آریا بانو

آخرين مطالب

پیشنهاد وزیر ارشاد برای تاسیس جشنواره فیلم آسیا سیاسی

پیشنهاد وزیر ارشاد برای تاسیس جشنواره فیلم آسیا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر /وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجمع همکاری‌های آسیا در هنگ‌کنگ با تأکید بر ضرورت تقویت پیوندهای فرهنگی و تمدنی میان کشورهای آسیایی، پیشنهاد تأسیس «جشنواره فیلم آسیا» را مطرح کرد.
 به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی که در یک سفر دو روزه برای شرکت در مجمع همکاری‌های فرهنگی آسیا (ACCF2025) در هنگ‌کنگ حضور دارد، با تأکید بر ضرورت تقویت پیوندهای فرهنگی و تمدنی میان کشورهای آسیایی، پیشنهاد تأسیس «جشنواره فیلم آسیا» را مطرح کرد و گفت: قاره کهن آسیا با برخورداری از تمدن‌های دیرینه، تنوع فرهنگی گسترده و سرمایه‌های عظیم انسانی، ظرفیت ممتازی برای گفتگو، هم‌افزایی و همکاری در حوزه‌های فرهنگی و هنری دارد. ایران نیز با تکیه بر جایگاه تمدنی و موقعیت جغرافیایی راهبردی خود، همواره از تعامل سازنده فرهنگی با کشورهای آسیایی استقبال کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: در شرایطی که نظم جهانی در حال گذار از یک ساختار تک‌قطبی به نظم چندقطبی با محوریت آسیاست، همکاری فرهنگی میان ملت‌های آسیایی بیش از پیش اهمیت یافته و می‌تواند بسترساز درک متقابل، همدلی و پایداری منطقه‌ای باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحران انسانی در غزه، گفت: در گوشه‌ای از این هستی زیبا، شاهد یکی از زشت‌ترین رخدادهای بشری هستیم؛ بیش از یک سال است که در غزه، هر روز کودکانی بی‌گناه بر اثر بمباران‌های بی‌وقفه جان می‌سپارند. غزه تصویر دردهای انسان معاصر است؛ زخمِ بازی که وظیفه انسانی ما را در قبال آن دوچندان می‌کند.
وی با تأکید بر نقش فرهنگ در صلح‌آفرینی و انسان‌گرایی، خواستار تقویت گفتمان فرهنگی در مواجهه با بحران‌های جهانی شد.
صالحی در پایان با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک ملت‌های آسیایی در عرصه فرهنگ، هنر و تمدن، ابراز امیدواری کرد که مجمع همکاری‌های فرهنگی آسیا بتواند به سکویی (پلتفرمی) مؤثر برای هم‌افزایی، تبادل تجربیات، ایجاد طرح‌های مشترک و ارتقای نقش فرهنگ در شکل‌دهی به آینده‌ای عادلانه‌تر و باثبات‌تر در قاره کهن تبدیل شود.
وی بر اهمیت استمرار گفتگوها، تشکیل کارگروه‌های تخصصی و پیگیری عملیاتی پیشنهادهای ارائه‌شده در مجمع تأکید کرد.
مجمع همکاری‌های فرهنگی آسیا (ACCF2025) با حضور وزرا، رؤسای نهادهای فرهنگی و نمایندگان 18 کشور آسیایی، هم‌اکنون در منطقه ویژه اداری هنگ‌کنگ در حال برگزاری است.
این رویداد بین‌المللی که وزرا و مسئولان عالی‌رتبه فرهنگی از کشورهای مختلف آسیایی در آن حضور دارند، با هدف گسترش تبادلات فرهنگی، تقویت دیپلماسی فرهنگی و ارتقای نقش فرهنگ در همکاری‌های منطقه‌ای برگزار می‌شود و شامل نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و میزگردهایی درباره فرصت‌ها و چالش‌های فرهنگی قاره آسیا است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1393630/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش ستاره بارسلونا به مصدومیتش: خیلی ناراحتم!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - منچستریونایتد 3

یحیی: از عملکرد تیمم عصبانی‌ام

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

این پدیده‌ شگفت‌انگیز ذهن علم را به خود مشغول کرده است

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

تیپ خانم بازیگر در سریال «تاسیان» بحث‌برانگیز شد!

نگاهی به فیلم «سلام علیکم حاج آقا» با 6 سال سابقه توقیف!

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

کریمه‌ آل‌الله یا حضرت معصومه

تا این دلم تو صحن تو آرومه

هجوم گسترده حشرات در فروشگاه‌های عربستان

انس به دنیا، منشأ وحشت از مرگ است!

وقتی سواد رسانه ای نداریم...

روز دختر، میان آوار و اشک

2 غذای نانی برای پیک نیک روز جمعه

مطالعه در تاریکی به بینایی آسیب می‌رساند؛ افسانه‌ یا حقیقت علمی؟

3 عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!

خانواده‌ای که همه حافظ قرآن‌اند

پرتاب ماهواره‌ای که کارش وزن‌کردن جنگل‌ها است!

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !