آریا بانو

آخرين مطالب

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری‌های جدید اینترنتی اجتماعی

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری‌های جدید اینترنتی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا با هشدار جدی نسبت به شیوه‌های جدید کلاهبرداری اینترنتی، از شهروندان خواست در مواجهه با پیام‌های مشکوک و درخواست‌های مالی، نهایت دقت و هوشیاری را داشته باشند.
سرهنگ جواد مختاررضایی با تأکید بر افزایش موارد کلاهبرداری‌های اینترنتی، اظهار کرد: مجرمان سایبری با روش‌هایی نظیر هک حساب‌های کاربری یا ساخت حساب‌های جعلی مشابه، از اعتماد شهروندان سوءاستفاده کرده و برای دوستان و آشنایان قربانی، پیام‌هایی با مضمون درخواست فوری کمک مالی ارسال می‌کنند.
وی با اشاره به گزارشات مردمی و شکایات ثبت شده، ادامه داد: برخی کاربران اعلام کرده‌اند که از طریق حساب کاربری دوست یا آشنای خود، پیام‌هایی مبنی بر نیاز فوری مالی دریافت کرده‌اند و بدون بررسی صحت پیام، وجه مورد نظر را واریز کرده‌اند؛ اما پس از تماس و استعلام از شخص مورد نظر، مشخص شده که حساب کاربری وی هک شده یا توسط کلاهبرداران جعلی ساخته شده است.
بازار
سرهنگ مختار رضایی درباره شیوه‌های مورد استفاده کلاهبرداران گفت: این افراد با دسترسی غیرمجاز به حساب کاربران یا ساخت اکانت‌هایی کاملاً مشابه، اقدام به ارسال پیام‌های فوری با بهانه‌هایی مانند نیاز به قرض یا مشکل مالی می‌کنند و از طریق ایجاد حس اضطرار، مخاطب را وادار به واریز وجه می‌کنند.
وی ضمن تأکید بر افزایش سواد رسانه‌ای و هوشیاری کاربران، توصیه‌هایی را برای پیشگیری از این نوع کلاهبرداری‌ها از جمله، بررسی صحت پیام‌ها، رعایت تدابیر امنیتی، عدم ارسال کدهای ورود یا تأیید و گزارش پیام‌های مشکوک ارائه داد. 
وی در ادامه عنوان کرد: در صورت دریافت پیام‌هایی با مضمون نیاز مالی از سوی دوستان یا آشنایان، حتماً قبل از هرگونه اقدام، از طریق تماس تلفنی یا راه‌های مطمئن دیگر، موضوع را راستی‌آزمایی کنید. همچنین فعال‌سازی تأیید هویت دو مرحله‌ای، عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس یا مشکوک، استفاده از تنظیمات امنیتی مناسب در شبکه‌های اجتماعی و حفظ حریم خصوصی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه است.
مختاررضایی تصریح کرد: هرگز کدهای ورود یا تأیید ارسال‌شده توسط پیام‌رسان‌ها یا شبکه‌های اجتماعی را در اختیار دیگران قرار ندهید؛ حتی اگر این درخواست از سوی افراد یا نهادهایی با ظاهر رسمی همچون صداوسیما مطرح شود. در صورت مواجهه با پیام‌های مشکوک یا هرگونه تلاش برای کلاهبرداری، موضوع را فوراً از طریق سایت پلیس فتا یا شماره‌های ارتباطی، اطلاع‌رسانی کنید تا با اقدامات قانونی، جلوی گسترش این شیوه‌ها گرفته شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا در پایان هشدار داد: شهروندان نباید فریب پیام‌ها یا پیامک‌های ظاهراً دوستانه را بخورند. کلاهبرداران با استفاده از لینک‌های آلوده یا فریب‌های روانی، اطلاعات ورود کاربران را به دست آورده و از آن سوءاستفاده می‌کنند. تصمیم‌گیری‌های عجولانه در فضای مجازی می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد. تنها با رعایت نکات امنیتی و حفظ هوشیاری می‌توان در برابر این تهدیدات سایبری ایستادگی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1392837/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!