار ترش یا چند عدد آلوچه نیز استفاده کنید.
فرقی ندارد از سرکه سفید یا سرکه قرمز خانگی استفاده کنید.
میزان پخت باقالی ها باهم متفاوت و از یک ساعت تا چند ساعت متغیر است.
حرارت باید در انتها کمتر باشد تا باقالی جاافتاده شود و ادویه‌ها به خورد آن برود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1387490/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مخدری که داعشی‌ها پیش از بریدن سر قربانی مصرف می‌کردند؛ خطر بیخ گوش

فردوسی، خاک پای امیرالمومنین(ع)

یک رصد زیبا از سحابی Lagoon در فاصله ی حدودی 6 هزار سالِ نوری

نخستین واکنش جباری به توافق احتمالی با ماتزاری

فروزان: سال‌ها سر تراکتور را بریدند، حالا حقش را گرفت!

استقلال، پرسپولیس و حالا تراکتور، متخصص لیگ برتر!

فوتبال ایران در آستانه یک رکود جدید؛ قهرمان ٧٠ امتیازی

مدافعان دو متری قهرمانی تراکتور را تضمین کردند!

گل اول وسترلو به دندر توسط الهیار صیادمنش در دقیقه 3+45 از روی نقطه پنالتی

گل اول منچسترسیتی به ولورهمپتون

نادری: قاطعانه قهرمان شدیم

قاضی‌پور: روی ضربات ایستگاهی حساب کرده‌ بودیم

چرا «خانه ارواح» پس از 5 سال اکران‌ می‌شود؟

«گلم ای»؛ موسیقی ای به گویش لری بختیاری

گزارشی از برگزاری اولین روز کنکور

لرزش شدید کوه‌ها و تپه‌های آرژانتین در پی زمین لرزه 7.4 ریشتری

راه حلی ساده برای حل مکعب روبیک

راه حل خروج از جای پارک تنگ بدون کوچکترین اصابت

تشخیص شیرین بودن هندوانه بدون ضربه زدن

لحظه حیرت انگیز شکار شغال توسط عقاب

مومنین بی‌بهره چه کسانی هستند؟

ساندویچ گوشت با پیاز کاراملی؛ یک شام مقوی

چه غذاهایی طبیعت گرم و خشک دارند ؟

قوی ترین ضد استرس!

دخترجان، لطفا قوی نباش!

رصد تولد ستاره‌ها در مرکز کهکشان راه شیری با چشم «جیمز وب»

رنگدانه پوست بادمجان، حسگر طبیعی فساد گوشت!

شعری از مریم دلدار بهاری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

سخنان شنیدنی حامد عسکری

خواندن مثنوی چه فایده ای دارد؟

انتقاد مجری شبکه قزوین به محسن فروزان دروازه بان شمس آذر بابت تبریک قهرمانی

بازیکنان استقلال پس از برتری مقابل آلومینیوم بدون مصاحبه ورزشگاه را ترک کردند

نظری جویباری: قرارداد ماتزاری با استقلال اخبار شما خبرنگاران است؛ فعلا خبری نیست!

برنده دستکش طلای لیگ 24؛ علیرضا بیرانوند

نادری: قلبم می‌گفت امروز قهرمان می‌شویم

اولین حرف‌های بیرو پس از قهرمانی؛ من را ببخشید!

مظفری‌زاده: آذربایجان، قلب تپنده فوتبال ایران است

شیری: هواداران تراکتور، با معرفت و لایق قهرمانی‌اند

دو هفته آخر لیگ تشریفاتی شد

جدول لیگ برتر؛ تراکتور قهرمان شد و استقلال به رده هشتم رسید

ستاره معروف با قرار وثیقه آزاد شد؛ جزئیات تکان‌دهنده‌ای که کار را به دادگاه جنایی کشاند

به افتخار مجتبی پیرزاده و پایان درست «جان سخت»

مازیار لرستانی در مراسم بزرگداشت گلاب آدینه

حسادت جنیفر لوپز به آشتی بن افلک با همسر سابقش

آهنگ «دیوونه من» با صدای ماکان بند

بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی

کار خوبه خدا درست کنه!

ضرب المثل/ با دست پس میزنه با پا پیش می‌کشه

طرز تهیه یک میان وعده خوشمزه و مقوی

چطور دم‌کرده پوست این میوه ناجی یبوست می‌شود؟