آریا بانو

آخرين مطالب

گوناگون/ سفر دو بانوی پرتغالی و رومانیایی تبار از تاریکی به نور اسلام خانواده

گوناگون/ سفر دو بانوی پرتغالی و رومانیایی تبار از تاریکی به نور اسلام
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین / «ماریانا تاوارس» پرتغالی تبار و «ماریا سربو» رومانیایی تبار دو زنی هستند که به تازگی به اسلام گرویده‌اند و این امر زندگی آنها را به کلی تغییر داده است و آنها به دلیل اسلام هراسی با برخی تجربیات منفی در کشورهای خود مواجه شدند.
«ماریانا تاوارس» پرتغالی تبار و «ماریا سربو» رومانیایی تبار دو زنی هستند که به تازگی به اسلام گرویده اند و این امر زندگی آنها را به کلی تغییر داده است. آنها به دلیل اسلام هراسی با برخی تجربیات منفی در کشورهای خود مواجه شدند.
بنابر روایت شبستان به نقل از آناتولی، این دو زن که برای تحصیل به استانبول آمده‌اند، گفتند که آشنایی آنها با اسلام، زندگی آنها را به کلی تغییر داد و به آنها اجازه داد کلیشه‌های حاکم بر اطراف خود را بشکند.
تبلیغ اسلام
تاوارس به خبرگزاری آناتولی درباره تربیت خود در خانواده‌ای به دور از فرهنگ اسلامی، گفت: او در گذشته تجربه اسلام هراسی داشته، مبلغی مسیحی و از حامیان سرسخت اسرائیل بوده است و سفر تغییر دین او «بسیار متفاوت و غیرمنتظره» بوده است. تاوارس تاکید کرد که نگاه منفی به اسلام در بسیاری از جوامع ناشی از جهل است.
او افزود که با دیدن مسلمانان خوب اطرافش، قلب او به روی دین اسلام باز شد، زیرا این کلید تغییر دینش بود.
وقتی مهربان باشیم و آنچه در قرآن کریم و سنت پیامبر آمده است را به کار ببریم، می‌توانیم در از بین بردن اسلام‌هراسی سهیم باشیم. زیرا ما صلح واقعی و ناب را که خدا و رسولش تعلیم داده‌اند، نشان می‌دهیم.دیدن یک مسلمان خوب و صادق، دعوت واقعی به اسلام است.
این تازه مسلمان اسپانیایی ادامه داد: وقتی مهربان باشیم و آنچه در قرآن کریم و سنت پیامبر آمده است را به کار ببریم، می‌توانیم در از بین بردن اسلام‌هراسی سهیم باشیم. زیرا ما صلح واقعی و ناب را که خدا و رسولش تعلیم داده‌اند، نشان می‌دهیم.
تاوارس بر ضرورت اینکه مسلمانان دین خود را با جهان از طریق رفتارهای روزمره خود به اشتراک بگذارند، گفت: دیدن یک مسلمان خوب و صادق، دعوت واقعی به اسلام است. وقتی مسلمانان خوب را در اطراف خود دیدم، کلیشه‌هایی که رسانه‌ها به ایجاد آن کمک کرده بودند، از بین رفت.
من معتقدم بهترین دعوت به اسلام، زندگی خود یک مسلمان است.
یک سفر تاثیرگذار و سخت
«ماریا سربو» رومانی تبار به خبرگزاری آناتولی گفت: شش سال پیش یعنی در سال 2019 به اسلام گرویده است.
سربو توضیخ داد که من به دلیل اسلام هراسی که از مردم شنیدم، شروع به یادگیری در مورد اسلام کردم. کنجکاوی مرا به تحقیق سوق داد.
وی ادامه داد: همه درباره اسلام و زنان محجبه بد می گفتند، می خواستم حقیقت را بدانم، کتاب هایی درباره زنان در اسلام خواندم و متوجه شدم آنچه گفته می شود کاملا نادرست است، قرآن کریم را به زبان خودم خواندم و دیدگاهم به کلی تغییر کرد.
روزی به مسجدی رفتم و به درگاه خدا دعا کردم و گفتم: خدایا حقیقت را به من نشان بده. اگر اسلام راه راست است مرا به آن هدایت کن که تو قادر به انجام آن هستی.
سربو تأکید کرد که سفر او برای گرویدن به اسلام دشوار و تاثیرگذار بود و تمام زندگی او پس از پذیرش اسلام تغییر کرد.
وی ادامه داد: روزی به مسجدی رفتم و به درگاه خدا دعا کردم و گفتم: خدایا حقیقت را به من نشان بده. اگر اسلام راه راست است مرا به آن هدایت کن که تو قادر به انجام آن هستی.
این تازه مسلمان رومانی تبار افزود: در آن شب در خواب دیدم که مسلمان شدم و حجاب به سر کرده ام. فردای آن روز به مسجد رفت و شهادتین را خواند.
مخالفت با محیط اجتماعی
سربو خاطرنشان کرد که دیدگاه مردم نسبت به او پس از گرویدن به اسلام کاملاً تغییر کرد.
وی افزود: پس از اسلام آوردن و داشتن حجاب با مشکلات زیادی مواجه شدم و به من گفتند که به عنوان یک زن مسلمان که حجاب دارم چاره ای ندارم که زن دوم یا سوم باشم و احترامی برایم قائل نمی شود.
سربو ادامه می دهد: اما من باوجود مخالفت محیط اجتماعی به انتخابم پایبند ماندم. واقعا روزهای سختی بود.
وی تاکید کرد که ارزش‌های مدارا در اسلام برای تغییر باورهای غلط کافی است.
این تازه مسلمان رومانیایی در پایان گفت: حضرت محمد(ص) به ما یاد داد که به همه احترام بگذاریم، او هرگز به کسی توهین نکرد، بلکه احترام را الگوی خود قرار داد، به ما آموخت که به همه احترام بگذاریم، فارغ از دین، نژاد و رنگ.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1392101/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!