آریا بانو

آخرين مطالب

سوراخ کردن گوش در مترو فقط 30 هزار تومان! اجتماعی

سوراخ کردن گوش در مترو فقط 30 هزار تومان!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران / گوش‎هایتان را فقط با 30 هزار تومان در چندثانیه، بدون درد و خونریزی سوراخ می‎کنیم! تعجب نکنید، این تبلیغ را در مطب پزشکان عمومی یا متخصص داخلی نمی‎بینید. این روزها متروی تهران به غیر از دستفروشانی که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد را برای فروش عرضه می‎کنند، میزبان افرادی است که پا در کفش پزشکان کرده‎اند و به صورت سیار در واگن‎های مترو گوش ملت را سوراخ می‎کنند.
​«وسیله‌ای که با آن گوش را سوراخ می‌کنند، باید استریل شود، اما آنچه که در فضای خارج از مطب‎ها رخ می‎دهد، مثل آرایشگاه‎ها و در حال حاضر واگن‎های در حال حرکت مترو فقط با چند پاف الکل است و با همان ابزار برای نفر بعدی هم عمل سوراخ کردن را انجام می‎دهند. هر زمان جسم خارجی وارد بدن شود، باید استریل شود، اگر این کار با دقت و شرایط مناسب انجام نشود، می‎تواند عارضه‌‎هایی مثل ایذر، هپاتیت و بیماری‎های منتقل از راه خون را به فرد دیگر انتقال بدهد.»
البته کار به سوراخ کردن لاله گوش، پیرسینگ‎ بینی، لب و ابرو هم رسیده است. زنانی که دستشان یک شیشه الکل گرفته‌اند، با ادعای اینکه به صورت کاملاً بهداشتی و بدون حتی یک قطره خون گوش سوراخ می‌کنند، لا به لای مسافرها می‌چرخند و با صدای بلند دنبال مشتری می‌گردند. یکی از آن‌ها با صدای بلند می‌گوید: «به جای اینکه بروی مطب دکتر و 500 هزار تومان هزینه کنید، همین جا بدون درد و خونریزی برایتان گوش سوراخ می‌کنم. بدون سوزن، فقط با فشار دادن نوک انگشت!» 
بازار
همیشه هم مشتری پیدا می‌کنند، چون اختلاف قیمت سوراخ کردن گوش در مطب دکتر و واگن مترو ویژه بانوان خیلی به چشم می‌آید به همین دلیل بیشتر اوقات سرشان شلوغ است و دست خالی از واگن خارج نمی‌شوند، به خصوص اگر در قطار مسافری کرج - تهران باشند، با حوصله و وقت بیشتری این کار را انجام می‌دهند و مشتری بیشتری هم پیدا می‌کنند.
اما آنچه کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، مسائل بهداشتی این عمل به اصطلاح زیبایی است. قطعاً اگر کار پیرسینگ و سوراخ کردن گوش را در مطب و توسط پزشکان انجام بدهید، مبالغ متفاوت و بالای 500 هزار تومان است، اما انجام این کار با قیمت‎30 هزار تومان کمی وسوسه کننده است و آنچه فدا می‎شود، سلامتی است. 
انتقال بیماری با ساده‌انگاری آنی
موضوع خیلی جدی است، چون پای بیماری‌های عفونی و خطرناک به میان می‌آید. دکتر مینو محرز متخصص بیماری‎های عفونی درباره سوراخ کردن گوش و پیرسینگ در مکان‎هایی مثل مترو می‎گوید: «وسیله‌ای که با آن گوش را سوراخ می‌کنند، باید استریل شود، اما آنچه که در فضای خارج از مطب‎ها رخ می‎دهد، مثل آرایشگاه‎ها و در حال حاضر واگن‎های در حال حرکت مترو فقط با چند پاف الکل است و با همان ابزار برای نفر بعدی هم عمل سوراخ کردن را انجام می‎دهند. هر زمان جسم خارجی وارد بدن شود، باید استریل شود، اگر این کار با دقت و شرایط مناسب انجام نشود، می‎تواند عارضه‌‎هایی مثل ایذر، هپاتیت و بیماری‎های منتقل از راه خون را به فرد دیگر انتقال بدهد.» 
به گفته این متخصص عفونی، سوراخ کردن بخش‎هایی از بدن شاید در شرایط استریل مشکلی نداشته باشد، اما اگر در بخش‎های خاصی از بدن مثل بینی، روی زبان و… که محل تجمع آلودگی است انجام شود، می‎تواند عفونت ایجاد کند به همین دلیل هر جایی از بدن مناسب قرار گرفتن حلقه‎های زیبایی نیست. حالا تصور کنید بخواهید در مکانی شلوغی مثل مترو که محل تجمع میلیون‎ها باکتری و ویروس است، این کار انجام شود، قطعاً سلامتی فرد به خطر می‌افتد. 
جریمه 580 میلیون تومانی برای خاطیان
مترو هم مثل فرودگاه یا راه‌آهن یگان انتظامی دارد و باید به موارد اینچنینی جدی‌تر ورود کند، چون این موضوع به صورت مستقیم با سلامت شهروندان در ارتباط است. از سرهنگ عباس کرمی، رئیس پلیس مترو تهران و حومه درباره نحوه برخورد با افراد خاطی در این حوزه سؤال کردیم. او با اشاره به اینکه این سوراخ کردن گوش و موارد شبیه به آن با ماجرای دستفروشی فرق دارد، می‌گوید: «مواردی نظیر آن چه که مطرح کردید، گاهی شکایت‌های مردم را هم به دنبال دارد.
 در این زمینه با چندین نفر برخورد داشتیم. نمونه‌های دیگری هم که در مترو به صورت مستمر از طریق چهره‌زنی پیگیری می‌شود، کیف قاپی و دزدی گوشی است، در این موارد هم پلیس توسط چهره زنی مجرم را پیدا کرده و برخوردهای قانونی انجام می‌شود. البته که دزد دستگیر نشده پادشاه است، اما در صورتی که چنین مواردی رؤیت شود، قطعاً به صورت جدی برخورد پلیس را به دنبال دارد.»
او در پاسخ به این سؤال که مسافران از چه طریقی می‌توانند این موضوع را گزارش کنند، می‌گوید: «پلیس‌ها هم با لباس شخصی و هم با فرم در مترو حضور دائم دارند، مردم به راحتی می‌توانند به این افراد دسترسی پیدا کنند و موارد را گزارش بدهند. با عکس فرد مورد نظر هم می‌توان به راحتی خاطی را شناسایی کرد و هم خط آن فرد را رصد کرد.» 
به گفته سرهنگ کرمی، جرم مطرح شده، غیر از اینکه در زمره تخلفات بهداشتی و پزشکی محسوب می‌شود بلکه علیه عفت عمومی نیز هست و حتماً با متخلفان برخورد می‌شود. 
دخالت در امور پزشکی چه درمان باشد چه انجام کارهای زیبایی برای غیرپزشکان تاوان سنگینی به همراه دارد. در گذشته شاید جریمه افراد خاطی 5 میلیون تومان بود، اما طبق مصوبه جدید هیأت دولت که 4 تیرماه سال گذشته ابلاغ شد، جریمه دخالت غیرپزشکان در امور پزشکی به 580 میلیون تومان برای بار اول و یک میلیارد و 160 میلیون تومان برای بار دوم افزایش یافته است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1392869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

این پدیده‌ شگفت‌انگیز ذهن علم را به خود مشغول کرده است

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

تیپ خانم بازیگر در سریال «تاسیان» بحث‌برانگیز شد!

نگاهی به فیلم «سلام علیکم حاج آقا» با 6 سال سابقه توقیف!

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

کریمه‌ آل‌الله یا حضرت معصومه

تا این دلم تو صحن تو آرومه

هجوم گسترده حشرات در فروشگاه‌های عربستان

انس به دنیا، منشأ وحشت از مرگ است!

وقتی سواد رسانه ای نداریم...

روز دختر، میان آوار و اشک

2 غذای نانی برای پیک نیک روز جمعه

مطالعه در تاریکی به بینایی آسیب می‌رساند؛ افسانه‌ یا حقیقت علمی؟

3 عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!

خانواده‌ای که همه حافظ قرآن‌اند

پرتاب ماهواره‌ای که کارش وزن‌کردن جنگل‌ها است!

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!

صعود شهرقدسی‌ها به لیگ برتر؛ بازهم قلعه حسن خان

تساوی استقلال خورستان و خیبر در جدال همسایه‌ها

احتمال برگزاری استقلال خوزستان-تراکتور در تبریز!

لیگ یک؛ آبادانی‌ها دوباره در بالای جدول

نساجی در یک قدمی سقوط؛ نیاز به معجزه!

یک مصدوم جدید روی دست ربیعی!

باز هم وی ای آر علیه نساجی!

نساجی لحظه به لحظه نزدیک‌تر به سرنوشت شوم